עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
נשק בלתי קובנציונלי בעולם האיסלמי
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 20, 2007, 21:20:29 ---למרות שאתר זה טוען שיש בידי ישראל תותחים בעלי פגזי 175 ו203 מ"מ גרעיניים.
--- סוף ציטוט ---
ואין לנו דבר כזה, ודרך אגב תתייחס לשאלה שלי למעלה ניראה לי שלא ראיתה :D
נץ וגאה בזה:
תראה, בשנות האנרכיה של התפרקות רוסיה הסובייטית לפני 18-14 שנה, נעלמו מהסטוקים הרוסיים כ-250 ראשי קרב גרעיניים ואף אחד לא ברוסיה ולא במערב,יודע, לאן נעלמו, יכול מאוד להיות שהגיעו גם לאירן שכן, בעבר גם רוסיה הסובייטית ואיראן היו בעלות גבול משותף, וגם היום ניתן לעבור ימית ואווירית בים הכספי בין דרום רוסיה ואיראן, כך שאין שום מניעה שחלק מזה גם הגיע לאירן או שזלג לגורמי טרור כגון אל-קעידא, או לגורמים פלילייפ שונים כגון המאפיה הרוסית העולמית, וכן אין שום מניעה שחומרים ומריכיבים וכן מומחים בשטחים אלו כבר זלגו לאירן מרוסיה באופן לא רשמי (לא מדבר על הדברים הידועים), הכור הגרעיני בדימונה+הכור הגרעיני בנחל שורק+עוד כמה אתרים שרוב העם בישראל ובהם אני, לא יודע על קיומם, כל זה ביחד ייצר את הארסנל הגדול הנ"ל, דבר זה הינו הגיוני לגמרי.
במיוחד לאור העובדה שאנו מייצרים נשק גרעיני קרוב לחמישים שנה.
ברור שיד ה' מצויה בכל (לית אתר פנוי מיניה), צריך לזכור שהמרכיבים האנושיים במשוואה הנ"ל הם: המוח היהודי, ניצול זמני של שעת כושר ביחיסינו עם הצרפתים בזמנו, והטמטום האיסלמי שלולא הנפט והידע של המערב או הרוסים/סינים, לא היה משיג דבר, והיה נותר רכוב על גמלים ונלחם בעזרת חרבות.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 20, 2007, 21:40:08 ---תראה, בשנות האנרכיה של התפרקות רוסיה הסובייטית לפני 18-14 שנה, נעלמו מהסטוקים הרוסיים כ-250 ראשי קרב גרעיניים ואף אחד לא ברוסיה ולא במערב,יודע, לאן נעלמו, יכול מאוד להיות שהגיעו גם לאירן שכן, בעבר גם רוסיה הסובייטית ואיראן היו בעלות גבול משותף, וגם היום ניתן לעבור ימית ואווירית בים הכספי בין דרום רוסיה ואיראן, כך שאין שום מניעה שחלק מזה גם הגיע לאירן או שזלג לגורמי טרור כגון אל-קעידא, או לגורמים פלילייפ שונים כגון המאפיה הרוסית העולמית, וכן אין שום מניעה שחומרים ומריכיבים וכן מומחים בשטחים אלו כבר זלגו לאירן מרוסיה באופן לא רשמי (לא מדבר על הדברים הידועים), הכור הגרעיני בדימונה+הכור הגרעיני בנחל שורק+עוד כמה אתרים שרוב העם בישראל ובהם אני, לא יודע על קיומם, כל זה ביחד ייצר את הארסנל הגדול הנ"ל, דבר זה הינו הגיוני לגמרי.
במיוחד לאור העובדה שאנו מייצרים נשק גרעיני קרוב לחמישים שנה.
ברור שיד ה' מצויה בכל (לית אתר פנוי מיניה), צריך לזכור שהמרכיבים האנושיים במשוואה הנ"ל הם: המוח היהודי, ניצול זמני של שעת כושר ביחיסינו עם הצרפתים בזמנו, והטמטום האיסלמי שלולא הנפט והידע של המערב או הרוסים/סינים, לא היה משיג דבר, והיה נותר רכוב על גמלים ונלחם בעזרת חרבות.
--- סוף ציטוט ---
תודה על המידע, ובאמת נץ שעכשיו אני חושב על זה ישראל ללא כסף, נפט, וידע ראשוני (אחרי זה המוח היהודי כבר קלט הכול) הגענו לדברים ממש לא יאומנים לעומת זאת מה שווה הצבא של מדינות האיסלאם כולו מפוצץ זבל סובייטי לפני 60 שנה...
לעומת צבא משומן, יעיל והתקפי שעומד לעומת ישראל ושלא נדבר על הפערים בינינו בכסף נפט וכו..
דרך אגב נץ מה זה פגזי זרחן?..
נץ וגאה בזה:
פגזי זרחן הם פגזים שברגע פיצוצם מפיצים זרחן שהוא חומר מעכל ושורף אבל אין מה להשוות אותו לדברים כמו נאפאלם ודלק-אוויר, בסופו של דבר השפעתם על שדה הקרב היא מזערית בהשוואה לדברים השורפים שטחים אדירים כמו נאפאלם.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 20, 2007, 21:56:11 ---פגזי זרחן הם פגזים שברגע פיצוצם מפיצים זרחן שהוא חומר מעכל ושורף אבל אין מה להשוות אותו לדברים כמו נאפאלם ודלק-אוויר, בסופו של דבר השפעתם על שדה הקרב היא מזערית בהשוואה לדברים השורפים שטחים אדירים כמו נאפאלם.
--- סוף ציטוט ---
סלח לי על החוסר יידע אבל מה זה דלק-אוייר נאפלים וכו?..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה