אתה תיהיה נאמן לחוקי הפורום ותנהג לפי החוקים.
אם יש "פלסטינים" אז אין ישראל אלא יש "פלסטין". כשאתה משתמש במילה "פלסטינים" אתה בעצם יורק על התנ"ך, אתה שולל את קיומה של ארץ ישראל, ומצדיק את קיומו של עם "פלסטיני" שאדמתו היא "פלסטין". פעם הערבים האלה טענו שהם חלק מסוריה הדרומית, אחרי שהשקר הזה לא עבד, הם החליטו שהם "פלסטינים" ואם אתה קונה את השקר הזה, אתה צריך להתבייש ולתקן את עצמך. הבעיה היא אצלך, לא אצלינו, אתה מתעצבן עלינו שאנחנו מאמינים בקיומה של ארץ ישראל ובעם ישראל? זה עצוב.
אנחנו פורום כהניסטי ולא נשרת את התעמולה הערבית המוסלמית הנאצית, שמטרת היא להשמיד אותנו.
אתם חולי נפש אם אתם באמת חושבים שאתם תקבעו לגולשים מה לחשוב ומה להגיד. חחחח ככה אתם מתכננים להצליח?! הצחקתם אותי! להכתיב לאנשים מה לחשוב ומה להגיד?
אתם מדברים על בולשביקים? אתם בעצמכם בולשביקים. אם התחלתי להתעניין ברעיונות שלכם ברצינות ורציתי לתמוך בכם אז הקטע ההזוי הזה לגמרי הוריד לי את העניין ממכם.
אתה ידוע מה מצידי תחסום אותי "מנהל מפחיד". אבל אני אחליט אם לקרוא לפלסטינים פלסטינים או ערבים ולא אתה! דביל!
בס''ד
סיני ידידי!
ראשית ההתבטאות החריפה והקיצונית שלך כלפי ידידינו אהרן איננה במקום ,ולמען אהבת-ישראל ראוי שתביע חרטה והתנצלות עליה, שנית -בכדי להבין מדוע המונח '' פלשתינה '' איננו משוייך כלל לאומה של האויב הערבי הנאצי ששורשו בכנופיות של ליסטים שהיו שודדים ארחות סוחרים במדבר , בתקופת הג'אהליי'ה ( לפני שנת 625 לסה''נ) שאז הקימו את דתם המבוססת על יסודות הנצרות ששאבה את יסודותיה מהיהדות של ימי בית -שני.
אינני רוצה להלאות אותך בהרבה פרטים הסטוריים ,אולם אקצר ואומר שבסוף תקופת בית-שני בשנת 63 לסה''נ שלטו אנשי הליגיון הרומאי ביהודה ומונה נציב מטעם הליגיון בסורי'ה ואחד מתפקידיו הי'ה לדכא מרד יהודי כנגד הרומאים ביהודה שבה מינה הקיסר הרומי מפקח ששמו הי'ה גסיוס פלורוס ,שלרשותו עמד גדוד מצומצם מאד של חיילים , והוא הי'ה אמור לדווח לנציב קסטיוס גלוס שישב כאמור בסורי'ה ושם הליגיון שעליו פיקד נקרא '' פלסטינה '' ולכן נקראה סורי'ה דאז '' סורי'ה -פלסטינה '' מכיוון שהלז גייס גם מבני סורי'ה לכוחותיו , ומשפרץ מרד-החשמונאים בשנים 66-67 לסה''נ אכן עלה על ירושלים בעקבות המרד ,וניגף לפני החשמונאים.
בעקבות כך עלה טיטוס המצביא הרומאי יש''ו ,על ירושלים ושרף את בית-המקדש בעוונותינו הרבים , והגלה את היהודים למקומות שונים על-מנת למנוע מרד נוסף , וקרא לארץ הקודש '' פלסטינה '' על שם הגדוד הרומאי שהושמד ע''י אבותנו החשמונאים זיע''א .
שם זה איננו ראוי להזכר כלל ע''י עם שמבכה את שריפת בית-המקדש בכל הדורות ,מכיוון שניתן ע''י הצורר טיטוס יש''ו -ושם רשעים ירקב , ששחט ילדי ישראל וכהנים ושפך דמם כמים סביבות ירושלים ואין קובר .
אכן קיצרתי הרבה במאורעות,והזכרתי את הפרטים הנחוצים בלבד , לכן ידידי סיני , הבן שהתעמולה השמאלנית היא זו שהשאילה שם זה לפורעים נאצים בני ערב, שאין להם שום קשר לשם זה ,והדביקו להם אותו על-מנת ליצור זיקה הסטורית כלשהיא שעליה יוכלו לבסס את מעשי הנבלה שלהם.
בתקווה שהצלחתי להבהיר לך , מדוע לא ראוי שיזכר שם זה הידוע לשימצה ,ומה גם שאין לו שם קשר לאויב הערבי הנאצי יש''ו , שבאותה התקופה הי'ה בנוי משבטים של לסטים שודדי מדבר , וחי בעדרים כמו חיות -בר, שכך אכן ראוי לו.
הגולה בארץ