אנו נותנים שמאלניים כמו TAREN וSSN לכתוב פה, למרות שדיבריהם מגעילים ובוגדניים. כי אנו רוצים לאמן את הנוער שלנו בעימותים עם בוגדים כאלה.
סיני, אם אתה רוצה להשתמש במונח השיקרי והאנטי יהודי "פלסטינים", אני סבור שצריך לתת לך לעשות זאת בתנאי שתבין שחברינו יתווכחו איתך על מנת להוכיח שמילה כוזבת זו עושה נזק עצום לעם ישראל. אם גולש כמו סיני רוצה לומר משהו שמשרת את האוייב הערבי הנאצי (אולי לא בכוונה זדונית אלא מחוסר ידע בנושא), בסדר שיאמר זאת, אבל שהוא ידע שיש לחברים שלנו את הזכות ואפילו את החובה להתווכח על הדבר.
אילו סיני היה פונה אלינו בעניין בכבוד, הייתי אומר לו זאת. לא שאני מקבל את המונח הערבי הנאצי הזה ח''ו, כי אין למונח המרושע הזה שום לגיטימיות. אולם אנו כן נותנים אנשים לומר דברים שיקריים על מנת להפריך את השקר.
אך סיני עשה משהו לא מקובל: הוא העליב את המנהלים שלנו באופן אישי. הוא קרא לפחות אחד מהם "דביל". זה לא מקובל עלי. אף אחד לא העליב את סיני, והוא מייד התחיל עם יחס מזלזל ומעליב.
לכן, אני מצפה שסיני יתנצל על שהוא קרא למנהל "דביל". אם הוא יעשה זאת, נוכל להתווכח אם יש "פלסטינים" אם לאו. אולם בלי עלבונות אישיים.