שונות > מה שבראש

נשים בירוק- פמיניזם ימני

<< < (18/33) > >>

דוקא_כך:

--- ציטוט של: אלמוג על פברואר 05, 2007, 22:54:02 ---לק"י..
אוישששש..
זה כלכך רדוד להגיד את זה..
הרי ברור שלהקה.. בגלל עצם היותה להקה בכלל באה להעביר מסר מסוים..
מי שמשכנע את עצמו שהמסר זה לא העיקר כדי שיוכל להתיר לעצמו תכנים מסוימים.. שיהיה בריא..
מוזיקה קלאסית אני לא אוהבת..
לנגן נירוונה בחשמלית.. חלוםםם.. זה ענק.. מומלץ לכולם..  ;) ;)

--- סוף ציטוט ---
זה בסדר, גם אני לא אהבתי במיוחד מוזיקה קלאסית בזמנו..  הערכה של איכות באה עם הגיל.  ;)  דרך אגב, כהנא צדק, אני ממש לא גאון, אבל ממש לא.  ;D  וזה לא קשה ללמוד לנגן על פסנתר.  אם אני לימדתי את עצמי תוך פחות מחודש לקרוא תוים ולנגן יצירות יחסית מסובכות, אז כל אחד יכול.

אלמוג:
לק"י..
זה בכלל לא מסובך.. גמני למדתי לנגן על גיטרה לבד..
בכלל כל הקטע הזה של מורים למוזיקה לא מובן.. כי אחרי הכל מה שצריך לעשות זה לתרגל שעות.. ואת זה אתה עושה בעצמך.. אז למה המורה!?.. לא הכוונה ולא כלום.. תלמדו לבד.. באמת..  ;) ;)

Aaron:

--- ציטוט של: אלמוג על פברואר 06, 2007, 14:50:47 ---לק"י..
בכלל כל הקטע הזה של מורים למוזיקה לא מובן.. כי אחרי הכל מה שצריך לעשות זה לתרגל שעות.. ואת זה אתה עושה בעצמך.. אז למה המורה!?.. לא הכוונה ולא כלום.. תלמדו לבד.. באמת..  ;) ;)

--- סוף ציטוט ---
צודקת. מורה פרטי זה בזבוז כסף. אני גם למדתי לנגן לבד על גיטרה. אפשר ללמוד לקרוא טאבים תוך כמה דקות, העיניין הוא- תרגול.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על פברואר 06, 2007, 15:27:36 ---
--- ציטוט של: אלמוג על פברואר 06, 2007, 14:50:47 ---לק"י..

--- סוף ציטוט ---
צודקת. מורה פרטי זה בזבוז כסף. אני גם למדתי לנגן לבד על גיטרה. אפשר ללמוד לקרוא טאבים תוך כמה דקות, העיניין הוא- תרגול.

--- סוף ציטוט ---
שכנה שלי יש לה בעיה בטאבים להרבה קשה ללמוד טאבים..

אֵיתָן:
טאבים זה די קל
זה רק איפה  לשים תאצבעות ולתרגל
בתווים זה  מסובך

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה