שונות > מה שבראש

נשים בירוק- פמיניזם ימני

<< < (15/33) > >>

עז77:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 05, 2007, 07:17:26 ---איך הגענו לזה מפמיניזם ימני  ::)

--- סוף ציטוט ---

ככה יצא  :D

אלמוג:
לק"י..
עז77 אתה רציני לגבי פינק פלויד!?!?

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על פברואר 05, 2007, 09:31:11 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 05, 2007, 07:17:26 ---איך הגענו לזה מפמיניזם ימני  ::)

--- סוף ציטוט ---

ככה יצא  :D

--- סוף ציטוט ---
חחח  ;D
חח בסוף תמיד זה ככה מנושא אחד עושים הסבה לנושא אחר  ;)

Aaron:
אלמוג, גם אני בהתחלה לא אהבתי פינק פלויד, אבל לאט לאט מתחילים להבין את המוזיקה ואז אוהבים את זה. תנסי לשמוע את האלבום DARK SIDE OF THE MOON.
נירוונה לדעתי להקה בסדר. אבל לא אהבתי אותה יותר מידי. מה שבטוח- פינק פלויד ורוב הלהקות שציינתי, שמות את נירוונה בכיס הקטן. נירוונה למדה מהם, הם ליגה אחרת לגמרי. בלאק סבאת' המציאו את הרוק הכבד.

מה זה סיני תור??

איתן, בלק סבאת' ואוזי אוסבורן הלהקות האהובות עלי כרגע, אני שומע אותם משהו כמו 3 שנים (מגיל 13).

עז77 זה בסדר שסטינו ככה מהנושא? או שזה בלתי נסבל? אז זה בלתי נסבל, תמחק את זה.

א-ש:

--- ציטוט של: Aaron על פברואר 05, 2007, 16:41:49 ---אלמוג, גם אני בהתחלה לא אהבתי פינק פלויד, אבל לאט לאט מתחילים להבין את המוזיקה ואז אוהבים את זה. תנסי לשמוע את האלבום DARK SIDE OF THE MOON.
נירוונה לדעתי להקה בסדר. אבל לא אהבתי אותה יותר מידי. מה שבטוח- פינק פלויד ורוב הלהקות שציינתי, שמות את נירוונה בכיס הקטן. נירוונה למדה מהם, הם ליגה אחרת לגמרי. בלאק סבאת' המציאו את הרוק הכבד.

מה זה סיני תור??

איתן, בלק סבאת' ואוזי אוסבורן הלהקות האהובות עלי כרגע, אני שומע אותם משהו כמו 3 שנים (מגיל 13).

עז77 זה בסדר שסטינו ככה מהנושא? או שזה בלתי נסבל? אז זה בלתי נסבל, תמחק את זה.

--- סוף ציטוט ---

לק"י.

זמר... י'הודי....דתי... =]...

שר מדהים!!

זה הוא!!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה