שונות > חמ"ל הימין האמיתי

חייבים להיות מציאותיים

<< < (4/5) > >>

אֹהד:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 19, 2007, 04:02:57 ---
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על אוגוסט 19, 2007, 03:59:33 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 19, 2007, 03:52:17 ---
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על אוגוסט 19, 2007, 03:45:25 ---
--- ציטוט של: T0XiN על אוגוסט 18, 2007, 22:43:35 ---
--- ציטוט של: אהרֹן על אוגוסט 17, 2007, 19:06:49 ---לכן, לדעתי, אנחנו צריכים להתמקד בהפצת המסר הזה - שאתה גורשת בזמן שעראפת ו- 80 אלף מחבלים הורשו להכנס לישראל. אפשר להתחיל בהפצת סטיקרים בהם יהיה כתוב "יהודי גורש בעוד שעראפת ו-80 מחבלים התקבלו לישראל" או משהו בסגנון. מספיק שתגיע לכותרות בעיתונים וכבר הסיכוי שיתנו לך לעלות הוא הרבה יותר גדול. צריך לעשות משהו שיגרום לסיפור שלך להגיע לעיתונים.

--- סוף ציטוט ---

לפוצץ את שגרירות איראן בארה"ב?  ;D ;D ;D

זה יעלה למודעות את צעקתם של היהודים לנושא הגרעין האיראני D:

--- סוף ציטוט ---

כמובן שאתה רק צוחק. כי זה בלתי חוקי לומר דבר כזה. ואנו תנועה שומרת חוק.

--- סוף ציטוט ---

מוּבן שהוא רק צחק.. ;) זה נאמר בִּקְריצה קורלטיבית למעשׂי ה-JDL להעלאת המודעות למצבם של יהודי בריה"מ בשנות ה-80.

--- סוף ציטוט ---

כולנו יודעים שהוא רק צוחק, אבל רציתי שלא יהיה ספק בעניין פן אוייבינו הרשעים ישתמשו בזאת נגדנו.

--- סוף ציטוט ---

:V:

--- סוף ציטוט ---
בכל מקרה השמאל יכול לסלף הכל, אבל אני בספק שהם יעשו משהו בנוגע לזה .

zipora:
נראה לי קצת תמימות דווקא לרצות לעלות כששרת החינוך מסלקת בנות דתיות מהוראה ומלמדת על הנקבה. צריך להזהר שהחלטת בג"ץ לא תהיה פסק דין שינציח את השארותך בגלות. חיים תזכור שבעברית סבל וסבלנות זה אותו שורש. אבל מה שלא תחליט אני מקרב לב מקווה שתצליח לעלות.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: zipora על אוגוסט 19, 2007, 22:48:41 ---נראה לי קצת תמימות דווקא לרצות לעלות כששרת החינוך מסלקת בנות דתיות מהוראה ומלמדת על הנקבה. צריך להזהר שהחלטת בג"ץ לא תהיה פסק דין שינציח את השארותך בגלות. חיים תזכור שבעברית סבל וסבלנות זה אותו שורש. אבל מה שלא תחליט אני מקרב לב מקווה שתצליח לעלות.

--- סוף ציטוט ---

ציטוּט:
כששׂרת החינוך מסלקת בנות דתיות מהוראה ומלמדת על הנקבה. :gene019:

אוי! אוי! אוי! איזה מִשְׁפּט מדהים!!! :goofy:
חשבת על זה לפני ?

:P

zipora:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 20, 2007, 00:59:34 ---
--- ציטוט של: zipora על אוגוסט 19, 2007, 22:48:41 ---נראה לי קצת תמימות דווקא לרצות לעלות כששרת החינוך מסלקת בנות דתיות מהוראה ומלמדת על הנקבה. צריך להזהר שהחלטת בג"ץ לא תהיה פסק דין שינציח את השארותך בגלות. חיים תזכור שבעברית סבל וסבלנות זה אותו שורש. אבל מה שלא תחליט אני מקרב לב מקווה שתצליח לעלות.

--- סוף ציטוט ---

ציטוּט:
כששׂרת החינוך מסלקת בנות דתיות מהוראה ומלמדת על הנקבה. :gene019:

אוי! אוי! אוי! איזה מִשְׁפּט מדהים!!! :goofy:
חשבת על זה לפני ?

:P

--- סוף ציטוט ---

ממש לא

popmart:
נו ברור שהוא צוחק. יש בכלל דבר כזה שגרירות איראן בארה"ב?? חחחחחחח
רציתי לבקש מחברי הפורום - ישנם עיתונים המפרסמים מידי יום מאמרים שניכתבו ע"י הקוראים (למשל עיתון "ישראלי"). ראוי שתיכתבו שם על הסיפור של חיים בן פסח. זאת כבר התחלה טובה.
[email protected]
בהצלחה לנו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה