שונות > חמ"ל הימין האמיתי
אני עומד לבקש עליה לא''י עוד פעם
אֹהד:
--- ציטוט של: pbc על אוגוסט 16, 2007, 17:52:21 ---פרופ' ישראל אומן (חתן פרס נובּל) הוא אדם חכם מאוד ובעל דעות ימניות אמיתיות.
מכתב המלצה ממנו יכול להיות דבר מכובד מאוד!
--- סוף ציטוט ---
ישראל אומן לא ממהר לתמוך במי שחושב כמוהו מאחר ואם הוא יעשה כך השמאל יפיל אותו ויפיל חזק .
T0XiN:
--- ציטוט של: הגולה בארץ על אוגוסט 16, 2007, 17:39:19 ---
--- ציטוט של: T0XiN על אוגוסט 16, 2007, 16:05:19 ---
--- ציטוט של: הגולה בארץ על אוגוסט 16, 2007, 14:16:54 --- בס''ד
חיים ידידנו היקר !!
הקב''ה יעזור לך ביזמה ברוכה זו ,בזכות מסירות הנפש שלך לעם ישראל ולארצו. עו''ד יורם שפטל הינו בעל השפעה גדולה בעקבות המוניטין שרכש במשפטו של הצורר הנאצי איוואן דימייניוק יש''ו --ושם רשעים ירקב , הוא הצליח להוציא אותו זכאי מגזר דין מוות שהי'ה צפוי לו, זאת מכיוון שמערכת המשפט השמאלנית בארץ ,מטומטמת מאד והכל יכול לקרות אצלם , לכן אני חושב שאתה פועל במישורים הנכונים ובדירוג הנכון ( כנראה בהמלצתו של יורם שפטל) ,אכן ,המשך כפי שאתה פועל והקב''ה י'הי'ה בעזרנו ובעזרתו יתברך נראה אותך בישראל בקרוב אכי''ר .
הגולה בארץ :smil037:
--- סוף ציטוט ---
רגע תן לי להבין,העורך דין הזה עזר לנאצי לחמוק מגזר דין מוות?
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
נכון!! אולם בשביל ידידנו חיים הוא יכול להועיל, מכיוון שבתי המשפט השמאלניים אינם צפויים והוא בקיא בדרכיהם הנלוזות,ולכן במקרה של ידידנו חיים הוא יכול מאד להועיל , המטרה מקרה זה מקדשת את האמצעים!!
--- סוף ציטוט ---
אם זה המצב,אפשר כבר להכין את קבלת הפנים לחיים בנתב"ג? 8) 8) 8) ;D ;D :D :D :D ;) ;) :) :)
סבבתיק:
ממה שהבנתי דומיניק הזה היה סתם בנאדם חשדו אותו כנאצי אבל הוא לא באמת היה.
הגולה בארץ:
--- ציטוט של: סבבתיק על אוגוסט 16, 2007, 17:58:31 ---ממה שהבנתי דומיניק הזה היה סתם בנאדם חשדו אותו כנאצי אבל הוא לא באמת היה.
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
הי'ה נאצי ,שילם כסף טוב ושוחד למתאימים, שכר עו''ד מעולה ,ויצא מחוסר הוכחה מספקת, אבל גם האדם הטיפש ביותר יכול לדעת שזה איוון האיום יש''ו ושם רשעים ירקב, אולם כושר ההתמודדות של יורם שפטל ,במקרה זה לטובתנו,והמטרה מקדשת את האמצעים!!
IRON_MAN:
מיכאל קליינר(גם הוא עורך-דין)
ברוך מרזל
צפריר רונן
אליקים העצני
אריה אלדד
נדיה מטר
משה פייגלין
גאולה כהן?
תגידו לי מה אתם חושבים על המועמדים שהזכרתי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה