שונות > חמ"ל הימין האמיתי

אני עומד לבקש עליה לא''י עוד פעם

<< < (3/9) > >>

סבבתיק:
ב"ה אמן ואמן שתצליח לעלות!
הקב"ה נתן לך את יורם שפטל שיעזור לך בכל זה כי אתה יהודי יקר!
הוא עו"ד מעולה.
אני מציע שתפנה לאנשי ימין שאתה מכיר,אפשר אולי לנסות לארגן עצומה גם..

T0XiN:

--- ציטוט של: הגולה בארץ על אוגוסט 16, 2007, 14:16:54 --- בס''ד

חיים ידידנו היקר !!

הקב''ה יעזור לך ביזמה ברוכה זו ,בזכות מסירות הנפש שלך לעם ישראל ולארצו. עו''ד יורם שפטל הינו בעל השפעה גדולה בעקבות המוניטין שרכש במשפטו של הצורר הנאצי איוואן דימייניוק יש''ו --ושם רשעים ירקב , הוא הצליח להוציא אותו זכאי מגזר דין מוות שהי'ה צפוי לו, זאת מכיוון שמערכת המשפט השמאלנית בארץ ,מטומטמת מאד והכל יכול לקרות אצלם , לכן אני חושב שאתה פועל במישורים הנכונים ובדירוג הנכון ( כנראה בהמלצתו של יורם שפטל) ,אכן ,המשך כפי שאתה פועל והקב''ה י'הי'ה בעזרנו ובעזרתו יתברך נראה אותך בישראל בקרוב אכי''ר .

הגולה בארץ :smil037:

--- סוף ציטוט ---

רגע תן לי להבין,העורך דין הזה עזר לנאצי לחמוק מגזר דין מוות?

שלמה:
אני מאוד מקווה שבקרוב ניזכה לכך שחיים בן פסח יהיה כאן במדינה שלנו.

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: T0XiN על אוגוסט 16, 2007, 16:05:19 ---
--- ציטוט של: הגולה בארץ על אוגוסט 16, 2007, 14:16:54 --- בס''ד

חיים ידידנו היקר !!

הקב''ה יעזור לך ביזמה ברוכה זו ,בזכות מסירות הנפש שלך לעם ישראל ולארצו. עו''ד יורם שפטל הינו בעל השפעה גדולה בעקבות המוניטין שרכש במשפטו של הצורר הנאצי איוואן דימייניוק יש''ו --ושם רשעים ירקב , הוא הצליח להוציא אותו זכאי מגזר דין מוות שהי'ה צפוי לו, זאת מכיוון שמערכת המשפט השמאלנית בארץ ,מטומטמת מאד והכל יכול לקרות אצלם , לכן אני חושב שאתה פועל במישורים הנכונים ובדירוג הנכון ( כנראה בהמלצתו של יורם שפטל) ,אכן ,המשך כפי שאתה פועל והקב''ה י'הי'ה בעזרנו ובעזרתו יתברך נראה אותך בישראל בקרוב אכי''ר .

--- סוף ציטוט ---

רגע תן לי להבין,העורך דין הזה עזר לנאצי לחמוק מגזר דין מוות?

--- סוף ציטוט ---
בס''ד
 נכון!! אולם בשביל ידידנו חיים הוא יכול להועיל, מכיוון שבתי המשפט השמאלניים אינם צפויים והוא בקיא בדרכיהם הנלוזות,ולכן במקרה של ידידנו חיים הוא יכול מאד להועיל , המטרה במקרה זה מקדשת את האמצעים!!

פּז:
פרופ' ישראל אומן (חתן פרס נובּל) הוא אדם חכם מאוד ובעל דעות ימניות אמיתיות.
מכתב המלצה ממנו יכול להיות דבר מכובד מאוד!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה