שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית
נעמי שמר ז"ל הוסיפה עוד בית...
צדק צדק תרדוף:
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 03:10:17 ---מה יש לך "צדק צדק תרדוף" ? מה כ"כ מפריע לך ?
וסלח לי, אבל הרידיקליות שלנו לא מתבטאת בשירה . ::)
--- סוף ציטוט ---
תרבות היא ביטוי של חברה\קבוצה. במצב שבו את רוצה ליצור מציאות אלטרנטיבית (ואני מניח שאתה רוצה כי אתה טוען שאתה רדיקלי) אתה אמור לספק אלטרנטיבה מ-ל-א-ה-!
בדיוק כמו שאתה מוצא חורים בתאוריות של השמאל ובהן אתה משתמש בויכוחים איתם, לפני שתתחיל למצוא חורים אצל אחרים, סגור את החורים אצלך.
אֹהד:
רדיקלים לא אמורים לשנות את כל המציאות, אנחנו רידיקליים בנושאים מדיניים-פוליטיים-כלכליים-דתיים, לא בנושאי שירה .
צדק צדק תרדוף:
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 30, 2007, 02:43:59 ---רדיקלים לא אמורים לשנות את כל המציאות, אנחנו רידיקליים בנושאים מדיניים-פוליטיים-כלכליים-דתיים, לא בנושאי שירה .
--- סוף ציטוט ---
והנה הטעות שלך. אין דבר כזה רדיקלי בדבר זה או אחר. רדיקלי הוא אדם שורשי, יסודי. שתובע שינוי מהותי וכוללני. אתה יכול לקרוא לעצמך הרבה דברים, אבל רדיקלי אתה לא.
ועוד לא נכנסתי לעניין של כמה התרבות היא ביטוי של אותם דברים מדיניים-פוליטיים-כלכליים וברגע שהתרבות שמשתקפת ממך היא לא רדיקלית, העמדות שלך הן לא רדיקליות אלא רק למראית עין ולמשמע אוזן.
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
תגיד לי הסתכלת פעם על המילים?
"ירושלים של זהב,ושל נחושת ושל אור..."
זה שיר שמביע את הכיסופים לירושלים שלמה,עם בית מקדש לתפארת,וריח אורנים של ירושלים קדושה.
אז עזוב את הלחן,תקרא את זה בלי הלחן,ותראה איזה שיר מקסים,על היופי של ירושלים,על הריח,ועל האווירה הקדושה בירושלים... ^-^
אֹהד:
--- ציטוט של: צדק צדק תרדוף על אוגוסט 30, 2007, 04:00:10 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 30, 2007, 02:43:59 ---רדיקלים לא אמורים לשנות את כל המציאות, אנחנו רידיקליים בנושאים מדיניים-פוליטיים-כלכליים-דתיים, לא בנושאי שירה .
--- סוף ציטוט ---
והנה הטעות שלך. אין דבר כזה רדיקלי בדבר זה או אחר. רדיקלי הוא אדם שורשי, יסודי. שתובע שינוי מהותי וכוללני. אתה יכול לקרוא לעצמך הרבה דברים, אבל רדיקלי אתה לא.
ועוד לא נכנסתי לעניין של כמה התרבות היא ביטוי של אותם דברים מדיניים-פוליטיים-כלכליים וברגע שהתרבות שמשתקפת ממך היא לא רדיקלית, העמדות שלך הן לא רדיקליות אלא רק למראית עין ולמשמע אוזן.
--- סוף ציטוט ---
שינוי מהותי וכוללני, אכן, אבל אני לא רידיקלי בכל הנושאים . פייגלין הוא לא רידיקלי ? בוודאי שהוא רידיקלי, אבל רק בתחום המדיני-חברתי, הוא לא רידיקלי בשירה .
אתה כנראה לא מבין שרידיקלים לא חייבים להיות רידיקליים בנושאי אומנות .
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה