שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית
האם לתנועה הכהניסטית יש המנוֹן ?
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: bspro על אוגוסט 06, 2007, 19:57:03 ---למה לא למחוק, מה תעשה עם זה?
--- סוף ציטוט ---
רציתי לשמור את זה.. :-\
תוּכל בבקשה להעלות שוּב ? אנא, אנא... :ֹ(
רַק_כָּך:
:V:אני יכול להעלות לך את זה עוד פעם, בחר מהירות:
:smil027:מהר: התמונות לא יהיו זמינות.
:smil028:לאט: התמונות יהיו זמינות.
--- ציטוט של: bspro על אוגוסט 07, 2007, 09:10:40 --- :V:אני יכול להעלות לך את זה עוד פעם, בחר מהירות:
:smil027:מהר: התמונות לא יהיו זמינות.
:smil028:לאט: התמונות יהיו זמינות.
--- סוף ציטוט ---
:V: מהר. :) אני לא צריך את התמונות.. ;)
..ותודה ! O0 |מלך|
רַק_כָּך:
--- ציטוט של: אלירן על אוגוסט 05, 2007, 21:01:58 ---
--- ציטוט של: bspro על אוגוסט 05, 2007, 20:54:39 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יולי 20, 2007, 00:12:51 ---אני מדבר כמובן על מוסיקה וּמילים. אבל לא רק. ארחיב את השאלה: האם נכתבה אמנוּת ברוּח כהניסטית? שירים? שירה? מוסיקה? תיאטרון?
האם יצאוּ-לאור אי-פעם שבועונים או ירחונים או מגאזינים אחרים כהניסטיים? האם היה עיתון לַמפלגה או לַתנועה?
--- סוף ציטוט ---
התשובה לשאלה המודגשת היא: כן :V:
היה להם בטאון שיצא 2 פעמים, בהוצאה של תנועת כ"ך (הרשמית) ונערך ע"י נעם פדרמן, בפעם הראשונה הוא נכתב ע"י הרב בנימין כהנא בנו של הרב מאיר כהנא (את זה אתה בטוח יודע) וכמה ימים לפני שנעם פדרמן נפגש עם הרב בנימין כהנא, הרב בנימין כהנא נרצח ביחד עם אשתו טליה, הבטאון השני יצא בנובמבר של שנת תשס"א (2001), רוב הבטאון נכתב על המידע של למעלה (מפורט יותר) אם תרצה פרטים נוספים ולראות את העלון תוכל לשלוח תגובה (או לשלוח לי הודעה) ואני אוסיף את זה.
--- סוף ציטוט ---
בבקשה תביא את זה!
תודה!
--- סוף ציטוט ---
הנה, העלתי עוד פעם, בקישור שונה כדי שתוכל לשמור את זה. אתה צריך לחכות כמה שניות ואז בערך באמצע-העמוד תיפתח לך טבלה ותצטרך ללחוץ על Download ולבחור איפה לשמור את זה. כשגמרת לשמור, תגיד לי ואני אמחוק את זה מהשרת, ואם אתה לא מצליח להוריד וצריך עזרה, אני כאן!
--- ציטוט של: bspro על אוגוסט 07, 2007, 11:09:59 ---
--- ציטוט של: אלירן על אוגוסט 05, 2007, 21:01:58 ---
--- ציטוט של: bspro על אוגוסט 05, 2007, 20:54:39 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יולי 20, 2007, 00:12:51 ---אני מדבר כמובן על מוסיקה וּמילים. אבל לא רק. ארחיב את השאלה: האם נכתבה אמנוּת ברוּח כהניסטית? שירים? שירה? מוסיקה? תיאטרון?
האם יצאוּ-לאור אי-פעם שבועונים או ירחונים או מגאזינים אחרים כהניסטיים? האם היה עיתון לַמפלגה או לַתנועה?
--- סוף ציטוט ---
התשובה לשאלה המודגשת היא: כן :V:
היה להם בטאון שיצא 2 פעמים, בהוצאה של תנועת כ"ך (הרשמית) ונערך ע"י נעם פדרמן, בפעם הראשונה הוא נכתב ע"י הרב בנימין כהנא בנו של הרב מאיר כהנא (את זה אתה בטוח יודע) וכמה ימים לפני שנעם פדרמן נפגש עם הרב בנימין כהנא, הרב בנימין כהנא נרצח ביחד עם אשתו טליה, הבטאון השני יצא בנובמבר של שנת תשס"א (2001), רוב הבטאון נכתב על המידע של למעלה (מפורט יותר) אם תרצה פרטים נוספים ולראות את העלון תוכל לשלוח תגובה (או לשלוח לי הודעה) ואני אוסיף את זה.
--- סוף ציטוט ---
בבקשה תביא את זה!
תודה!
--- סוף ציטוט ---
הנה, העלתי עוד פעם, בקישור שונה כדי שתוכל לשמור את זה. אתה צריך לחכות כמה שניות ואז בערך באמצע-העמוד תיפתח לך טבלה ותצטרך ללחוץ על Download ולבחור איפה לשמור את זה. כשגמרת לשמור, תגיד לי ואני אמחוק את זה מהשרת, ואם אתה לא מצליח להוריד וצריך עזרה, אני כאן!
--- סוף ציטוט ---
אחלה, תודה רבה! :-*
*מוריד*
עריכה: אתה בטוח שהעלית ? ??? לא מצאתי את זה בַּקישוּר שנתת כאן:
הבטאון הרשמי של תנועת כ"ך, גליון מספר 2- נובמבר 2001:
http://kitzor.net/f816f3
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה