0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
בכלל לא כדאי לבנות לנסוע בטרמפים.
הייתי תולש לו שערה שיערה מהגבה..
ציטוט של: tomsalts על יוני 24, 2007, 12:52:42הייתי תולש לו שערה שיערה מהגבה..אני הייתי מעניש אותו בשיטה בריטית מימי הביניים: מורחים חומר דליק על הגבות, הזקן, הראש ושאר המקומות השיעירים בגוף, ומציתים. עונש כזה ניתן לגנבים ואנסים בבריטניה של סוף ימי הביניים.
ערבוש בן זונה. אחרי זה מתפלאים למה מחסלים אותם. אם הוא לא אוהב את המדינה, למה הוא גר פה?הייתי נהנה להעביר לו וואחד עם סכין גילוח על הצוואר.
ציטוט של: Diversant על יוני 24, 2007, 16:48:57ערבוש בן זונה. אחרי זה מתפלאים למה מחסלים אותם. אם הוא לא אוהב את המדינה, למה הוא גר פה?הייתי נהנה להעביר לו וואחד עם סכין גילוח על הצוואר. אני דווקא הייתי רוצה להעביר לו סכין גילוח על "מקום אחר", כך שיובטח שלא יעשה זאת שוב, ולמען יראו ויראו, וזה גם מעין "מידה כנגד מידה".כך יש לעשות גם לענסים היהודיים.
ציטוט של: pbc על יוני 25, 2007, 09:05:44ציטוט של: Diversant על יוני 24, 2007, 16:48:57ערבוש בן זונה. אחרי זה מתפלאים למה מחסלים אותם. אם הוא לא אוהב את המדינה, למה הוא גר פה?הייתי נהנה להעביר לו וואחד עם סכין גילוח על הצוואר. אני דווקא הייתי רוצה להעביר לו סכין גילוח על "מקום אחר", כך שיובטח שלא יעשה זאת שוב, ולמען יראו ויראו, וזה גם מעין "מידה כנגד מידה".כך יש לעשות גם לענסים היהודיים.אני מסכים, סירוס בהחלט ירתיע אנשים מלעשות מעשים כאלה מתועבים, בלי קשר אם הם ערבים או לא.
חרפה, בושה וחרפה!נאצי מסריח.כבר אמרתי שלהיות ערבי במדינת ישראל זה גן-עדן.הנה דוגמה, עושים מה שהם רוצים ואני בטוח שגם העונש לא כזה חמור.צריך להרוג אנשים כאלה, להרוג.
הערבים(הבדואים) משתלטים על אלפי דונמים של אדמות-מדינת ישראל ובונים מאחזים בלתי-חוקיים איפה שלום-עכשיו?
ציטוט של: רן הכהניסט על יוני 26, 2007, 15:53:24הערבים(הבדואים) משתלטים על אלפי דונמים של אדמות-מדינת ישראל ובונים מאחזים בלתי-חוקיים איפה שלום-עכשיו?שינו את השם לשלום אחר-כך..
הערבים (הבדואים) משתלטים על אלפי דונמים של אדמות-מדינת ישראל ובונים מאחזים בלתי-חוקיים. איפה שלום-עכשיו?
ציטוט של: tomsalts על יוני 26, 2007, 16:00:08ציטוט של: רן הכהניסט על יוני 26, 2007, 15:53:24הערבים(הבדואים) משתלטים על אלפי דונמים של אדמות-מדינת ישראל ובונים מאחזים בלתי-חוקיים איפה שלום-עכשיו?שינו את השם לשלום אחר-כך.. בכלל, ה"שלום-עכשווניקים" תמיד מצטיירים לי בראש כמו חבורת ילדוד'ס פִּישֶרים שרוקעים ברגליים על הקרקע תוך-כדי בכי-מרוּרים בִּצווחוֹת: "אני רוצה שלום עכשיו! אני רוצה עכשיו! אמא, אני רוצה עכשיו! עכשיו! שלום עכשיוווווו!!!!".