שונות > מה שבראש
מי פה מיתאמן ? מי פה התחיל להיתאמן ובמה?
oferst:
לא יודע לגבי היד, אבל באיגרוף התאילנדי היה איזה בן-אדם, שאני מנחש שמִשקלו היה 100 קילוגרמים פלוס, והוא הביא לי בעיטה לראש (מהצד של העין, ליד העורק).
הוא הפיל אותי ואני ממש בכיתי, זה היה כאב לא נורמלי, ואחרי זה גם כאב-ראש לא נורמלי. למזלי לא היו לי בחילות/הקאות בימים שאחרי זה, ולמזלי הוא לא פוצץ לי את העורק או משהו, אחרת הייתי כבר הופך צמח ח"ו.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: oferst על יוני 25, 2007, 21:42:07 --- לא יודע לגבי היד, אבל באיגרוף התאילנדי היה איזה בן-אדם, שאני מנחש שמִשקלו היה 100 קילוגרמים פלוס, והוא הביא לי בעיטה לראש (מהצד של העין, ליד העורק).
הוא הפיל אותי ואני ממש בכיתי, זה היה כאב לא נורמלי, ואחרי זה גם כאב-ראש לא נורמלי. למזלי לא היו לי בחילות/הקאות בימים שאחרי זה, ולמזלי הוא לא פוצץ לי את העורק או משהו, אחרת הייתי כבר הופך צמח ח"ו.
--- סוף ציטוט ---
"באיגרוף התאילנדי" ?!? :o
מה עשית שם ?
אֹהד:
--- ציטוט של: oferst על יוני 25, 2007, 21:42:07 --- לא יודע לגבי היד, אבל באיגרוף התאילנדי היה איזה בן-אדם, שאני מנחש שמִשקלו היה 100 קילוגרמים פלוס, והוא הביא לי בעיטה לראש (מהצד של העין, ליד העורק).
--- סוף ציטוט ---
למה מישהו כבד יותר ממך היה בקרב נגדך?
פאקו411:
--- ציטוט של: ליאו על יוני 25, 2007, 21:16:59 ---
--- ציטוט של: איתן על יוני 25, 2007, 21:02:18 ---מה 50?? ???
נראה לי זה פי 2 וחצי ממה שיש לי....
אני לא צוחק. :o :o :o :2funny:
--- סוף ציטוט ---
בנפח אולי, אבל בהיקף– אלא-אם-כן אתה דוגמנית אנורקסית, אז לא.
יד חמישית זה מטורף. כשאתה עושה שריר ב"מוסט מאסקולר", היד נראית בעובי שמתקרב לראש, תלוי בגובה שלך.
אף-אחד אפילו לא מנסה להתעסק איתך. הרי אם יש לך כ"כ הרבה "כוח" אז אתה בוודאי נושא איתך גם נשק חם ואתה עובד של חברת-אבטחה כלשהי.. חחחח...
זוהי יד 48 ס"מ על בן-אדם בגובה של כמטר 80, אני משער:
מי שחושב שזה "פריקי" ולא אנושי, בפיתוח-גוף ברמות הגבוהות מגיעים ל-55-62 ככה, תלוי בגובה ובאחוזי-שומן של "off-season". רובם מעל 60.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
--- סוף ציטוט ---
אחח...
חלום שלי יד כזאתי! :)
אֹהד:
--- ציטוט של: פאקו411 על יוני 26, 2007, 08:35:52 ---
--- ציטוט של: ליאו על יוני 25, 2007, 21:16:59 ---
--- ציטוט של: איתן על יוני 25, 2007, 21:02:18 ---מה 50?? ???
נראה לי זה פי 2 וחצי ממה שיש לי....
אני לא צוחק. :o :o :o :2funny:
--- סוף ציטוט ---
בנפח אולי, אבל בהיקף– אלא-אם-כן אתה דוגמנית אנורקסית, אז לא.
יד חמישית זה מטורף. כשאתה עושה שריר ב"מוסט מאסקולר", היד נראית בעובי שמתקרב לראש, תלוי בגובה שלך.
אף-אחד אפילו לא מנסה להתעסק איתך. הרי אם יש לך כ"כ הרבה "כוח" אז אתה בוודאי נושא איתך גם נשק חם ואתה עובד של חברת-אבטחה כלשהי.. חחחח...
זוהי יד 48 ס"מ על בן-אדם בגובה של כמטר 80, אני משער:
מי שחושב שזה "פריקי" ולא אנושי, בפיתוח-גוף ברמות הגבוהות מגיעים ל-55-62 ככה, תלוי בגובה ובאחוזי-שומן של "off-season". רובם מעל 60.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
--- סוף ציטוט ---
אחח
חלום שלי יד כזאתי :)
--- סוף ציטוט ---
לא נעים לקבל אגרוף ממישהו עם כזו יד (ערבים..תתכוננו ???)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה