שונות > מה שבראש
מי פה מיתאמן ? מי פה התחיל להיתאמן ובמה?
דוקא_כך:
אימון לדוגמא של השייטת האמריקאית (Navy Seals):
100 עליות מתח
200 שכיבות סמיכה
300 כפיפות בטן (או הרמות רגליים ישרות עם משקולות קרסול)
המנוחה שלכם בין כל סט היא לעשות הקפה אחת של איצטדיון (400 מטר) בפחות מ-60 שניות. למשל:
30 מתח, הקפה, 20 מתח, הקפה, 20 מתח, הקפה, 15 מתח, הקפה, 15 מתח.
דקה מנוחה.
70 סמיכה, הקפה, 50 סמיכה, הקפה, 40 סמיכה, הקפה, 25 סמיכה, הקפה, 15 סמיכה.
דקה מנוחה.
300 בטן (רצוף, במקרה שלי).
המטרה היא להקטין את מספר הפעמים שאתם צריכים לנוח בין כל סט, ולהגיע למשהו כמו
70 מתח, הקפה, 30 מתח, הקפה.
דקה מנוחה.
120 סמיכה, הקפה, 80 סמיכה.
דקה מנוחה.
300 בטן.
אם אתם מסוגלים לסיים את כל התכנית הזו בפחות מ-30 דקות, אתם בכושר טוב. :V: לא לבצע יותר מ-3 פעמים בשבוע.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: DJ Luminus על יוני 21, 2007, 03:11:58 ---אני התחלתי ב-16/08/2004. גם אני בונה מסת שריר, ומתאמן כל יום חוץ מימי שבת וראשון.
במקרה שלי אין לי ברירה. כשנולדתי, במקום לצאת עם הראש יצאתי עם הרגליים, ואז האגן שלי רוסק כמעט לגמרי, והייתי עם גבס עד גיל שמונה חודשים. בסוף העצמות התחברו לי, אבל נוצר אצלי מצב מוזר שבו האגן גדול יותר מהכתפיים, וזה ממש הרס לי את מבנה הגוף. הרופא אמר שזה ממש נס שאני מסוגל ללכת, כי הסיכויים שאשאר נכה אז היו די גבוהים. עד לפני שנתיים וחצי היה לי מבנה גוף גברי מלמעלה ונשי מלמטה (תחת עגול ונפוח, רגליים מלאות שומן). עשיתי חיטוב ברגליים וניפוח בחזה, בגב ובכתפיים ומסת השרירים שיצרתי נותנת לי מראה 100% גברי.
--- סוף ציטוט ---
יפה! בע"ה ובזכות עבודה קשה תיקנת את הפגם. אשריך.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: דוקא_כך על יוני 21, 2007, 03:18:08 ---אימון לדוגמא של השייטת האמריקאית (Navy Seals):
100 עליות מתח
200 שכיבות סמיכה
300 כפיפות בטן (או הרמות רגליים ישרות עם משקולות קרסול)
המנוחה שלכם בין כל סט היא לעשות הקפה אחת של איצטדיון (400 מטר) בפחות מ-60 שניות. למשל:
30 מתח, הקפה, 20 מתח, הקפה, 20 מתח, הקפה, 15 מתח, הקפה, 15 מתח.
דקה מנוחה.
70 סמיכה, הקפה, 50 סמיכה, הקפה, 40 סמיכה, הקפה, 25 סמיכה, הקפה, 15 סמיכה.
דקה מנוחה.
300 בטן (רצוף, במקרה שלי).
המטרה היא להקטין את מספר הפעמים שאתם צריכים לנוח בין כל סט, ולהגיע למשהו כמו
70 מתח, הקפה, 30 מתח, הקפה.
דקה מנוחה.
120 סמיכה, הקפה, 80 סמיכה.
דקה מנוחה.
300 בטן.
אם אתם מסוגלים לסיים את כל התכנית הזו בפחות מ-30 דקות, אתם בכושר טוב. :V: לא לבצע יותר מ-3 פעמים בשבוע.
--- סוף ציטוט ---
נכנע! נכנע! נכנע! --- דגלבן!!!!!!!!!!!! :buck2: אני חייב דקה מנוחה...
בואו נִראה:
יש אנשים שאצלם בין הַקָּפָה להַקָּפָה הם לוקחים דקה מנוחה בשביל לעשות בטן או סמיכה.
אצלי בין הקשה להקשה (על מקש השליחה..) יש הפסקה בשביל.. לעשות קפה? (אבל יש בזה סְמִיכָה רכּה של הקצף של החלב למעלה.. זה נחשב? :-\)
נוּ, ואני גומר סט כזה של פעולות בערך ב-30 דקות בִּממוצע.
נוּ, אז באיזה כושר אני ? ::)
אה, רגע, אבל אני גם עושה את זה יותר מ-3 פעמים בשבוּע... יאיי.. :-X
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: DJ Luminus על יוני 21, 2007, 03:11:58 ---אני התחלתי ב-16/08/2004. גם אני בונה מסת שריר, ומתאמן כל יום חוץ מימי שבת וראשון.
במקרה שלי אין לי ברירה. כשנולדתי, במקום לצאת עם הראש יצאתי עם הרגליים, ואז האגן שלי רוסק כמעט לגמרי, והייתי עם גבס עד גיל שמונה חודשים. בסוף העצמות התחברו לי, אבל נוצר אצלי מצב מוזר שבו האגן גדול יותר מהכתפיים, וזה ממש הרס לי את מבנה הגוף. הרופא אמר שזה ממש נס שאני מסוגל ללכת, כי הסיכויים שאשאר נכה אז היו די גבוהים. עד לפני שנתיים וחצי היה לי מבנה גוף גברי מלמעלה ונשי מלמטה (תחת עגול ונפוח, רגליים מלאות שומן). עשיתי חיטוב ברגליים וניפוח בחזה, בגב ובכתפיים ומסת השרירים שיצרתי נותנת לי מראה 100% גברי.
--- סוף ציטוט ---
וּאוּוּ!
זה סיפוּר מדהים ! :V:
תודה שחלקת עימנוּ. ואשריך, איזו גבורה! :-*
סבבתיק:
נראה לי שאני אלך כשיהיה לי זמן פנוי יותר.
חח אבל יש כאלה שחושבים שאני הולך למכון כבר עכשיו.
ויפה, DJ LUMINUS, השקעת והצלחת.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה