שונות > מה שבראש
מי פה מיתאמן ? מי פה התחיל להיתאמן ובמה?
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: פאקו411 על יוני 27, 2007, 19:31:35 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יוני 27, 2007, 19:28:40 ---
--- ציטוט של: פאקו411 על יוני 27, 2007, 19:22:27 ---
גם בשן, זה ארנולד בשנות-השיא שלו.
היה מפתח גוף בעברו. אחד הסִרטונים היותר מעוררי-השראה שלו.
--- סוף ציטוט ---
וּואיי, גדול.. ! :o
איש מאד "מפותח", נאמר ככה...
--- סוף ציטוט ---
כן. נו מה אתה, גם בשן, אתה נִרשם לחדר-כושר ? :)
--- סוף ציטוט ---
לא נִראה שמִספּר השעות שיש ביממה יספיק לי (לפחות בַּמצב הנוכחי, כל-עוד זה עומד על 24.. :P). או שהמצב ישתנה (לא נִראה בַּזמן הקרוב), או שאצטרך להסתפק ב"תכנית-העבודה לַמתעמל הביתי המתחיל" המושקעת, שהכין לי ליאו. אבל אל תִדאג, גם היא "אינטנסיבית" בהחלט.. :) בשבילי – אם אצליח לעמוד אפילוּ בחצי מזה, זה יהיה הישׂג משמעוּתי.. ;)
ליאו:
היקף החזה לדעתי הוא לא רע אצלי, נדמה לי אני בסביבת 115 ס"מ +/- 2 עכשיו.
ידיים אתה יודע כמה.................
טוב נו.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: ליאו על יוני 27, 2007, 15:51:16 ---אין חנויות-ספורט או חנויות למוצרי-בית שם (האמת, אפילו ראיתי מוטות-מתח וציוד-ספורט בחנות-בגדים H&O בקניון בת-ים)?
אתה מקסימום יכול להזמין מהאינטרנט.
אגב , מי זה דוד בן-משה? זה לא איש-ימינו של חיים בשידורים שלו באנגלית?
--- סוף ציטוט ---
יש "הום סנטר". יש שם בטוּח מוּצרי-בּית. לגבי ציוּד-ספורט.. הממ.. אני מניח שגם, אבל לא בדקתי.
דוד בן-משה הוא כן איש-ימינו (למרות שדווקא בַּשידוּרים האלה הוא ישוב לִשׂמאלוֹ [כּשצופים אל המסך], אבל לא משנה) של חיים בַּתכניוֹת שלו באנגלית. אגב, איש מאד חזק וּשרירי. אני מניח שבהקשר זה התכוונת כּשאיזכּרת אותו. חיים אמר שהוּא (דוד בן-משה) עושה כושר באופן מאד מַקיף וּרציני (טוב, לכן הוּא גם נִראה כּך! והאיש הוּא בִּשׁנוֹת ה-70 לחייו!! זה לא ייאמן!).
אחד השואלים בַּתכנית "שאלוּ את הימין האמיתי" באנגלית אפילוּ רצה פרטים על תכנית-האימוּנים של דוד, וחיים ענה לוֹ שייצור קשר ישיר עם דוד או משהוּ כּזה, וּמאד המליץ לכוּלם.
פאקו411:
יאללה נגדל פה פורום של סוסים חח
El Blanco:
מתאמן בהרבה דברים אבל מתעסק בעיקר באגרוף (מערבי ותאילנדי)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה