עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
שיחה שתהיה ב2017 בין ערבים בא"י
פּז:
כמה שזה נכון.
השלום היחיד שהם רוצים לתת לנו הוא דרישת שלום כשאחרון היהודים יצא מנמל התעופה נתב"ג.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: pbc על מאי 30, 2007, 16:52:58 ---כמה שזה נכון.
השלום היחיד שהם רוצים לתת לנו הוא דרישת שלום כשאחרון היהודים יצא מנמל התעופה נתב"ג.
--- סוף ציטוט ---
ואווּ! איזה יופי של תמונה יש לך בַּחתימה!
שׂיחקת אותה, pbc! :laugh:
10:
עצוב נאוד אבל העיקרון הוא נכון, לאליטות אין יותר עיקרון של לחימה ואדמה לא חשובה רק הכסף חשוב, בגלל זה כל הטינופת נימצאת באליטה, וזה מה שיהיה עם לא נפעל, צריך להזכיר לאנשים בארץ למה אנחנו פה ולמה עצם העובדה שאנחנו גרים פה יותר והאדמות שלנו יותר חשובות מהשלום. אני רוצה שלום אבל אני רוצה שגם יצא לי ג'יני מהמנורה וייתן לי 3 משאלות, ביום שיצא לי ג'יני ממנורה אני יאמין בשלום אמיתי, עד אז... הכל אגדות של המערב
tomsalts:
--- ציטוט של: 10 על יוני 06, 2007, 12:29:44 ---עצוב נאוד אבל העיקרון הוא נכון, לאליטות אין יותר עיקרון של לחימה ואדמה לא חשובה רק הכסף חשוב, בגלל זה כל הטינופת נימצאת באליטה, וזה מה שיהיה עם לא נפעל, צריך להזכיר לאנשים בארץ למה אנחנו פה ולמה עצם העובדה שאנחנו גרים פה יותר והאדמות שלנו יותר חשובות מהשלום. אני רוצה שלום אבל אני רוצה שגם יצא לי ג'יני מהמנורה וייתן לי 3 משאלות, ביום שיצא לי ג'יני ממנורה אני יאמין בשלום אמיתי, עד אז... הכל אגדות של המערב
--- סוף ציטוט ---
אנשים שוחכים שבגולה היה הרבה יותר רע, מי שרוצה לחזור לגור בבית קטן ומטונף בשטעטאלעך מוזמן לעזוב, מי שלא שיתמודד.
יוחאי:
אני מסכים איתך ליהודים יש זיכרון מאד מאד קצר
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה