חדשות ודיונים > מערכת החדשות

האו"ם צפוי להקים מנגנון תלונות של פלסטינים

(1/2) > >>

כהנא צדק!:
נו כרגיל האו"ם מקבל החלטות אנטי-ישראליות כמו תמיד לא חידשו לנו כלום ימ"ש...
לכתבה המלאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3340564,00.html

Aaron:
אוייי... האו"ם הזה תקוע לנו כמו עצם בגרון.
צריך להעיף מפה את כל אנשי האו"ם ולצאת מהארגון האנטישמי הזה.

DJ Luminus:
מרגיז, אך צפוי. מה ציפיתם, שהגויים ילכו לקראת מדינה שמונהגת על ידי חבורת פחדנים בולשביקים שמתרפסים בפני האויב, נסוגים מאדמות ומפקירים את חיי האזרחים, והכל רק כדי למצוא חן בעיני הגויים? פחדנים אינם ראויים לכבוד ואני בטוח שעם ממשלה כהניסטית שאינה מתפשרת המצב היה שונה לחלוטין.

הגויים תלויים בנפט ערבי ולכן הם מנסים למצוא חן בעיני הערבים הנאצים. אם הם יצטרכו להקריב את ישראל כדי להמשיך לקבל נפט ערבי, הם יעשו זאת בשמחה.

נץ וגאה בזה:
והכי עלוב זה שישראל משלמת לאו"ם 7 מיליון דולר לשנה מכספי משלם המיסים אין גבול לטירוף והטמטום מבית היוצר של האליטה של העשירון הנאור והמסומם הלוקח לתוך ורידיו מנות קבועות של שלומ-אין וקוק-ידמה וכן מריחו-מערביות.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: DJ Luminus על דצמבר 15, 2006, 21:50:08 ---מרגיז, אך צפוי. מה ציפיתם, שהגויים ילכו לקראת מדינה שמונהגת על ידי חבורת פחדנים בולשביקים שמתרפסים בפני האויב, נסוגים מאדמות ומפקירים את חיי האזרחים, והכל רק כדי למצוא חן בעיני הגויים? פחדנים אינם ראויים לכבוד ואני בטוח שעם ממשלה כהניסטית שאינה מתפשרת המצב היה שונה לחלוטין.

הגויים תלויים בנפט ערבי ולכן הם מנסים למצוא חן בעיני הערבים הנאצים. אם הם יצטרכו להקריב את ישראל כדי להמשיך לקבל נפט ערבי, הם יעשו זאת בשמחה.

--- סוף ציטוט ---

נכון, ועכשיו זה למעשה הרבה יותר מסובך---האירופאים מנסים מנסים לא רק להתחנף למדינות ערב, אלא לפייס את המוסלמים באירופה, שמתרבים בקצב מפחיד, מציתים מכוניות, אונסים נשים לבנות, מוכרים סמים, פורצים לבתי עסק ותוקפים אזרחים במקומות ציבוריים.  לא למדו כלום, הנמושות האנטישמיות האלה, ממלחמה"ע השניה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה