חדשות ודיונים > מערכת החדשות

ההורים ניצחו: התלמידים הערבים יזכו בהסעה

(1/4) > >>

כהנא צדק!:
בית המשפט חייב את עיריית רמלה לדאוג להסעת עשרות תלמידי בתי ספר יסודי בעיר, שנאלצו עד עתה ללכת ברגל במסלול רצוף-סכנות לחייהם. בשכונת הרכבת מרוצים: "ראש העירייה לא הצליח לאייד אותנו"

לעזאזל למה אנחנו צריכים לדאוג להסעות למחבלים האלו.
ימ"ש של כל המחבלים הצעירים הללו.

לכתבה המלאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3339955,00.html

עז77:
אני צריך לשלם מיסים על השאהידים הקטנים האלה?! שהניה יסדר להם אוטובוס.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 14, 2006, 12:31:08 ---אני צריך לשלם מיסים על השאהידים הקטנים האלה?! שהניה יסדר להם אוטובוס.

--- סוף ציטוט ---
צריך לעשות דבר פשוט מאוד לקחת נהגים ערבים להעמיס על האוטובוס את כל המחבלים הצעירים ולשלוח אותם לעזה זה המקום שלהם.

DJ Luminus:

--- ציטוט של: Kahane Was Right על דצמבר 14, 2006, 12:49:44 ---
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 14, 2006, 12:31:08 ---אני צריך לשלם מיסים על השאהידים הקטנים האלה?! שהניה יסדר להם אוטובוס.

--- סוף ציטוט ---
צריך לעשות דבר פשוט מאוד לקחת נהגים ערבים להעמיס על האוטובוס את כל המחבלים הצעירים ולשלוח אותם לעזה זה המקום שלהם.

--- סוף ציטוט ---

מקומם לא בעזה ולא באף מקום אחר בארץ ישראל. צריך לזרוק אותם למצרים, ירדן, סוריה או כל מדינה ערבית אחרת.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: DJ Luminus על דצמבר 14, 2006, 12:55:55 ---
--- ציטוט של: Kahane Was Right על דצמבר 14, 2006, 12:49:44 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

מקומם לא בעזה ולא באף מקום אחר בארץ ישראל. צריך לזרוק אותם למצרים, ירדן, סוריה או כל מדינה ערבית אחרת.

--- סוף ציטוט ---
אבל כל עוד יש לנו ראש ממשלה שמלאני נאצי זה לא יקרה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה