כתב נושא: על מחלוקות וסכסוכים.  (נקרא 4386 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

איתמר בן גביר.

• אורח
על מחלוקות וסכסוכים.
« ב- : מאי 01, 2007, 18:13:22 »
בס"ד

קודם כל פותחים בכבוד אכסניה ואני שמח להיכנס לפורום שלכם כאן . פורום שוקק חיים תרתי משמע.

קראתי כאן את הדברים בעניין הסכסוך בין מנהל הפורום כאן לבין מנהל פורום חזית יהודית והאמת היא שלא הבנתי מאיפה המשקעים והדברים הלא מדוייקים.הריב הזה נגרר והתמשך עד כדי כך שראיתי כי יש גורמים בפורום של החזית המעוניינים להחמיר את הסכסוך וראיתי שיש גם כאן גורמים שכאלה ולכן דקה לפני אני פונה לכל הצדדים ומבקש להפסיק. כמו כן אני חושב שמן הראוי להעמיד דברים על דיוקם כי קראתי שמייחסים לי ולברוך מרזל כל מיני טענות שהם בלשון המעטה אינן נכונות - קראתי רק אשכול אחד ולא יכולתי להמשיך מרוב אי הדיוקים והשקרים שנכתבו - אז הנה ההבהרות שלי :

1. חיים בן פסח הוא יהודי יקר. לא זכיתי להכיר אותו אבל ממה שראיתי ושמעתי ( מספר שיחות שלו ) הרי שמדובר באיש הרעיון היהודי , אדם נאמן לתורת ישראל ומבקש להמשיך בדרך הרב כהנא הי"ד .

2. אין לא לי, וככל הידוע לי גם לא לברוך מרזל דבר וחצי דבר נגד חיים בן פסח. וגם לא נגד מנהל הפורום כאן שגם לא זכיתי ( כך נדמה לי )להכירו באופן אישי )מלבד העובדה כי הוא גלש זמן קצר בפורום החזית.

3. ידוע לי כי רוני - מנהל פורום החזית  מסוכסך זה תקופה ארוכה עם חיים ועם מנהל הפורום כאן. וחבל. אמרתי לרוני והורתי לו להפסיק לריב , להפסיק להשמיץ וגם כתבתי על כך בפורום החזית - ראו הודעתי מהיום - אבל את אותם דברים אני מבקש גם כאן .

4. הספיק לי לראות רק אשכול אחד כאן שבו מנהל הפורום מספר כי כביכול אני ומרזל מקנאים בחיים, אני ומרזל חוששים ממנו, מפחדים מתחרות וכדומה ..... זה פשוט בדיחה. אני לא כל כך מבין מה יש לנו לפחד מחיים, מה יש לנו לפחד מתחרות ? האם אנחנו נמצאים במשחק כדורגל ? האם מרזל יושב כל כסא שר או החתום מטה יושב במשרד משופע כסף שנהיה מפחדים מתחרות ? מה משהוא עשוי לקחת לנו את המשרה?....ולמה בעצם שתהיה לנו בעיה שיהיו עוד ועוד אנשי רעיון יהודי - הרי זו מטרתנו כל החיים.

5. לא אתייחס להשמצות על כך שכאשר חיים ישב בכלא "איתמר היה ילד וברוך ......" - לא כאן המקום להרחיב בענייני ואין הנחתום מעיד על עיסתו אך באשר לברוך מרזל אני יכול להעיד שגם הוא ישב בכלא, גם הוא מסר נפשו למען העם והארץ ומעל לכל הרב כהנא מינה אותו לעוזרו האישי כאשר ברוך היה יד ימינו של הרב ומאוחר יותר מנהיג תנועת כך שבא גם היה חברינו נעם פדרמן.

אגב נעם. עד היום אנחנו בקשרים חבריים. נעם אכל אצלי בשבת לפני שבועיים . אני חבר שלו אוהב אותו ומעריך אותו למרות שיש בינו לבין ברוך מספר מחלוקות אידיאולוגיות.- ואולם צריך לזכור שלמרות המחלוקות הללו הן לנעם והן לברוך אותה מטרה ושניהם יהודים טובים העושים למען העם והארץ.

6. אגב באשר לכך שאיתמר באותו זמן היה ילד  , מה לעשות שזה נכון אבל  גם כאשר הייתי ילד נעצרתי לא אחת...

6 ב. גם לייתר ההשמצות שאני מבין שהן נכתבו לא בטוח שכדי שאתייחס. ההשמצות הללו נובעות לצערי מחוסר בתקשורת ומהעובדה כי משהוא כאן חושב שפתחנו במלחמה נגד חיים ונגד מנהל הפורום ולא היה. רק אומר שמוזר בעיני שרק לפני מספר שבועות בשיחות של חיים היינו ( ברוך מרזל והחתום מטה ) מעורכים עד מאוד ופתאום " ברוך מרזל הוא חבר של אבישי רביבי " ועוד ועוד....

6ג. אגב אבישי . הוא היה פעיל בתנועת כך והיה חבר של כולנו . של ברוך ושלי וגם של נעם פדרמן....ברגע שנודע שהוא סוכן רגלו לא דרכה אצלנו ודעותינו עליו ידועות.

7. ומעל לכל : אנחנו אנשי הרעיון מעטים. יש נגדינו הרבה רודפים ושונאים ומחרפים. יש לנו משימות גדולות וחשובות וחבל שבמקום שנתמקד בהן נריב ונתווכח.
8. אני מוכרח להודות שלא הייתי ער לכל הדברים שרוני כותב וכתב על חיים ועל אחרים. כאשר ראיתי זאת מנעתי זאת ממנו ובקשתי שיפסיק . את אותה בקשה אני מבקש מהאחראים כאן וכמובן מחיים בן פסח.

9. פילוגים וסכסוכים הם הצלחה של השב"כ , של השמאל ושל כל מי ששונא אותנו , אנשי הרעיון היהודי. אנא באו נתאחד.
10. ושוב יישר כח למארגנים כאן ולחיים. אני מקווה לגלוש בפורום זה וליטול בו חלק פעיל ומקווה שנעשה יחד למען העם והארץ.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #1 ב- : מאי 01, 2007, 18:28:26 »
מסכים לגמרי עם 7.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #2 ב- : מאי 01, 2007, 18:31:25 »
האם אתה יודע על מה הסיכסוך? האם אתה מעוניין לעבוד עם מצדיק שואה?
« עריכה אחרונה: מאי 01, 2007, 18:33:18 על ידי דוקא_כך »

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #3 ב- : מאי 01, 2007, 19:08:39 »
בס"ד

איתמר, (אם אכן זה איתמר בן-גביר שכותב)

ראשית כל איחולי החלמה מהירה לאמך.  שנית, אתה וברוך מרזל אחראים לכל מה שקורה בפורום שלכם בין אם זה מוצא חן בעיניכם ובין אם לאו, בין אם יש לכם זמן ובין אם אין לכם זמן לבדוק מה קורה בפורום.  הטענה שכל ה"סכסוך" הזה נובע מ-"אי הבנה" תמימה, הטענה שאנחנו "משמיצים" אותך ואת ברוך מרזל, ושלמען חיזוק המחנה ה"כהניסטי" ולמען "אהבת ישראל" עלינו להתעלות על ניגודים "אידאולוגיים" ולהתאחד---כל אלו דיבורי סרק.  בתור תורם קבוע לארגון של חיים, אני מאוד מרוצה שהוא הפסיק לשלוח לכם כסף שכרגע לא מגיע לכם.  לא רק שאתם מגינים על אדם שמוציא דיבה נגד יהודים חפים משפע, אלא אתם עוד נותנים לו תפקיד חשוב בארגונכם.

השורה התחתונה:  הבחירה בידכם.  או שאתם בוחרים ברוני (והחרפה, הביזיון והצחנה שהוא מטיל על ארגונכם), או שאתם בוחרים בחיים בן-פסח (והתמיכה הכלכלית של הארגון שלו).  אני אישית לא הייתי נותן לכם הזדמנות שניה, אבל אולי חיים יותר רחום וחנון, והוא ישנה את דעתו.

הודעה זו משקפת אך ורק את דעותיו של הכותב, ואינה מהווה בשום פנים ואופן עמדה רשמית של ארגון הימין האמיתי.
« עריכה אחרונה: מאי 07, 2007, 01:12:20 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #4 ב- : מאי 01, 2007, 19:18:08 »
יש הוכחות אמיתיות , ראסמיות ! לזה שהמנהל שלכם בפורום הוא מציק שואה והוא שונא את האשכנזים כי לפי טענתו כימאט כול השמאלנים הם השכנזים.
אם אתה הייתה כהניסט אמיתי לא הייתה עובר על זה בשתיקה.

איתמר בן גביר.

• אורח
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #5 ב- : מאי 01, 2007, 19:23:30 »
זה שקר שחיים ממציא וחבל שאתם בוחרים להאמין לאדם כה לא רלוונטי.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #6 ב- : מאי 01, 2007, 19:34:54 »
 צריך למחוק את האשכול הזה ולחסום את רוני ששוב פתח פה מישתמש בשם איתמר.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #7 ב- : מאי 01, 2007, 19:44:24 »
מצד שני אולי החזית לא כאלה משוגעים , ויש כמה שתולים שמה שעושים להם שם כזה.
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

Aaron

• אורח
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #8 ב- : מאי 01, 2007, 19:54:06 »
המשתמש של איתמר בן גביר נפרץ ע"י רוני והוא כתב הודעות במקומו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #9 ב- : מאי 01, 2007, 20:06:34 »
זה כן היה רוני. ואני כטיפש הגבתי עם תגובה ארוכה. הסרתי את התגובה שלי.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #10 ב- : מאי 01, 2007, 20:12:13 »
זה שקר שחיים ממציא וחבל שאתם בוחרים להאמין לאדם כה לא רלוונטי.
אני מקווה מאוד שזה מתחזה, כי אם זה באמת איתמר, אז חבל מאוד.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק מומו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #11 ב- : מאי 01, 2007, 20:26:30 »
לחיים בן פסח ושותפיו לאתר\פורום הזה

חבל מאוד שאתם נותנים לילד כאפות בן 19 לגרום לכם כזה נזק תדמיתי,ובכלל הרבה עצביים מביא לכם הילד הזה אי אפשר פשוט לחסום אותו? ואם כבר הוא מגיב אז פשוט להתעלם מימנו או לסנן אותו.

את הדיון הזה אני במקומכם הייתי מעתיק ומראה אותו לאיתמר בן גביר,שיראה איך מנצלים ומשתמשים בשמו.

איני מכיר את הרוני הזה אבל אני מבין מימנו שהוא ממש מתעב את האנשים כאן ויעשה הכול
כדי לפגוע ולהשחיר את דמותם הייתי מאוד רוצה לדעת למה?
מה קרה לא נתנו לו להיות מנהל בפורום? זה כבר גובל בטיפשות,וגם מביא עצביים,מה הקטע שלו{שלך?}

אני חייב להודות שהמון זמן לא ראיתי מוטיבצייה כזאת אצל בנאדם שיעשה הכול כדי לפגוע בפועלו של
אדם כזה או אחר{במקרה שלנו חיים בן פסח}
~only god can judge me~

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #12 ב- : מאי 01, 2007, 20:47:51 »
אחרי בדיקה, אנו רואים שההודעה הראשונה באשכול הזה (ההודעה הארוכה), היא כן של איתמר בן גביר האמיתי. אבל ההודעה השנייה בשמו של איתמר (שכתוב בה שאני שקרן), היא של רוני. מוזר אבל אמת. לכן, אגיב למה שאיתמר כתב.
« עריכה אחרונה: מאי 01, 2007, 20:51:33 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
על מחלוקות וסכסוכים.
« להגיב #13 ב- : מאי 01, 2007, 20:53:35 »
1. קודם כל, איתמר, תמצא שכאן תוכל לכתוב למרות שמה שכתבת מאוד מקומם בגלל כמה סיבות. אולם פה תוכל לכתוב, לא כמו בפורום הקש של חזית שבו רוני מוחק ומקלל ומאיים על כל יהודי שמביע את דעותיו.

2. כתבתי לך 3 פעמים על מה שרוני הנאצי, כן רוני הנאצי, עושה. שלחתי את הדוא''לים לאותה כתובת אי מאייל שאתה משתמש בה כדי להרשם היום בפורום שלנו. לא ענית לי.

3. אתה כותב ומגיב הרבה בפורום של חזית, וראית את ההערות של רוני הנאצי כש הוא משבח את היטלר ימש''ו ואת השואה. רוני "מבין" את היטלר כי היטלר היה "פיטר", ורוני "מבין" את השואה כי היהודים בגדו בגרמניה. לכן היטלר הצטרך לרוצח 6 מיליון יהודים. אתה ראית כל זאת ואתה עדיין עובד עם רוני שמצדיק את השואה ושמעריך את היטלר. זה מה שאתה מגדיר כ"הרעיון היהודי"?

4. במקרה שתכחיש שאתה יודע על כל זאת, נעם פדרמן דיבר איתך על זאת ואמרת לו שאתה יודע. אמרת לו הזהרת את רוני לא לעשות זאת יותר. התגובה שלך לאוהד היטלר ומצדיק שואה היא, "זה לא נעים רוני, אל תשבח את היטלר, אל תצדיק את השואה, אל תהיה נאצי יותר". ב50 השנים שלי בעולם הזה, מעלום לא ראיתי דבר כל כך מגעיל.

5. אם תרצה, נוכל שוב להביא לך את הדעות הנאציות שכתובות בפורום של חזית.

6. ברברה גינסברג שלחה מה שרוני הנאצי כותב בפורום של חזית לברוך מרזל. מרזל אמר לברברה שהוא יודע על זאת. זה היה לפני שבועיים ורוני הנאצי עדיין המנהל של הפורום של חזית.

7. אתה מנסה לתאר מה שקורה כסיכסוך הדדי. זה שקר גמור. רוני הנאצי עורך סרטונים עלינו שבהם הוא חותך קטעים מהסרטונים שלי כדי לייחס אלי את הדעות הנאציות שלו. הוא חותך קטעים מהסרטונים כדי לתת לאנשים את הרושם שאני בעד שואה נגד אשכנזים, ח''ו. אין דבר יותר מרושע מזה. כש אנו מגיבים להשמצות של הנאצי הזה ימש''ו, אתה דורש שנפסיק להגיב? תשכח מזה. רק התחלנו להגיב.

8. כתבת שצריך להתאחד. אנו מוכנים להתאחד עם כל יהודים נאמנים. אבל עם מצדיקי שואה ואוהדי היטלר? חס ושלום!