1. קודם כל, איתמר, תמצא שכאן תוכל לכתוב למרות שמה שכתבת מאוד מקומם בגלל כמה סיבות. אולם פה תוכל לכתוב, לא כמו בפורום הקש של חזית שבו רוני מוחק ומקלל ומאיים על כל יהודי שמביע את דעותיו.
2. כתבתי לך 3 פעמים על מה שרוני הנאצי, כן רוני הנאצי, עושה. שלחתי את הדוא''לים לאותה כתובת אי מאייל שאתה משתמש בה כדי להרשם היום בפורום שלנו. לא ענית לי.
3. אתה כותב ומגיב הרבה בפורום של חזית, וראית את ההערות של רוני הנאצי כש הוא משבח את היטלר ימש''ו ואת השואה. רוני "מבין" את היטלר כי היטלר היה "פיטר", ורוני "מבין" את השואה כי היהודים בגדו בגרמניה. לכן היטלר הצטרך לרוצח 6 מיליון יהודים. אתה ראית כל זאת ואתה עדיין עובד עם רוני שמצדיק את השואה ושמעריך את היטלר. זה מה שאתה מגדיר כ"הרעיון היהודי"?
4. במקרה שתכחיש שאתה יודע על כל זאת, נעם פדרמן דיבר איתך על זאת ואמרת לו שאתה יודע. אמרת לו הזהרת את רוני לא לעשות זאת יותר. התגובה שלך לאוהד היטלר ומצדיק שואה היא, "זה לא נעים רוני, אל תשבח את היטלר, אל תצדיק את השואה, אל תהיה נאצי יותר". ב50 השנים שלי בעולם הזה, מעלום לא ראיתי דבר כל כך מגעיל.
5. אם תרצה, נוכל שוב להביא לך את הדעות הנאציות שכתובות בפורום של חזית.
6. ברברה גינסברג שלחה מה שרוני הנאצי כותב בפורום של חזית לברוך מרזל. מרזל אמר לברברה שהוא יודע על זאת. זה היה לפני שבועיים ורוני הנאצי עדיין המנהל של הפורום של חזית.
7. אתה מנסה לתאר מה שקורה כסיכסוך הדדי. זה שקר גמור. רוני הנאצי עורך סרטונים עלינו שבהם הוא חותך קטעים מהסרטונים שלי כדי לייחס אלי את הדעות הנאציות שלו. הוא חותך קטעים מהסרטונים כדי לתת לאנשים את הרושם שאני בעד שואה נגד אשכנזים, ח''ו. אין דבר יותר מרושע מזה. כש אנו מגיבים להשמצות של הנאצי הזה ימש''ו, אתה דורש שנפסיק להגיב? תשכח מזה. רק התחלנו להגיב.
8. כתבת שצריך להתאחד. אנו מוכנים להתאחד עם כל יהודים נאמנים. אבל עם מצדיקי שואה ואוהדי היטלר? חס ושלום!