חדשות ודיונים > מערכת החדשות

נטורי קרתא הגיעו לוועידת השואה בטהרן

<< < (6/9) > >>

liorso:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 13, 2006, 17:20:59 ---שכחתי גם לציין שעצם הסכמתכם עם כך שהנבלות האלה טובים יותר מחילונים ציוניים לאומיים, כדוגמתי, מהווה בסיס לכך שאין שום סיבה שתגורו במדינת ישראל. אתם מוזמנים ללכת לחיות בגולה... עד אז, תעריכו ציוניים חילוניים שלוחמים למען המדינה בה אתם חיים...!

--- סוף ציטוט ---

אתה פוראנואיד או מה? אתה לא רואה שכולם התנגדו לדבריו של EARN? הרוב פה הם חילונים ציונים!

eran:
תגיד ל אתה עיוור או מה?? אני לא סתרתי את דברי בכהוא זה. אני רק הסברתי שמה שהרב כהנא אומר הוא בעצם שחסידות סאטמר היא יותר טובה מחילונים לאומים, שכן ככה משמע מדבריו, אבל  מנטורי קרתא שהם אלה שהראתם את התמונות שלהם לעיל, יכול להיות שלא הוא לא דיבר עליהם.

מליק: הרב כהנא חוזר על זה אין ספור בכתביו "חלוניות לאומית" זה נבילה וטריפה, חילוניות לאומית אתה יכול למצוא גם בתנועת "חירות" של קליינר, "כך" מייצגת את היהדות וכל מקורותיו של הרב כהנא נובעים מהמקורות היהודים, וכמו שהוא נהג להגיד תמיד: "כך איננה מפלגה היא רעיון". ואת אותו רעיון פרש הרב כהנא הי"ד בסיפרו "אור הרעיון", שהנה תוכן העיניינים שלו:
אור הרעיון
הרב מאיר כהנא
http://www.hameir.org/books/Or-Haraayon/

תלמד אותו טוב ותראה באמת, אבל באמת מה הרב כהנא חושב.

liorso:
בהתחלה אמרת שהרב כהנא הי"ד התכוון שהוא מעדיף נטורי קרתא מאשר חילונים ועכשיו אתה משנה מנטורי קרתא לסטאמר... (את יכול לראות בדף הקודם מה כתבת...) וכשפגעו בנטורי קרתא הגנת עליהם כאילו שהרב כהנא העדיף אותם!!!!

eran:
אני לא יודע איפה אתה קורא, אבל אתה מוזמן להסתכל על כל ההודעות שלי בדף הקודם אתה לא תמצא שהשתמשתי במושג "נטורי קרתא" אפילו פעם אחת.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 13, 2006, 20:21:37 ---אני לא יודע איפה אתה קורא, אבל אתה מוזמן להסתכל על כל ההודעות שלי בדף הקודם אתה לא תמצא שהשתמשתי במושג "נטורי קרתא" אפילו פעם אחת.

--- סוף ציטוט ---
תגיד מה אתה חושב אנחנו דפוקים אתה עורך תהודעה?
אם הייתה קצת יותר חכם הייתה גם עורך תהודעות למטה..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה