כתב נושא: תיקון עוול  (נקרא 2959 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אור-לי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
תיקון עוול
« ב- : אפריל 15, 2007, 07:40:04 »
שלום לכם!

אני רוצה לתקן עוול שנעשה בתוכנית האחרונה.

בתוכנית האחרונה שאלתי שאלה אשר לא הובנה כראוי . מן השאלה עולה שאני חושבת שחיים בן פסח הוא אדם בעל עבר פלילי משמעותי ושנעם פדרמן מסכן את ביטחון המדינה.

רציתי להדגיש שלאורך השאלה דיברתי על דעת המדינה, דעתה שונה משלי כאור וחושך.

אני חושבת שחיים בן פסח נתן שרות אדיר למדינה ישראל ולעולים החדשים מבריה"מ שאולי ללא עזרתו לא היו ניצלים והיו מתבוללים.
נעם פדרמן הוא אחד האנשים שתורם רבות למדינת ישראל ומעולם לא היה סכנה למדינה.

כנראה לא כתבתי את שאלתי בצורה חד משמעית וגם לא קיבלתי תשובה.

דבר נוסף, אין איש שעושה לי שטיפת מוח, אני דבקת בדעותיי האישיות  וכיום אין רב המשפיע על דעותיי.
בבית ספרי לא מחדירים ערכים פוליטיים כל שהם, רק עם שואלים אז עונים ואני לא שואלת.

נקודה חשובה למחשבה, (לחיים)

האם אדם שחושב שאתה לא ראוי להיכנס לארץ בגלל עברך היה מסיים את מכתבו במילים "ושבו בנים לגבולם"?!

בברכה:
                                                                                                              אור-לי
« עריכה אחרונה: אפריל 15, 2007, 07:44:43 על ידי or_ly »
חוק העונשין, תשל"ז-1977
סימן ב': בגידה
פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה   97.
[ד/7]   (א)   מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו – מיתה או מאסר עולם.       (ב)   מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו

בייקר

• אורח
תיקון עוול
« להגיב #1 ב- : אפריל 15, 2007, 11:42:07 »
לא הדגשת בתחילת השאלה שזאת הטענה כלפי חיים.
אינך יכולה לדעת מה היתה תשובת המדינה לחיים בן פסח?!כוונתי שהיה אז הליך משפטי וחיים פנה לעו"ד ולמעשה אלי סויסה מנע מחיים לעלות.
יש הבדל בין עבר פלילי למעשה על רקע אידאולוגי,כי אפשר לטעון חלילה שאנשי עמונה עבריינים כי תקפו לכאורה שוטרים.
חיים בכוונה הסיט את הויכוח להבדל בין הממלכתיים לכהניסטים.
חיים אמר שזה לא אישי כלפיך אלא להפך.
אני בחרתי לחדד בכוונה את הויכוח כי אני נוהג לעשות פולאו אפ לתשובותיו של חיים שיהיה מעניין.
כלומר אני אשם כאן.
המטרה שלי היא שיהיה מעניין ולפתח נושאים.
אגב הטענה שאת העלית היא טענה חשובה כי חיים רוצה לעלות ולהגיש בקשה שוב.
אני עצמי יעצתי לחיים שאפילו הפעילות כאן תהייה בהתאם לחוק כי חיים אמור לעלות.
תתפלאי בתוכנית באנגלית אמר חיים בן פסח עצמו:"כאן בארה"ב מי שמכין פצצות יושב בכלא".
כלומר חיים עצמו שהיה בכלא ותחת תנאים של שחרור בערבות מודע לבעיה ואף רמז שלא התחתן בגלל עברו כי אפילו לשידוך פוטנציאלי זה מפריע. 

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תיקון עוול
« להגיב #2 ב- : אפריל 15, 2007, 11:59:14 »
הכול הכבוד או-לי , אני מעריך אנשים כמוך.

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
תיקון עוול
« להגיב #3 ב- : אפריל 15, 2007, 12:09:42 »
בייקר מי זה חיים פסח הזה??את השם איתמר בן גביר אני מכירה וגם את השם נועם פדרמן אבל חיים פסח מי זה??מה הוא עושה ?.גם הוא ברדקיסט כמו איתמר?
ולמה הוא לא מתחתן מה קרה ???יאללה שדר לי מה קורה פה ....למה אני מאבדת את הרגליים ואת הידיים את הראש תודה לאל לא.
דרך אגב מה שלומך?

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תיקון עוול
« להגיב #4 ב- : אפריל 15, 2007, 12:17:06 »
בייקר מי זה חיים פסח הזה??את השם איתמר בן גביר אני מכירה וגם את השם נועם פדרמן אבל חיים פסח מי זה??מה הוא עושה ?.גם הוא ברדקיסט כמו איתמר?
ולמה הוא לא מתחתן מה קרה ???יאללה שדר לי מה קורה פה ....למה אני מאבדת את הרגליים ואת הידיים את הראש תודה לאל לא.
דרך אגב מה שלומך?

ליפני שאת מדברת שטויות כדאי שתיבדקי את השטח..כי עם היית בודקות היית רואה שיש פה סירטונים של חיים ומידע עליו ועוד ועוד..