עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

האם האיסלאם הנאצי רוצה לכבוש את כל העולם?

<< < (3/3)

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Dexter על מאי 03, 2007, 18:21:56 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 03, 2007, 18:06:37 ---
--- ציטוט של: Dexter על אפריל 29, 2007, 20:09:37 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 02, 2007, 12:56:01 ---ההפגנות של המוסלמים בלונדון לא מספיקים לך? ההתפרעויות בצרפת? ההשתוללות אחרי פרסום הקריקטורות נגד מוחמד והתקפלות אירופה?
הפיגועים המפלצתיים בכל רחבי תבל, ולבסוף מקורות האיסלם, ההיסטוריה האיסלמית הח'ליפויות, האימפריה העות'מאנית, הכל רשום על הקיר.

--- סוף ציטוט ---
ההתפרעויות בנושא מוחמד די ברורות ומובנות, אם היו מפיצים קריקטורות על היהודים גם אנחנו היינו כועסים, לא ?

--- סוף ציטוט ---
כנראה שלא, כי מדי שבוע מפרסמים עלינו קריקטורות בכל העיתונות האירופית ובעיקר האיסלמית ששם זה מגיע לרמות שאפילו ב"דר שטירמר" הנאצי של יוליוס שטרייכר, לא חלמו אפילו בחלמות הכי שטניים שלהם.

--- סוף ציטוט ---
וזה שמפרסמים עלינו מידי שבוע מראה כי אין אנו כעוסים ? אני כעוס ומתוסכל, אבל זה רק אני .

--- סוף ציטוט ---
השוטים השימושיים שליטי ה"מדינה", אנשי גוורדיית "1984" ה"עשירון הנאור" מבטלים זאת במחי יד.

אֹהד:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 03, 2007, 18:24:29 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 02, 2007, 12:56:01 ---ההפגנות של המוסלמים בלונדון לא מספיקים לך? ההתפרעויות בצרפת? ההשתוללות אחרי פרסום הקריקטורות נגד מוחמד והתקפלות אירופה?
הפיגועים המפלצתיים בכל רחבי תבל, ולבסוף מקורות האיסלם, ההיסטוריה האיסלמית הח'ליפויות, האימפריה העות'מאנית, הכל רשום על הקיר.

--- סוף ציטוט ---
ההתפרעויות בנושא מוחמד די ברורות ומובנות, אם היו מפיצים קריקטורות על היהודים גם אנחנו היינו כועסים, לא ?

--- סוף ציטוט ---
כנראה שלא, כי מדי שבוע מפרסמים עלינו קריקטורות בכל העיתונות האירופית ובעיקר האיסלמית ששם זה מגיע לרמות שאפילו ב"דר שטירמר" הנאצי של יוליוס שטרייכר, לא חלמו אפילו בחלמות הכי שטניים שלהם.

--- סוף ציטוט ---
וזה שמפרסמים עלינו מידי שבוע מראה כי אין אנו כעוסים ? אני כעוס ומתוסכל, אבל זה רק אני .

--- סוף ציטוט ---
השוטים השימושיים שליטי ה"מדינה", אנשי גוורדיית "1984" ה"עשירון הנאור" מבטלים זאת במחי יד.

--- סוף ציטוט ---
נו אז, שיבטלו, הם לא יכולים לבטל את ריגשותינו, כמו שאנו לא יכולים לבטל את ריגשותיהם של המוסלמים .

jamon muhamad:
 שמשמעותו מוחמד חזיר וקיבלתי קללות למייל של

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Dexter על מאי 03, 2007, 18:27:59 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 03, 2007, 18:24:29 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
נו אז, שיבטלו, הם לא יכולים לבטל את ריגשותינו, כמו שאנו לא יכולים לבטל את ריגשותיהם של המוסלמים .

--- סוף ציטוט ---
לא צריך לבטל את הרגשות שלהם, רק צריך לבטל אותם פיזית.

Aaron:

--- ציטוט של: jamon muhamad על מאי 03, 2007, 18:33:20 --- שמשמעותו מוחמד חזיר וקיבלתי קללות למייל של

--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא אחי!
אני גם לא ידעתי שפירוש המילה JAMON היא חזיר. חשבתי שאומרים PIG.
לא נורא...
אם אתה רוצה אפשר לשנות את הכינוי שלך.
בכל מקרה, תהנה ותיהיה פעיל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה