שונות > מה שבראש

האם מישהו כאן צפה ביורו של הנבחרות הצעירות?

(1/3) > >>

אבי 1:
איטליה עשתה בית ספר לישראל.

Rafoe:
חצי מהנבחרת של לוזון זה ערבים, ולא בגלל שהם יודעים לשחק אלא רק בשביל שיגידו "ערבים ויהודים משחקים ביחד".

אבי 1:
אני יודע.ערבים משחקים כדורגל כי בניגוד ליהודים אין להם מחשב והם ברחוב.אבל ערבים יודעים לשחק כדורגל ראה סמיר נאסרי במנצ'סטר סיטי,ראה זידאן,ראה ערבים ממוצא אלג'יראי בנבחרת צרפת,כארים בנזמה בריאל מדריד.
נבחרת צרפת מורכבת ברובה ממוסלמים ומערבים,גם פרנק ריברי מוסלמי,גם רובין ואן פרסי ממנצ'סטר יונייטד מוסלמי.
הערבים רבע מהאוכלוסיה בארץ,תראה כמה ערבים במכבי חיפה.

Rafoe:

--- ציטוט של: יוסי1 על יוני 09, 2013, 11:50:44 ---אני יודע.ערבים משחקים כדורגל כי בניגוד ליהודים אין להם מחשב והם ברחוב.אבל ערבים יודעים לשחק כדורגל ראה סמיר נאסרי במנצ'סטר סיטי,ראה זידאן,ראה ערבים ממוצא אלג'יראי בנבחרת צרפת,כארים בנזמה בריאל מדריד.
נבחרת צרפת מורכבת ברובה ממוסלמים ומערבים,גם פרנק ריברי מוסלמי,גם רובין ואן פרסי ממנצ'סטר יונייטד מוסלמי.
הערבים רבע מהאוכלוסיה בארץ,תראה כמה ערבים במכבי חיפה.

--- סוף ציטוט ---
ערבבת עכשיו בין ערבים שגדלו באירופה וגדלו מגיל קטן במחלקות הנוער של מועדונים בכירים לבין ערבים שמשחקים בארץ.

מתוך כל הערבים שנמצאים בנבחרת הזאת (הצעירה) אולי (בדגש על אולי) הייתי לוקח את הסודאני טאלב טוואטחה, אבל משום שמדובר בנבחרת ולא בקבוצה אז הייתי מוותר גם עליו.
הבעיה היא שלא באמת רוצים להרכיב את נבחרת ישראל אלא את נבחרת ישמעאל.

דבר נוסף - ריברי הוא צרפתי למהדרין וורן פרסי הוא הולנדי לחלוטין. שניהם התאסלמו כתוצאה מחתונה עם מוסלמיות (לך תבין  :old_tongue:)

אבי 1:
כוונתי שזאת תופעה כלל עולמית.דאבור ראוי לשחק בנבחרת וראדי ראוי לשחק בנבחרת הבוגרת,גם הם אזרחי ישראל עם ת.ז כחולה,נולדו כאן ולכן אין הבדל בין קארים בן זמה הצרפתי למהרן ראדי הישראלי.
אם מישהו מתאסלם זה יותר גרוע עבורי,נאמר טלי פחימה.הסיבה להתאסלמות של ואן פרסי וריברי היא רצון לשלום בית,הצלחה בנישואין כדי שהילדים יגדלו מוסלמים.
תנסה אתה למצוא לי צרפתים נוצרים בנבחרת צרפת,יש אבל מעט מאד.פלאטיני היום הוא החריג והשחקנים הם או מוסלמים או כושים.
אגב טווטאחה כושי ומוסלמי וערבי,שילוב קטלני,בטח חיים יאהב אותו מאד...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה