עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
טיעון שמאלני טיפוסי
Apricot:
טוב כולנו רוצים שהערבים ישובו חזרה לסעודיה...אבל הבה ננסה לראות את הדברים בצורה מעט יותר מציאותית...
בכל מקרה
אכן קיימת בעייה קשה בעובדה שישראל שולטת על הפלסטינים (ואני אכנה אותם פלסטינים כי ככה הם בוחרים לכנות עצמם - למרות שטכנית העם הזה קיים אך ורק בזכותינו)
הרי המצב שבו ישנם 3-4 מליון פלסטינים תחת שלטון ישראלי ולהם אין אזרחות ולהם אין בעצם אורח חיים תקין הוא ללא ספק בעייה חמורה שיש למצוא לה פתרון - הנשאיר אותם במצבם העגמומי לנצח נצחים ?
מה הם הפתרונות בעצם ?
1. טרנספר - ביצוע טרנספר של האוכלוסיה בשטחים למדינות ערב השכנות וכך בעצם להעניק להם חיים טובים יותר (לפחות בתאוריה) - עדיף לעשות זאת ע"י עידוד הגירה (תוך כדיי הענקת פיצויים) מאשר ביצוע טרנספר בכפייה - אם יבוצע טרנספר בכפייה זה יציג את ישראל בתור מדינה המבצעת זוועות ורק יגרום לה נזק תדמיתי בלתי משוער
למרות שגם עידוד הגירה והענקת פיצויים לפי דעתי תתפס ע"י העולם בתור מהלך שלילי וגם תראה בתור מהלך אשר נכפה על הפלסטינים ולכן בכלל כל הרעיון של הטרנספר בסופו של דבר כנראה לא ריאלי
לצערנו הרב מי שכנראה בסוף יקבלו טרנספר יהיו רובם של אחינו היהודים ה"מתנחלים" אם לא כולם....
2. הקמת מדינה דו-לאומית - סיפוח השטחים לישראל והענקת אזרחות ישראלית לכל הערבים היושבים בה, למעשה לא יהיה ניתן לכנות את זה אזרחות "ישראלית" - כי ישראל תחדל מלהתקיים ותיווצר מדינה "דו-לאומית" - אשר אני מאמין בפוטנציה, תהייה מדינה ערבית נוספת בתוך ים של מדינות ערביות (אשר חולשות על כך המזרח התיכון ומדכאות מיעוטים אתניים בתוכם, כמו הכורדים למשל)
מועמר קדאפי שליט לוב אמר שמדינה שכזאתי עלולה להיות אפילו חברה בליגה הערבית...מה שמוכיח שאם תהייה מדינה "חצי ערבית-חצי יהודית" בעלת רוב ערבי בים של מדינות ערביות....האופי ה"חצי-יהודי" שלה יהיה על הנייר בלבד
כמובן שאז זכות השיבה יאושר...מה שיביא פה לרוב ערבי מוחץ - סביר להניח שהעלייה היהודית תמשך, והערבים לא יטילו עליה איזשהו איסור - אבל האם יהודים ימשיכו לרצות לעלות לפה?
אולי דווקא עולים יתחילו לזרום באופן גבוה יותר בניסיון "להציל את ישראל"....מה שכמובן, יעלה את המתיחות בין יהודים לערבים
מה שמראה שכל ניסיון להקמת מדינה דו-לאומית אינו יסיים את הסכסוך במין מעשה "קסם"...אלא פשוט ימשיך אותו באופן שונה...
כמובן שעדיין יהיו איזוריים "יהודיים" ואיזורים "ערביים"...הקרב בשליטה על שטחים כביכול...עדיין תמשך...
ויש להזכיר שאנו לא חיים באוטופיה - בלגיה למשל היא מדינה דו - לאומית אשר בה חיים 2 עמים המתקיימים זה לצד זה בשלום
לעומת זאת אם תקום פה מדינה דו-לאומית - יחיו בה 2 עמים המתקיימים זה לצד זה בעויינות, מתיחות ורגשות של מרירות ורצון נקמה
מדינה שכזאתי - בספק אם היא תוכל להתקיים - ובוודאי שתפרוץ פה מלחמת אזרחים...שכמובן בה הצד של הערבים יקבל תמיכה מבחוץ...
3. הקמת מדינה פלסטינית עצמאית בשטחים \ סיפוח השטחים לירדן או מצרים - הענקת שטח מתוך השטחים כבושים, כל השטח (חזרה לגבולות 67) או חלקים מן השטח להקמת יישות פלסטינית עצמאית או לחילופין לספח השטחים או חלק מן השטחים חזרה לירדן או מצרים
זהו טכנית, הפתרון הריאלי ביותר בעיניי העולם (העניין של הקמת מדינת פלסטינית עצמאית) - אמנם זהו תהליך מאוד קשה, מאוד מסובך, עם כל כך הרבה גורמים משפיעים.
השמאל העיוור רוצה פה עוד פתרון של "קסם" ולא לוקח בחשבון את כל הגורמים הנכללים בעניין - כמו למשל התמיכה בטרור של החמאס ע"י איראן וסוריה אשר רק ממשיכים להזרים לו כספים ותמיכה להמשיך במאבק עד ל"שחרור כל פלסטין"....
אני לא חושב שכמה ארגוני שמאל עם "רצון טוב" ימנעו מהם לבטל את ה"פרוייקט" הזה שלהם..
ועכשיו שחמאס שם בשלטון אני לא צופה עתיד מזהיר
כמו כן אנו יכולים לראות שגם הפלסטינים המתונים יותר (בעידוד של מדינות ערב ע"פ יוזמת ה"שלום" הסעודית) לא רוצים פשרות, הם מעוניינים לקבל את זכות השיבה ושישראל תיסוג חזרה לגבולות 67 - דבר אשר ממזמן אינו בר יישום - השמאל כמובן רואה זאת כדבר אשר כן בר יישום כי הוא רודף אחרי השלום כמו משוגע ולא חושב 2 צעדים קדימה
הרי יישום ההצעה של חזרה לקווי 67 + זכות השיבה היא למעשה הקמת מדינה דו-לאומית בשטחי ישראל שלפני 1967 והקמת מדינה פלסטינית "מטוהרת" מיהודים ברצועה ובגדה......
אין זה "שלום" עם מדינת ישראל....אלא "שלום" עם מדינת פלסטין 2....
לכן קשה מאוד לדעת איך העניין הזה יתגלגל בסופו של דבר....מה שכן הרעיון של השמאל ללכת לפי היוזמה הסעודית הוא בזוי...כמו כן נסיגה מלאה עד קווי 1967 היא מבישה (פינוי של כחצי מליון יהודים "מתנחלים" ? חזרה לגבולות שתוחמים את מרכז הארץ ברצועה צרה של 17 ק"מ ? דיבור עם הטרוריסטים מחמאס שבגלוי וללא בושה מכריזים שימחקו את ישראל? וויתור על בירתינו הקדושה והנצחית - ירושלים עיר דוד ? עד כמה אפשר לרדוף אחר השלום בעיוורון מוחלט?)
לכן לפי לדעתי זאת העקשנות הפלסטינית וה"כבוד הערבי" שמנחה את העולם הערבי כולו להשתמש בהם בתור חוד-החנית במאבק שלהם נגד ישראל הוא זה שממשיך להשאיר אותם במצבם האומלל....במיוחד העובדה שמדינות ערב משתמשים בפליטים פלסטינים ובאומללות שלהם בתור נשק פוליטי נגד ישראל בניצול ציני ומרושע ללא בושה....
הפלסטינים רק הרחיקו את עצמם מעצמאות שהם בחרו חמאס....לא הלך להם בכוח? אז הם רצו לנסות קצת ביותר כוח....
כמו כן התמונות של ילדים בני 9 המהלכים עם רובים ברחוב לא מראים עתיד מזהיר ל"עם הפלסטיני"....עם שמתקיים אך ורק בזכות שנאה ורצון לנקמה...
נץ וגאה בזה:
הם מכנים עצמם כך כי הם יודעים שזהו בסך הכל אמצעי סחטנות אל מול ישראל והמערב הפורט על נימי נפשם וה"מצפון" שלהם בשם "זכות ההגדרה העצמית", שזהו עוד תוצר עוועים מדוקטרינת מונרו הבתר מלחמת העולם הראשונה שכולנו מרגישים את תוצאותיה עד היום. זה יכול להיות מציאות בקלי קלות, כל מה שצריך להשתלט על השלטון, ברגע שנגיע לזה, הדרך לשליחת הערבים לסעודיה קצרה ביותר.
אני לא מתעלם מהמציאות, אבל בהחלט מאמין שניתן להשפיע עליה.
הפתרון הוא ללא ספק טרנספר, וזה רק אחרי הריגת כמה מאות אלפים מהם לפחות על ידי הפצצת עריהם בפצצות דלק אוויר, נאפאלם, מצרר, והפצצות שטיח.
על האיסלם לחטוף מכה כזה שתגרום לו להכנס למצב של נסיגה, כל פתרון אחר פשוט יגרום לתפיסת עוד שטחים על ידו, והפיכתם לדאר אל איסלם, כל עוד האליטה בשלטון, וויתור על שטחי א"י לשווא יהיה הקו המוביל.
רק יהודי גלותי כל הזמן מחשב וחושש מתגובת העולם ואיך העולם יגיב, ומה יהיה, חלאס עם זה כבר, ראינו איך העולם המערבי משקשק מפחד ממדינה המשיגה נשק גרעיני (עיין ערך צ. קוריאה).
אין צורך לחזור ולדוש על הארסנל הנשק הבלתי קובנציונלי של ישראל.
ושלא כמוך, האומללות שלהם מטרידה אותי כשלג דאשתקד, באפריקה גופה יש בעיות הרבה יותר גדולות שלא לדבר על אומללות אמיתית.
מה קרה APRICOT, החלפת את ימני מתון בתור אחד שעושה קולות של מפד"ל בפורום?
Apricot:
אכן אתה צודק בקשר לאפריקה...שם אכן יש מסכנות אמיתית
הפלסטינים אמנם הם הBaby של העולם ושל האו"ם ומקבלים תשומת לב על יתר מידה בצורה מופרזת אם מייחסים זאת לשאר מקומות בעולם שבאמת צריכה התייחסות והתערבות בין לאומית
אבל עדיין לא ניתן להגיד שחייהם טובים - לכן חייבים להוציא אותם מן המצב שלהם ע"י טרנספר למדינה אחרת או לתת להם סוג של ריבונות כלשהי במקום שהם יושבים עכשיו (זה יכול להכלל גם בתור סיפוח לישראל...אבל זה יביא לסופה של מדינת ישראל, לא צעד חיובי)
ודרך אגב, תמיד הייתי מתון יחסית...יכולת לראות את זה לפי תגובות אחרות שלי בפורום....אני חושב.... :o
נץ וגאה בזה:
Apricot, רמת חייהם, או מה שאין להם או יש להם, איננו מעניין אותי כהוא זה, מצידי שיחנקו!
לא מגיעה להם כל ריבונות בין הנילוס לפרת, ובודאי שלא בין הירדן לים התיכון.
טרנספר, ולפני כן חיסול של מאות אלפים מהם על ידי דרזדניזציה מוחלטת של כל עריהם הראשיות במרחב, ושהעולם יקפוץ.
יהודי עם תסבוכת גלותיות מתקדמת איננו מתון.
"מתינות" עם האיסלם רק תגרום לעוד דם יהודי שזורם ברחובות.
ליאו:
שהעם האחר שלהם יעוף לאחת מ65 המדינות בעלות אותה דת כמו שלהן (וכמעט כל העולם בהם יש להם שיוויון זכויות)
או 22 המדינות הלאומיות שלהם.
אה וצריך גם להביא את טיעון השטח וצפיפות אוכלוסין + איזה קשקוש על אנרגייה סולראית וחקלאות.
אה וגם מה שפעם אמרו פה על זה שהימין לא קיצוני ולערבים טוב יותר לתמוך בימין האמיתי בסופו של דבר תחפשו את הפוסט הזה.
ושהם יעופו איתם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה