חדשות ודיונים > מערכת החדשות
ערביי ישראל דורשים לשנות את ההמנון
אריה י:
לק"י [!!!!]
זה לא חדש.
ואדרבא, מי שעורר את הרעיון בשנים עברו, היו דווקא יהודים שמאלנצנצים.
בנוסף, אני מעדיף את התקווה - כפי שהיא נכתבה במקורה. ז"א - יש את השיר "תקוותנו" - מתוכו יש את "המנון התקווה" - ואת ההמנון, שינו המנובלים השמאלנים.
ולא לשכוח, אני עוד לא סגור על זה אם זה פוסל את שירת ההמנון, אבל מי שהלחין אותו, [לא המנגינה - אלא המשורר] הוא סוטה ממדרגה שני'ה. - נקווה שמה שקרה לו מזמן מיתתו, הוא כבר חזר בתשובה. - ושיהיה לו בהצלחה- הימבר.
ליאו:
מישהו קרא את ההמנון של הפלסטינים? אני מקווא שהם לא רוצים משהו כזה בגרסה שלהם....
למה ה"מנון" שלהם נשמע כמו נאום של עראפת או יותר גרוע
מספיק לקרוא אותו להפוך לימני ללא חרטה
דוקא_כך:
אני מבין את הערבים, ומכיוון שאני יהודי לא טוב, אני יכול להתעלם מההלכה שקובעת שחובה להכרית את עמלק, ובמקום זה עדיף להעביר את העמלקים האלה ימ"ש למדינות שאת הימנוניהן הם כן יוכלו לשיר. (בסך הכל השלב השני של חילופי אוכלוסין שהחלו בתש"ח.) אבל זה רק בגלל שאני מתון ולא אמוני.
מליק:
ההמנון ישאר, לא ניתן להם לשנות אותו- גם אם זה אומר "פיגועים" כנגד כל הערבים ורצח מוחלט של ערביי מדינת ישראל- אך ורק סמלים יהודיים ישלטו פה. להפוך את העברית לשפה היחידה הרשמית במדינה. ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל, אמן!
דוקא_כך:
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 05, 2006, 14:38:24 ---ההמנון ישאר, לא ניתן להם לשנות אותו- גם אם זה אומר "פיגועים" כנגד כל הערבים ורצח מוחלט של ערביי מדינת ישראל- אך ורק סמלים יהודיים ישלטו פה. להפוך את העברית לשפה היחידה הרשמית במדינה. ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל, אמן!
--- סוף ציטוט ---
זאת הגישה הנכונה! אבל דע לך שיש יהודים בישראל ששונאים יהודים אמוניים יותר מאשר שהם שונאים ערבים. (מכר יהודי אמר לי זאת באופן אישי, והוא אחד שלא סובל ערבים, ובכלל לא מתנגד לגירושם.) איזה דור מבולבל...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה