שונות > מה שבראש
האם אתם מתעניינים בכלי נשק ?
Blackraptor:
--- ציטוט של: MaorJudah על נובמבר 27, 2012, 18:30:19 ---כן, במיוחד של מלחמת העולם השניה, וגם מודרני
קבל את העוזי הזה
--- סוף ציטוט ---
העוזי בסרטון הוא מהדגמים הישנים, נכון? עד כמה שזכור לי העוזים הראשונים באו עם קת מעץ וזה מה שיש לעוזי שבסרטון....
MaorJudah:
--- ציטוט של: Blackraptor על נובמבר 29, 2012, 21:33:38 ---העוזי בסרטון הוא מהדגמים הישנים, נכון? עד כמה שזכור לי העוזים הראשונים באו עם קת מעץ וזה מה שיש לעוזי שבסרטון....
--- סוף ציטוט ---
כנראה שהוא מהדגמים הישנים. אני בכל מקרה מעדיף את הקת המודרנית יותר.
Blackraptor:
https://www.youtube.com/watch?v=1uMRusOb0gU
סקירה על ה M2 בראונינג - מקלע כבד בקליבר 12 מ"מ שיוצר אחרי מלה"ע ה 1 כנשק נגד טנקים אבל ההתקדמויות הטכנולוגיות בתחום הטנקים נתנו לנשק הזה שימושים אחרים, ביניהם נשק תמיכה כבד לחי"ר, נשק ראשי/משני בנגמ"שים/טנקים , תותח נ"מ (בגירסת קנה כפול) ועוד.
--- ציטוט של: MaorJudah על נובמבר 30, 2012, 00:12:40 ---כנראה שהוא מהדגמים הישנים. אני בכל מקרה מעדיף את הקת המודרנית יותר.
--- סוף ציטוט ---
אני גם.
קת מעץ זה משהו שהלך טוב בתתי מקלע הישנים יותר כמו הטומי גאן (M1 Thompson) ואפילו ברובי סער הראשונים
Dudi:
לגבי העוזי
זה הדגם הראשון שיצא לחיילים
לאחר מכן יצא אחד עם קת הברזל המתקפלת
אחרי זה יצא המיני והמיקרו עם הקת המסתובבת
כיום יש עוזי PRO והוא דגם למאבטחים כזה. בעל קצב אש מצוין, די מדויק לטווח שלו ומאוד נוח.
אוהב את הסקאר של FN
יש גם את הגליל החדשים שלמרות המשקל הם יותר איכותיים מהM4 של צה''ל
הנגב.. האחד עם הקנה הארוך. הקנה הקצר הוא די בדיחה ומתפקד גרוע מאוד בקרב, מתאים רק לשטח בנוי
בתמ''קים יש את המיקרו עוזי והFNP90.
El Blanco:
אין על בקת"בים... עם סוכר כמובן
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה