שונות > מה שבראש
וואחד פאמפ
לוחם סיירת:
--- ציטוט של: מוות_ליהודים הטובים והנאמנים על אוקטובר 19, 2012, 12:57:22 ---חסר לך זין או מה? פשוט תלכי למרכז העיר ותתפשטי, זונה כמוך לא צריכה להתבייש...
--- סוף ציטוט ---
זה לא מפתיע שאדם חולני ,נאצי ואוטיסט(אתאיסט) כמוך תומך במעשי זימה וזנות - זה הרי בדיוק מה שחבריך הנאצים יש"ו שר"י רצו לעשות מיהודיות בשואה ואז להרוג אותן.
מוות_ליהודים הטובים והנאמנים:
--- ציטוט של: לוחם סיירת על אוקטובר 19, 2012, 15:42:17 ---זה לא מפתיע שאדם חולני ,נאצי ואוטיסט(אתאיסט) כמוך תומך במעשי זימה וזנות - זה הרי בדיוק מה שחבריך הנאצים יש"ו שר"י רצו לעשות מיהודיות בשואה ואז להרוג אותן.
--- סוף ציטוט ---
יימח שמך וזכרך, הארגון הזה יישרף, בעזרת אנשים שפויים כמוני או בעזרת האל שלכם, אתה נאו-נאצי שתומך בפאשסטיות וברוצחי בעלי חיים כמו אביר הקרנפים יש"ן (יוסי כהן - גיבור על בעלי חייים שמנצל כלבים).
לוחם סיירת:
--- ציטוט של: מוות_ליהודים הטובים והנאמנים על אוקטובר 19, 2012, 15:47:35 ---יימח שמך וזכרך, הארגון הזה יישרף, בעזרת אנשים שפויים כמוני או בעזרת האל שלכם, אתה נאו-נאצי שתומך בפאשסטיות וברוצחי בעלי חיים כמו אביר הקרנפים יש"ן (יוסי כהן - גיבור על בעלי חייים שמנצל כלבים).
--- סוף ציטוט ---
אני לא תומך ברצח בע"ח , אני מגנה את זה. זה מנוגד לתורה.
וגם אם כן עדיף לתמוך ברצח בע"ח מלתמוך ברצח יהודים חפים מפשע כמוך.
מוות_ליהודים הטובים והנאמנים:
--- ציטוט של: לוחם סיירת על אוקטובר 19, 2012, 15:50:42 ---אני לא תומך ברצח בע"ח , אני מגנה את זה. זה מנוגד לתורה.
וגם אם כן עדיף לתמוך ברצח בע"ח מלתמוך ברצח יהודים חפים מפשע כמוך.
--- סוף ציטוט ---
היהודים היחידים שאני תומכם ברצח שלהם זה אתם, חברי שלום עכשיו ובצלם, ושאר נאצים שמאלנים וימניים קיצוניים.
וכמובן מתעלליי בעלי החיים
יימח שמכם כולכם זונות היטלרים
לוחם סיירת:
--- ציטוט של: מוות_ליהודים הטובים והנאמנים על אוקטובר 19, 2012, 15:51:45 ---היהודים היחידים שאני תומכם ברצח שלהם זה אתם, חברי שלום עכשיו ובצלם, ושאר נאצים שמאלנים וימניים קיצוניים.
וכמובן מתעלליי בעלי החיים
יימח שמכם כולכם זונות היטלרים
--- סוף ציטוט ---
ימש שמך ואיבד זכרך חתיכת נאצי , אל תשחק אותה יהודי נאור אתה לא שונה מבוגדי שלום עכשיו ובצלם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה