שונות > מה שבראש
יש פה אנשים
MAORO:
חס ושלום...
רוב הפלייליסט הקבוע שלי מורכב מזוהר ארגוב,איציק קלה בשירים הישנים,ג'קי מקייטן,עופר לוי בתקופה של החזרה בתשובה..
פשוט מידי פעם יש ניצוצות של אשכנזים ;D
ד"א אם כבר מדברים,דפקו לנו פסטיבל חוצות היוצר פה בירושלים,פסטיבל ענקי,אבל רק זמרים של אשכנזים!
שים לב לרשימה:
» יום שלישי ה-7.8 - אהוד בנאי
» יום רביעי ה-8.8 - משינה
» יום חמישי ה-9.8 - שלומי שבת
» מוצאי שבת ה-11.8 - הדג נחש
» יום ראשון ה-12.8- ברי סחרוף
» יום שני ה-13.8 - יהודית רביץ
» יום שלישי ה-14.8 - אביתר בנאי
» יום רביעי ה-15.8 - שלום חנוך
» יום חמישי ה-16.8 - מוש בן ארי
» מוצאי שבת ה-18.8 - אביב גפן
אתה מבין? שלומי שבת מבחינתם זה מספיק...
למרות שידוע שרוב האנשים בארץ שומעים דווקא מזרחית...
רק בגלל זה אני ישאר בבית,וישמע את הג'קי מקייטן שלי בשקט... לא ככה ג'ונם ?
יהודי_לוחם:
--- ציטוט של: MAORO על אוגוסט 16, 2012, 02:02:15 ---חס ושלום...
רוב הפלייליסט הקבוע שלי מורכב מזוהר ארגוב,איציק קלה בשירים הישנים,ג'קי מקייטן,עופר לוי בתקופה של החזרה בתשובה..
פשוט מידי פעם יש ניצוצות של אשכנזים ;D
ד"א אם כבר מדברים,דפקו לנו פסטיבל חוצות היוצר פה בירושלים,פסטיבל ענקי,אבל רק זמרים של אשכנזים!
שים לב לרשימה:
» יום שלישי ה-7.8 - אהוד בנאי
» יום רביעי ה-8.8 - משינה
» יום חמישי ה-9.8 - שלומי שבת
» מוצאי שבת ה-11.8 - הדג נחש
» יום ראשון ה-12.8- ברי סחרוף
» יום שני ה-13.8 - יהודית רביץ
» יום שלישי ה-14.8 - אביתר בנאי
» יום רביעי ה-15.8 - שלום חנוך
» יום חמישי ה-16.8 - מוש בן ארי
» מוצאי שבת ה-18.8 - אביב גפן
אתה מבין? שלומי שבת מבחינתם זה מספיק...
למרות שידוע שרוב האנשים בארץ שומעים דווקא מזרחית...
רק בגלל זה אני ישאר בבית,וישמע את הג'קי מקייטן שלי בשקט... לא ככה ג'ונם ?
--- סוף ציטוט ---
הדג נחש זה נחמד....בדיוק ניזכרתי בקטע הזה חח שהיה אזכרה לרבין ואז הדג נחש הופיעו ואז זה היה השיר שהם אומרים שם:"לא עושים שלום עם ערבים"-"השמאל מסכן את היהודים" וכול מיני כאלו... מה שהפתיע אותי שבסוף כולם מחאו כפיים.... קטע דפוק... בכול מיקרה אולטראס חמוד שלי... שירי SABATON הם ממש לא לאשכנזים ואין קשר בכלל.. תישמע גם אתה ותתאהב!
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
אצלי- רק מוסיקה של פעם! ארץ ישראל של שנות ה-80 ומעלה (כמעט) לא נכנס אלי הביתה! (:
אביר הקרנפים:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על אוגוסט 16, 2012, 08:22:28 ---אצלי- רק מוסיקה של פעם! ארץ ישראל של שנות ה-80 ומעלה (כמעט) לא נכנס אלי הביתה! (:
--- סוף ציטוט ---
O0
MAORO:
הדג נחש זאת להקה שמאלנית ידועה.
השיר שאתה מדבר הוא כנראה "שירת הסטיקר",שיר של דויד גרוסמן,שבו הוא לקח מקבץ של סטיקרים וסלוגנים ימניים ברובם,וכתב מהם שיר מבלי לשנות אותם.
אתה יכול למצוא בשיר סטיקרים כמו "אין שלום עם ערבים ,אל תתנו להם רובים" , "הכל בגללך חבר" וכאלה,אבל השיר הוא שמאלני ביותר.
הפזמון של השיר מצטט סטיקר של מחאה נגד פיטום אווזים:"כמה רוע אפשר לבלוע",המטרה היא להציג שהסטיקרים הימניים מלאים ב"רוע",שיר שמאלני טיפוסי,לא פלא שהשמאלנים בירושלים רצים להזמין אותם להופיע בכל הזדמנות.
ד"א,הסטיקר היחיד ששונה בשיר הוא "מוות לערבים",והפך ל"מוות לערכים",כאילו שלמי שכותב את זה אין ערכים...
אתה יודע מה ? יש לו הרבה יותר ערכים מדויד גרוסמן וכל הדג נחש הנרקומנים האלה ביחד.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה