שונות > מה שבראש
מה דעתכם על זה?
אביר הקרנפים:
על זה אני מדבר. מילא היו מתאימות וסתם לא היו מקבלים אותן. אבל הם דורשות מכל מערכת בכל מקום להתכופף ולהשתנות רק כדי שתרגשנה מתאימות. העולם נהרס בגלל זה. הצבא, חברות התעופה, שוק העבודה...
שלמה:
ברור שאסור להוריד את הדרישות רק כדי שאישה תתקבל.
דרך אגב אני חווזר שהייתה איזה כתבה שאמרה ששליש מטיסי הקרב של גרמניה הם טורקים.
כי הגרמנים לא רוצים לעבוד בעבודה קשה כ"כ שדורשת המון זמן.
אבל בחזרה לנושא אני חושב שמאוד טיפשי לא לטוס במטוס רק כי הטייסת אישה לפי דעתי אין שום מחקר או הוכחה שמספר אסונות הטיסה כשיש "אישה על ההגה" גבוהה יותר.
MAORO:
זה ברור ..
אבל אם מתסכלים על זה ככלל ולא כפרטים , הם מורידות את הרמה , בכל דבר .
אם לא , בבקשה שישתלבו למה לא !
שלמה:
חשוב לציין שפמיניזם בכלל זה רעיון טפשי שבו תמיד עהאשה תהיה פחות טובה מהגבר.
כי אישה פמיניסטית מנסה לא להיות שווה לגבר אלה זהה לגבר ולהצליח בכול דבר שגבר מצליח.
כלומר "לשחק במגרש של הגברים" וטבעי שהיא תהיה פחות טובה בדיוק כמו גבר שינסה להיות טוב כמו אשה בכול דבר שנשים טובות (ואני מדבר ממש לא על נקיון וטיפול בילדים) יהיה פחות טוב מנשים.
נשים צריכות להבין שהן אינן גברים ולא בדיוק כמו שגברים אינם נשים.
לכול מין יש את הצדדים החזקים שלו.
כמובן שיש מיקרים חריגים לכאן ולכאן אבל בתמונה הגדולה היכולות של אשה וגבר שונים.
MAORO:
למה טיפול בילדים זה לא נחשב משהו נשי לעשות ? או שאתה מתבייש פשוט להגיד את זה ? עיקר גידול הילדים הוא תפקיד האישה , זה ברור , זה מובן לכל , לא סתם לאישה יש שדיים (אני יודע שהיום חושבים שאמורים בעיקר לפתות בזה גברברונים ברחוב , אבל לא , זה לא השימוש המקורי) , הם נועדו לגדל ילדים בצורה טובה יותר .
ותכונה שצריך בשביל לגדל ילדים,שאני יכול למנות לך אותה שהיא באופן מובהק חזקה יותר אצל האישה מאשר הגבר היא עדינות , נפשית ופיזית .
אני יכול לספר לך אישית על עצמי,שאולי לפעמים יש לי רגישות נפשית כלפי דברים מסוימים , אבל רגישות פיזית ? אין לך מושג כמה פעמים דברים פשוט נשברו לי ביידים בעקבות חוסר עדינות,ומשפטים כמו "אין לך רגש ביידים" הם משפטים שאני שומע על בסיס יום-יומי ... ;D ;D
בגלל זה כל פעם שאני מחזיק תינוק ,אני ממש מפחד שחס וחלילה הוא "ישבר " לי או משהו ... ;D ;D
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה