שונות > מה שבראש

לאן כדאי לי להתגייס ??

<< < (3/4) > >>

האלקשי:
ובינתיים, מאז שמאור כתב את התגובה הזו שמצהירה שימ"ס לא פועלים נגד יהודים....

--- ציטוט של: MAORO על יוני 20, 2012, 22:46:48 ---מה שיפה בימ"ס זה שהם לא מתעסקים עם יהודים (מה יש להם להתחפש לערבים בשביל להתעסק עם יהודים חחחח) , ומתעסקים גם בפעילות פלילית,וגם בביטחון ,ככה שהם פועלים גם בארץ בכל האזורים החל מירושלים ועד ליו"ש , וגם אפילו בחוץ  לארץ (חחח וזה לא אומרים בכתבה אבל אני אומר לך כי אני יודע)

--- סוף ציטוט ---

ימ"ס הופעל נגד יהודים.

--- ציטוט ---לראשונה: מסתערבים הופעלו נגד מתיישבים ביו"ש
פרובוקציה מתוכננת. משטרת מחוז ש"י הפעילה מסתערבים על מנת ש"ימשכו" תושבים בדרום הר חברון לתקוף אותם.

--- סוף ציטוט ---
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/244949

מסקנה: אין דבר כזה, "יחידה שלא מופעלת נגד יהודים".
אולי יש "יחידה שעדיין לא מופעלת ישירות נגד יהודים אבל כן מסייעת לפרוע ביהודים בדרכים עקיפות".

חוץ מזה, הטענה הזו זהה לטענה שהווהרמאכט (הצבא הגרמני הסדיר) לא היה שותף לשואה שבוצעה ע"י האייזנצגרופן והאס.אס.
זה לנתק את הקונטקסט לחלוטין מהמציאות של מערכת שכלל חלקיה פועלים בהרמוניה לשם מטרה משותפת.

אם אתה יהודי, צה"ל רואה בך אויב. המשטרה רואה בך אויב.
ולגיוס לטובת האויב יש הגדרה די ברורה במילון.

יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים):
לא להתגייס לצבא הגיוש הישמעאלי הזה
תקשיב אני אחרי שיקות צבאי לצערי ביחידה קרבית ואם הייתי יכול להחזיר את השלוש שנים האלו הייתי עושה את הכל כדי להחזיר אותם

El Blanco:

--- ציטוט של: האלקשי על דצמבר 25, 2012, 21:47:50 ---ובינתיים, מאז שמאור כתב את התגובה הזו שמצהירה שימ"ס לא פועלים נגד יהודים....

ימ"ס הופעל נגד יהודים.

אולי יש "יחידה שעדיין לא מופעלת ישירות נגד יהודים אבל כן מסייעת לפרוע ביהודים בדרכים עקיפות".

חוץ מזה, הטענה הזו זהה לטענה שהווהרמאכט (הצבא הגרמני הסדיר) לא היה שותף לשואה שבוצעה ע"י האייזנצגרופן והאס.אס.
זה לנתק את הקונטקסט לחלוטין מהמציאות של מערכת שכלל חלקיה פועלים בהרמוניה לשם מטרה משותפת.

--- סוף ציטוט ---

זאת לא פעם ראשונה, שנה שעברה הם הופעלו באיזור יצהר

אדון כובע:
עוקץ אם לא תגיע תיתקע בכפיר
לימס מאוד קשה להתקבל רוב הסיכויים שתיתקע במגב
גולני בגדודים יש מלא ערסים

למה לא צנחנים?

gil_12:

--- ציטוט של: האלקשי על דצמבר 25, 2012, 21:47:50 ---ובינתיים, מאז שמאור כתב את התגובה הזו שמצהירה שימ"ס לא פועלים נגד יהודים....

ימ"ס הופעל נגד יהודים.

--- סוף ציטוט ---
שמע אחי, בואו נבדיל בין מג''ב לצה''ל.... צה''ל לא רואה בך אויב, השלטון רואה בך אויב והזרועות שלו זה צה''ל לצערי...
אגב איך פעם גילת את השם משפחה שלי...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה