שונות > מה שבראש
לג פרס של טון!!!!!!!!!!!
MAORO:
אוקיי עמי אירופה גדולים , בעיקר צפון אירופה , ועם זה אני מסכים איתך .
אבל תסתכל על הגובה הכללי של הכושים באפריקה ותראה שהם גדולים יותר בהשוואה לאפריקה ..
מעניין מה זה ..
הגנים ?
התזונה ה-הרבה יותר עשירה שיש באמריקה ?
אביר הקרנפים:
הלבנים הרביעו אורקים גדולים עם אורקיות גדולות כדי ליצור בהדרגה כושים גדולים יותר ויותר... כל זה... בתקופת העבדות הזכורה לטוב.
שלמה:
לא בדיוק.
הסיבה שהם גדולים יותר היא כי כשבחרו עבדים אז לכחו את הגדולים ביותר (כמו שבטי הפולבה השונים)
zelhar:
טוב אז בא לי גם להשתתף בחגיגת הגזענות פה... הכושים הכי חזקים והכי גדולים עדיין חיים באפריקה. יש בדרום סודן שבטים שאצלם הגובה הממוצע של זכר בוגר הוא סביב שני מטרים. שחקן הNBA הכי גבוה בהיסטוריה היה דרום סודני בשם מנוט בול, הוא נפטר לפני שנה למיטב זכרוני. הוא היה אדם סימפטי מאוד, לא מוסלמי ברוך השם. כל המשפחה שלו היו ענקים.
שלמה:
--- ציטוט של: zelhar על יוני 01, 2012, 11:51:50 ---טוב אז בא לי גם להשתתף בחגיגת הגזענות פה... הכושים הכי חזקים והכי גדולים עדיין חיים באפריקה. יש בדרום סודן שבטים שאצלם הגובה הממוצע של זכר בוגר הוא סביב שני מטרים. שחקן הNBA הכי גבוה בהיסטוריה היה דרום סודני בשם מנוט בול, הוא נפטר לפני שנה למיטב זכרוני. הוא היה אדם סימפטי מאוד, לא מוסלמי ברוך השם. כל המשפחה שלו היו ענקים.
--- סוף ציטוט ---
הם גם בטח פולבה.
דוקא הגדולים ביותר הם עובדי אדמה שקטים.
מי שהיה אגריסיבי יחיסית הם למשל בני הזולו (שחיים בדרום) שהגובה שלהם ככול הידוע לי ממוצא.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה