שונות > מה שבראש

נוסטלגי ביותר!

(1/2) > >>

IRON_MAN:
ימי הילדות התמימים..

Rafoe:
 :::D :laugh:
מאיפה מצאת את זה?
מזכיר לי את הילדות....

Rafoe:
בוידאו הזה נמצא עוזי חיטמן ז"ל.
אני חושב שדודו זר היה יותר מוצלח בתור פיתגורס.

IRON_MAN:
זה עושה ממש טוב לראות את זה ;D להיזכר בתמימות של ימי הילדות.חבל שהיום כבר אין תוכניות כאלו והכל רדוד ומשעמם.מה הסיבה לכך? מה השתנה בעשרים שנה האחרונות שכבר אין דברים ערכיים כאלו כמו פרפר נחמד וקשת בענן? היום הרוב זה זימה,כסף,ריאלטי.דרך אגב הבחור השני זה יוני חן זכרונו לברכה.הוא היה מדובב גדול.נראה לי את איש הפח ואת טאז(ועוד מלא).

UM-96:

--- ציטוט של: IRON_MAN על מאי 16, 2012, 00:57:10 ---זה עושה ממש טוב לראות את זה ;D להיזכר בתמימות של ימי הילדות.חבל שהיום כבר אין תוכניות כאלו והכל רדוד ומשעמם.מה הסיבה לכך? מה השתנה בעשרים שנה האחרונות שכבר אין דברים ערכיים כאלו כמו פרפר נחמד וקשת בענן? היום הרוב זה זימה,כסף,ריאלטי.דרך אגב הבחור השני זה יוני חן זכרונו לברכה.הוא היה מדובב גדול.נראה לי את איש הפח ואת טאז(ועוד מלא).

--- סוף ציטוט ---
התקשורת ומערכת החינוך השמאלניות פיתחו פה דור של ילדים בהמות בלי ערכים שיודעים מה זה סקס מכיתה ב׳ ודברים כאלה כבר לא מעניינים אותם. פעם היו תוכניות תמימות שהיה כיף לראות, היום אפילו בערוץ הילדים מכניסים ככה בעקיפין סקס ולא רחוק היום שגם במישרין יכניסו...
(כמובן גם אני קורבן של מע׳ החינוך והתקשורת כל התועבה שלמדתי בחיים למדתי משם. אם לא זה בחיים לא הייתי יודע בכלל מה זה לפגום בברית, מה זו זימה... אחר כך מתפלאים למה ילדים נכנסים לאתרי סקס בכיתה ג׳ ולמה בכיתה ז׳ הבת שלהם כבר שכבה עם כל הכיתה...)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה