כתב נושא: נביא השקר מוחמד והנערה יהודיה  (נקרא 11054 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ShayAmzaleg12

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
נביא השקר מוחמד והנערה יהודיה
« ב- : מאי 06, 2012, 17:05:35 »
צפיה הייתה בתו של חי בן אחיטוב, ממנהיגי שבט בני נדיר היהודי היא הייתה נערה יהודייה צעירה אחרי שמוחמד ערף את הראשים של יהודי בני נדיר ויהודי חייבר הוא ראה צפיה לקח אותה לאישה בכפייה

וכלא אותה  כשהיא הייתה בוכה הוא היה אומר לה אל תבכי, כי אביך אהרן ודודך משה שליח האלוהים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7%A4%D7%99%D7%94

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בעניין: נביא השקר מוחמד והנערה יהודיה
« להגיב #1 ב- : מאי 06, 2012, 18:03:54 »
ברוך הבא  O0
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 06, 2012, 23:25:44 »
עזוב, תדבר על אישתו שהוא בעל אותה כשהיא הייתה בגיל 9.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #3 ב- : מאי 06, 2012, 23:47:37 »
חבר'ה בואו לא נכנס בבקשה למונחים של גילאים בעבר הרחוק במקומות פרימטייבים כמו חצי האי ערב , ועוד לפניי כל כך הרבה זמן .
זה לא רלוונטי , באמת , לא שאני תומך במוחמד ,אלא פשוט שהנשק הזה יכול יום אחד להסתובב אלינו .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק ShayAmzaleg12

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 07, 2012, 00:34:20 »
חבר'ה בואו לא נכנס בבקשה למונחים של גילאים בעבר הרחוק במקומות פרימטייבים כמו חצי האי ערב , ועוד לפניי כל כך הרבה זמן .
זה לא רלוונטי , באמת , לא שאני תומך במוחמד ,אלא פשוט שהנשק הזה יכול יום אחד להסתובב אלינו .

זה לא קשור לגיל למרות שזה דוחה ומגעיל

הוא ערף ראשים של גברים יהודים חפים מפשע ולקח נשים וילדות יהודיות ומכר אותם לעבדות בישביל גברים מוסלמים

הוא לקח נערה יהודיה כלא אותה ואנס אותה בכפייה במשך כל החיים שלה שלא נדבר על שזה שהוא היה שקרן ונוכל

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 07, 2012, 00:39:29 »
מוחמד היה שרץ מתועב ולא שונה משאר המחבלים המוסלמים שאנו מכירים כיום .
ישלם להם הקב"ה כפי מה שמגיע להם , וינקום את דם עבדיו השפוך . אמן !
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק ShayAmzaleg12

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 07, 2012, 00:41:05 »
מוחמד היה שרץ מתועב ולא שונה משאר המחבלים המוסלמים שאנו מכירים כיום .
ישלם להם הקב"ה כפי מה שמגיע להם , וינקום את דם עבדיו השפוך . אמן !

אין לי שנאה לערבים יש לי שנאה לדת שלהם שקוראת להשמיד ולכבוש את העולם

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 07, 2012, 00:44:36 »
לי אין שנאה לאף אחד בניגוד אלייך .
יש לי אהבה לעם ישראל , וכל מי שפוגע בעם ישראל ובצביונו , הוא אוטומטית אויבי המושבע ולא אמחל לו לעולם, עד אחרית הימים .

מנותק ShayAmzaleg12

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : מאי 07, 2012, 00:47:11 »
לי אין שנאה לאף אחד בניגוד אלייך .
יש לי אהבה לעם ישראל , וכל מי שפוגע בעם ישראל ובצביונו , הוא אוטומטית אויבי המושבע ולא אמחל לו לעולם, עד אחרית הימים .

אני אוהב את כל בני האדם בצלם אלוהים נברא האדם
מה שכן אני יכול לשנוא את דת השקר שנקראת אסלאם שגרמה סבל רב ליהודים תקרא את אגרת הרמב"ם מה שהמוסלמים עשו ליהודים בתימן ומרוקו

כמו שיש לי זכות לשנוא את הספר של היטלר אני שונא את ספר של מוחמד שנקרא קוראן שמכיל נאצות כלפי יהודים ונוצרים וקורא להרוג אותם לאט לאט אבל בטוח מה שנקרא

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 07, 2012, 00:51:58 »
אחי , הרשה לי לומר לך משהו .
פעולות שנובעות מתוך שנאה הם אינם דלק מספק לביצוע .
אנחנו כולנו כאן משתדלים ללמוד את משנתו של הרב כהנא זצ"ל הי"ד , שלא פעל משנאת האיסלאם , אלא מאהבת עם ישראל , לכן מצא אויבים רבים לעם ישראל כמו למשל הסובייטים ימ"ש , וביניהם גם המחבלים הנאצים ימ"ש .
אהבת עם ישראל היא המניע של כולנו .

מנותק ShayAmzaleg12

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 07, 2012, 00:56:15 »
אחי , הרשה לי לומר לך משהו .
פעולות שנובעות מתוך שנאה הם אינם דלק מספק לביצוע .
אנחנו כולנו כאן משתדלים ללמוד את משנתו של הרב כהנא זצ"ל הי"ד , שלא פעל משנאת האיסלאם , אלא מאהבת עם ישראל , לכן מצא אויבים רבים לעם ישראל כמו למשל הסובייטים ימ"ש , וביניהם גם המחבלים הנאצים ימ"ש .
אהבת עם ישראל היא המניע של כולנו .

בקיצור אתה מציע לאהוב את הספר של היטלר?? כי זה מה שאתה אומר אני לא שונא אף אחד אמרתי לך כל בני האדם שווים זה לזה

תקשיב האסלאם זה ספר וספר אני יכול לשנוא במיוחד מה שכתוב בתור הספר ההזוי הזה אתה מקשיב למה שאתה מדבר בכלל?? עוד מעט תגיד שהספר של היטלר ספר טוב שלא צריך לשנוא אותו אלא צריך לקרוא

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 07, 2012, 01:09:43 »
מה אתה לא מבין בדיוק ?
לאהוב את עם ישראל , וכל מי ששונא את עם ישראל וקורא לפגיעה בו ,להאכיל את בשרו לעוף השמיים .
מספיק ברור או שאתה רוצה יותר ברור ?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 07, 2012, 11:46:17 »
החיים של מוחמד משמשים עבור המוסלמים דוגמה ומופת עד עצם היום הזה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : מאי 07, 2012, 17:54:38 »
האמת שאני לא רוצה להיות חוצפן ,אבל מישהו צריך לשאול את השאלות האלה .
איך היית מגיב לטענה שגם רחל הייתה בת 3 שלקח אותה אליעזר ? הרי בוודאי שעל פי הסטנדרט המודרני ילדה בת שלוש לא אמורה להינשא לאיש .

נ.ב
ללפניי שיקפוץ פה איזה מתלהם ויצעק פה איזה שייגעץ או משו כזה , חשוב לציין שאני בסך הכל רוצה לדעת איך לענות על טענה כזאת זה הכל .

מנותק פנחס נח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : מאי 07, 2012, 18:06:30 »
שי...אני מקווה שאתה לא באמת מאמין שכל בני האדם שווים..  אתה יהודי , והיהודי הוא שונה, מובחר, ומובדל... רק עם קדוש ומופרש מן העמים יכול להצמיח בתוכו אהבת ישראל כמו שאתה רואה פה.. ומעבר לזה -  מאורו צודק ותמציתי

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #15 ב- : מאי 07, 2012, 18:41:59 »
איך היית מגיב לטענה שגם רחל הייתה בת 3 שלקח אותה אליעזר ? הרי בוודאי שעל פי הסטנדרט המודרני ילדה בת שלוש לא אמורה להינשא לאיש .

נ.ב
ללפניי שיקפוץ פה איזה מתלהם ויצעק פה איזה שייגעץ או משו כזה , חשוב לציין שאני בסך הכל רוצה לדעת איך לענות על טענה כזאת זה הכל .
ילדה בת 3 שדעתה בשלה כנערה והיא גדולה כנערה. שהלכה לשאוב מים מבאר ויכלה לשאוב ולהשקות עשרה גמלים. שאם תסתכל על ילדה בת 3, היא פשוט לא יכולה לעשות את זה. זה בערך 2,500 ליטר מים.
חוץ מזה ששם לא נעשה באונס, ולא רצחו את כל משפחתה כדי לקחת אותה לשלל. וביהדות יש עניין של מיאון והיא נשארה בחפץ לב עם בעלה עד גיל זקנה ושיבה...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #16 ב- : מאי 07, 2012, 21:29:07 »

נ.ב
אני כמעט בטוח שזאת הייתה רבקה לא?
וחוץ מזה יש הבדל בין נישואין לבעילה...זה שנישא לה בגיל 3 לא אומר שבעל אותה בגיל הזה אלא חיכה שתתבגר.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : מאי 07, 2012, 21:44:15 »
נכון אתה צודק ,זאת אכן הייתה רבקה ,התבלבלתי .
תקשיבו , לא חסרים טיעונים נגדיים גם כלפינו , מזלנו שהאידיוטים האלה הם ערבים נטולי מוח  ;D
א. התשובה שלכם ממש לא מספקת , מה זאת אומרת הסכמה ? היא בת 3 איך יכולה להיות לה דעת כדי לבחור על מה היא רוצה להמשך החיים שלה ? קצת הגינות .
ב. הדין בתורה כלפיי אישה שנאנסה , היא במידה שהיא לא קראה לעזרה , סקילה .
זאת שכן זעקה לעזרה , תאלץ להינשא לאנס (!) בלי אפשרות להתגרש ממנו !
על כן אני אומר, דתנו לא מתיימרת להיכנס לאמות המידה ההומניות , אז בבקשה , אל תהפכו אותה לכזאת .
אין לנו עניין בדתם של הערבים , יש לנו עניין אך ורק בניסיונם לפגוע בנו .
שיאמינו במה שהם רוצים , כל עוד הם לא פוגעים בנו ( לא אפשרי למוסלמי , אבל נאמר שכן ) .

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #18 ב- : מאי 07, 2012, 21:50:00 »
 :old_Angry2:
נכון אתה צודק ,זאת אכן הייתה רבקה ,התבלבלתי .
תקשיבו , לא חסרים טיעונים נגדיים גם כלפינו , מזלנו שהאידיוטים האלה הם ערבים נטולי מוח  ;D
א. התשובה שלכם ממש לא מספקת , מה זאת אומרת הסכמה ? היא בת 3 איך יכולה להיות לה דעת כדי לבחור על מה היא רוצה להמשך החיים שלה ? קצת הגינות .
ב. הדין בתורה כלפיי אישה שנאנסה , היא במידה שהיא לא קראה לעזרה , סקילה .
זאת שכן זעקה לעזרה , תאלץ להינשא לאנס (!) בלי אפשרות להתגרש ממנו !
על כן אני אומר, דתנו לא מתיימרת להיכנס לאמות המידה ההומניות , אז בבקשה , אל תהפכו אותה לכזאת .
אין לנו עניין בדתם של הערבים , יש לנו עניין אך ורק בניסיונם לפגוע בנו .
שיאמינו במה שהם רוצים , כל עוד הם לא פוגעים בנו ( לא אפשרי למוסלמי , אבל נאמר שכן ) .
אתה בטוח בזה? אני לא בקי בזה כך שאני לא יכול להשיב לך אבל חכה לתגובה של אביר.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #19 ב- : מאי 07, 2012, 23:50:13 »
סלטים... סלטים... אתה עובד אצל אחלה במקרה? :P

א. ראשית הבהרתי שהעובדה שרבקה הייתה בת 3 לא מעניקה לעניין את אותה המשמעות של אדם שישא ילדה בת 3 בימינו. הסברתי את עניין שאיבת המיים והשקאת הגמלים כהוכחה לכך שהיא הייתה גדולה יותר בגופה ובשכלה.
לכן גם אביה ואחיה נתנו בידיה את ההכרעה אם לנסוע רחוק לארץ כנען ולהנשא לבחור שאותו איננה מכירה. מי נותן לילדה בת 3 להכריע בכזה עניין ? הדבר היחיד שנותנים לילדה בת 3 להכריע זה באיזה צבע היא רוצה את הדובי...
מכל זה אני מנסה להסיק ולהסביר ולהזכיר את דברי חז"ל שרבקה בגיל 3 הייתה גדולה בגופה וברוחה כנערה. לכן התורה מכנה אותה "נערה".
ב. אתה מדבר לא על סתם אנוסה אלא על נערה המאורסה. האירוסין של פעם היו בהם קידושין. לכן נערה המאורסה הייתה כאשת איש. אשת איש ששכבה עם גבר זר, דינה בסקילה. נערה שתפסה שוכבת עם גבר זר וטוענת שהיה שם אונס, נשאלת מדוע לא זעקה לעזרה. אילולא זעקה לעזרה, לא היה שם אונס, אלא היה מרצונה. לכן נסקלת.
במסכת בבא מציעא מוזכר איפשהו עניין נערה המאורסה במפורש כראיה שאדם פטור באונס. אם תרצה אמצא את המקור המדוייק. גם בתורה בעניין נערה המאורשה כתוב שהיות והייתה בשדה וצעקה ואף אחד לא בא, פטורה... למה ? כי זה אונס.
זאת שכן זעקה לעזרה, אם היא נערה המאורסה, לא חייבת להנשא לאנס. היא מאורסת לבעלה וזה לא מפריע ליחסים ביניהם שהרי זה היה באונס. (למעט אם הוא כהן).
אם הנאנסת פנויה, שואלים אותה אם היא רוצה להנשא לאנס. שים לב... לא מכריחים אותה להנשא לו, שואלים אותה. למה ? שתי סיבות.
1. ריחמה התורה על האנוסה שעתה משאינה בבתוליה ומשנאנסה תתקשה למצוא לה בעל עם נדוניה והכל...
2. קנסה התורה את האנס. שלא יחשוב אדם שהוא יחגוג על איזו נקבה ולאחר מכן זהו.. הלך לדרכו. לא חבובצ'יק! אם אנסת, גם תשלם קנס כספי עצום, וגם תצטרך להתקע עם האנוסה לכל החיים.
כמה הקנס הזה גדול?
ובכן, כתבת שהיא לא יכולה להתגרש ממנו. שוב טעות. הוא.... הוא לא יכול לגרש אותה. אבל היא יכולה לגרום לבית דין לכפות אותו לגרש אותה, על פי הסיבות הרגילות שבגללן בית דין כופים בעל לגרש אשה.

דתנו היא דת שמאוד דואגת לגבר לאשה ולילד. אל תציג את הדת שלנו כחשוכה ומתאכזרת כדת האיסלאם המשוקצת. חס וחלילה!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : מאי 08, 2012, 00:04:15 »
כלומר אם ככה , באיזה גיל למעשה התחתן יצחק עם רבקה ובעל אותה ?
בנוסף לכך , אני רוצה לומר לך שלומר על ילדה בת 3 שהיא "בוגרת לגילה " ולכן ראויה להתחתן זה דבר לא טוב , רק מה שחסר לנו שאנשים עוד יפרשו את המילים שלך , לא חסרים אנשים לא בריאים בנפשם בימינו לצערי .
סתם לידע כללי , אתה אומר שבגיל 3 היא השקתה 10 גמלים .
א. מי אמר לך שהיא מילאה את כל מצבוריהם ? יכול להיות שהם שתו רק חלק מהמים .
ב. אני לא מבין איך העובדה שהיא השקתה גמלים גורמת לך להסיק שהיא מוכנה להתחתן .
דוגמא : בגיל 8 סבא שלי גידל לבדו שדה של אורז ושדה של טבק , לבד , בלי פועלים !
האם אתה מסיק מכך שהוא היה מוכן לחתונה בגיל 8 ? או ששמא אין קשר בין מוכנות לחתונה (במקרה של גיל כזה אין לילדה כזו אפילו בגרות מינית,לכל הדעות , לא משנה עד כמה היא הייתה בוגרת ) לבין חריצות פיזית ונכונות לעבודת כפיים ?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #21 ב- : מאי 08, 2012, 00:32:02 »
לי היה זכור שלמדתי בכיתה ז' שבעל אותה לאחר החתונה. וזה היה החשבון.
יצחק נעקד בגיל 37.
כשאברהם ויצחק חזרו מן העקדה נודע לאברהם שנולדה רבקה לבתואל.
יצחק מחכה 3 שנים כדי שרבקה תהיה ראויה לביאה. (על פי דברי חז"ל שבגיל 3 ראויה לביאה).
יצחק מתחתן עם רבקה כשהיא בת 3.
יצחק מחכה לילדים 9 שנים עד שתהיה בת 12 וראויה להוליד.
יצחק מחכה עוד 10 שנים ואז יודע שהיא עקרה. שכך אמרו חז"ל, 10 שנים ולא ילדה, סימן שהיא עקרה.
אז יצחק ורבקה מתפללים להם ורבקה נכנסת להריון.
יצחק בן 60, יעקב ועשיו נולדים.

בנוסף לכך...
לא אמרתי שרבקה הייתה בוגרת לגילה. שים לב. אמרתי שהייתה בוגרת, פיזית ומנטלית כנערה. ציינתי כראיה וכהוספה שהתורה מכנה את רבקה נערה. לפי זה. נערה זה מספיק בוגר בשבילך ?
אני לא לוקח אחריות על אנשים שבוחרים מה לקרוא מתוך דברי ומה לא. כתבתי דברים מאוד ברורים וצריך לשים לב לכל מה שקוראים. מי שלא בריא בנפשו, זה לא על אחריותי. שומר פתאים ה'.

א. אני יודע שהיא מלאה את כל מצבורי הגמלים מכיוון שכתוב בפסוק: וגם גמליך אשקה עד אם כילו לשתות. ולאחר מכן כתוב בפסוק: ויהי כאשר כילו הגמלים לשתות. מכאן שהגמלים שתו עד הסוף.
ב. אני שוב מזכיר לך לקרוא היטב את מה שכתבתי. כתבתי שמהעובדה ששאבה כל כך הרבה מים ועוד בהתנדבות, זה מראה שאתה לא יכול להשוות אותה לילדות בנות 3 שאתה מכיר. לכן הגיל הכרונולוגי "3", לא רלוונטי פה. כי בפועל הייתה הרבה יותר בוגרת ומבינה.
עוד כתוב: והנערה בתולה ואיש לא ידעה. מה הקונץ לומר שילדה בת 3 בתולה ואיש לא ידעה? זה פשוט! מי בכלל הולך לשכב עם ילדה בת 3? מסתבר שאמות המידה פה שונות...
לא יודע כמה קשה זה לגדל טבק, אבל לגדל אורז בכלל לא קשה. כל צוציק יכול לעשות את זה. לא חוכמה בכלל. להשוות את זה לעמל של ילדה ששואבת יותר מאלף ליטר בפרק זמן לא ארוך (אליעזר בא למקום לפנות ערב). אם הייתה מתעכבת יותר מדי זמן, היו יוצאים לחפש אותה. אבל אף אחד לא יצא עד שבאה וסיפרה להם שיש אורח.

אז מה יוצא לנו מכל זה?
1. בת 3. אבל גדולה כנערה. בכל מובן. נערה שהיה מצב לומר שאולי מישהו שכב איתה אילו הייתה כנענית פרוצה. ככל הנראה הייתה בשלה.
2. גדולה מספיק כדי לעמוד במאמץ פיזי של שאיבת כמות גדולה של מים בזמן קצר.
3. בעלת בגרות מנטלית מתקדמת עד כדי כך שאביה ואחיה השאירו בידיה את הברירה אם ללכת עם אליעזר או להשאר בבית אביה.

זה מספיק ?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : מאי 08, 2012, 00:50:49 »
מסקנות מדברייך :
א. בעל אותה בגיל 3 או בגיל 12 ?
על כל מקרה לא גיל ראוי בסטנדרטים המודרניים .
ב. היא הייתה בת 3 .
גדולה , בוגרת , נראית כאישה , כל זה לא משנה ,היא הייתה בת 3 .
ולגביי השדות , תנסה לחרוש שדה בלי שור , חמור , או מחרשה , ונראה אותך אומר שזה קל , וכעוד בגיל 8 בגובה מטר ובמבה .
להשקות , לנקש , זה לא פשוט בכלל לילד בן שמונה .

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #23 ב- : מאי 08, 2012, 01:30:42 »
א. לי זכור שבעל אותה בגיל 3. מישהו פה התווכח איתי על זה בעבר. טען שלא.
ב. ואם היא הייתה בת 3? אז? מה הנקודה שאתה מנסה להביע פה ? אם היא גדולה ובוגרת, למה זה שלילי?

לגבי השדות, אני רואה פה באפריקה שדות אורז שילדים מגדלים בלי מחרשה ובלי בטיח. ההשקיה נעשית על ידי גשמים או מחסומי מים, שזה כל ילד לומד לעשות בארגז חול. לא חייבים ניכוש. אם כי זה מביא ליבול גדול יותר, אני מניח...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #24 ב- : מאי 08, 2012, 01:50:00 »
א. לי זכור שבעל אותה בגיל 3. מישהו פה התווכח איתי על זה בעבר. טען שלא.
ב. ואם היא הייתה בת 3? אז? מה הנקודה שאתה מנסה להביע פה ? אם היא גדולה ובוגרת, למה זה שלילי?
בקנה המידה ה"מודרני" וה"נאור" של העולם ה"הומני" לבעול אישה בת שלוש זה פסול .
אז אנא מכם אל תנסו להפוך את היהדות להומנית ,מכיוון שאין פה כוונה להיות הומנים , אלא ללכת רק בדרך המלך , גם אם הוא קובע שיש לשחוט תינוקות עמלקים . כן מה לעשות צריך אומץ בשביל לומר את זה אבל זאת האמת , התורה לא הומנית , התורה היא אמת , והאמת לא תמיד הומנית , מה לעשות .
זה שהיא יותר הומנית מהאיסלאם המחורטט? נכון מאוד .
אבל הומני ? אני בספק אם זה מה שיש לנו לשאוף , מעדיף אמת וצדק על הומניות .