שונות > מה שבראש
חשוב לי לדעת למניעת ריב
רחמים:
יש כאלו שטוענים שעיתון "הארץ" הוא למעשה שמאלני קיצוני .
האם זה יפריע לכם אם אני ארצה לתת פה קישורים לכתבות שפורסמו שם ?
במיוחד אם אין את המידע הזה באתרי אינטרנט אחרים ?
כי אני מעדיף כמה שפחות להכשיל את הרבים , למשל באתר האינטרנט של MAKO יש הפניות לדברים שהם מאוד לא צנועים במראה . לצערי הרב כל מי שנכנס לעמוד הראשי של אתר MAKO בתחתית הדף הזה ששם , ברוב הזמן מועבר לתועבה ששם , ואני מעוניין באם אין מידע חילופי אחר , כמה שפחות להחטיא פה את הרבים .
UM-96:
--- ציטוט של: . על מאי 02, 2012, 13:41:21 ---יש כאלו שטוענים שעיתון "הארץ" הוא למעשה שמאלני קיצוני .
האם זה יפריע לכם אם אני ארצה לתת פה קישורים לכתבות שפורסמו שם ?
במיוחד אם אין את המידע הזה באתרי אינטרנט אחרים ?
כי אני מעדיף כמה שפחות להכשיל את הרבים , למשל באתר האינטרנט של MAKO יש הפניות לדברים שהם מאוד לא צנועים במראה . לצערי הרב כל מי שנכנס לעמוד הראשי של אתר MAKO בתחתית הדף הזה ששם , ברוב הזמן מועבר לתועבה ששם , ואני מעוניין באם אין מידע חילופי אחר , כמה שפחות להחטיא פה את הרבים .
--- סוף ציטוט ---
מותר ורצוי להביא קישורים מדר-שטרימר.
רחמים:
--- ציטוט של: UM-96 על מאי 02, 2012, 14:55:14 ---מותר ורצוי להביא קישורים מדר-שטרימר.
--- סוף ציטוט ---
מה זה דר-שטרימר ?
UM-96:
--- ציטוט של: . על מאי 02, 2012, 15:05:04 ---מה זה דר-שטרימר ?
--- סוף ציטוט ---
מה שנקרא בפיך הארץ . מעניין אותך לדעת מה המקור של השם? חפש דר שטרימר בגוגל ותגלה.
אביר הקרנפים:
אני לא מנהל את הפורום, אבל אני שורץ פה קרוב לשנה. אני יכול לומר לך בלב שקט שאתה יכול לעשות פה כמעט כל מה שבא לך ולהביע כל דעה שעולה בראשך כל עוד את לא חוצה קווים אדומים כמו שימת תמונות וסרטוני תועבה באופן ישיר.
אנחנו מודעים לעובדה שהרשת מלאה בחומרי תועבה. זה חלק מגלישה בכל אתר ואין מה לעשות נגד זה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה