כתב נושא: כל האמת על טניה רוזנבליט יש"ו פעילת השמאל הקיצוני שמנסה להסית את העם כנגד החרדים  (נקרא 2815 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
כל הפרטים על טניה רוזנבליט יש"ו פעילת השמאל הקיצוני שמנסה להסית ולעורר את העם כנגד יהודים חרדיים, בחסות הקרן החדשה לישראל (כן כן, מפתיע?).

כמה דברים שלא ידעתם: טניה רוזנבליט איימה לשיר ולהוריד את הבגדים, והיא עלתה במכוון לקו המהדרין.
טניה רוזנבליט פעילה בארגון השמאל הקיצוני "קול אחד"

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%91%D7%95%D7%A1-%D7%94%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A2%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%A9.html

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
השאלה שלי היא למה הם לא עושים מהומה תקשורתית כשהערבים משפילים את הנשים המוכות שלהם

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
השאלה שלי היא למה הם לא עושים מהומה תקשורתית כשהערבים משפילים את הנשים המוכות שלהם

כי הערבים לא מכים את הנשים שלהם סתם, מה הם בהמות פאשיסטים כמו החיידקים החרדים? ה"פלסטינים" מכים את הנשים שלהם בגלל הדיכוי והכיבוש. אה כן והם גם בני מיעוטים..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק eshamir

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמיתי שמאמין שאין שום פשרות במאבק עם האויב
    • האתר לכל יהודי
כלבה מטונפת זה מה שהיא!
רואים שהיא בכוונה עלתה לאוטובוס הזה כדי להכשיל יהודים מאמינים!
היא בכוונה שרה (כנראה היא יודעת שקול באישה ערווה) ובכוונה היא שלחה מרפק כדי לגעת גוף בגוף בחרדי אחר.
ועוד ממהרים להגן על השיקסע הזאת גדולי "הרבנים" של דורנו..

לא הייתי מתנגד אם היו נותנים לה קצת דחיפות וסטירות בשביל ללמד אותה לקח!!
"צָרוֹר אֶת הַמִּדְיָנִים וְהִכִּיתֶם אוֹתָם"‏" (‏במדבר כ"ה, יז‏) – "כִּי צֹרֲרִים הֵם לָכֶם בְּנִכְלֵיהֶם אֲשֶׁר נִכְּלוּ לָכֶם" (שם, יח). מכאן אמרו חז"ל: אם בא להרגך - השכם להרגו".

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה רטורית לחלוטין!
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כלבה מטונפת זה מה שהיא!
רואים שהיא בכוונה עלתה לאוטובוס הזה כדי להכשיל יהודים מאמינים!
היא בכוונה שרה (כנראה היא יודעת שקול באישה ערווה) ובכוונה היא שלחה מרפק כדי לגעת גוף בגוף בחרדי אחר.
ועוד ממהרים להגן על השיקסע הזאת גדולי "הרבנים" של דורנו..

לא הייתי מתנגד אם היו נותנים לה קצת דחיפות וסטירות בשביל ללמד אותה לקח!!
אם אני הייתי חרדי והייתי באותו אוטובוס לא הייתי מסתפק בקללות הייתי מפרק אותה ואת הפאלפון שלה שלא יהיו עדויות,ונו...כל החרדים נראים אותו דבר לכו תמצאו אותי   :::D
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
בס"ד