חדשות ודיונים > מערכת החדשות

מרזל: ראש הממשלה הוא גם בוגד וגם טיפש

<< < (2/3) > >>

מליק:
חלאס להשתמש בביטוי נאצי- היהודים בני עמינו עברו התעללות לא ניתנת להבנה על ידם, אתם לא מתביישים לזרוק בקלות רוח שכזו לאוויר את המילים האלה?!

Aaron:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 06, 2006, 21:41:12 ---חלאס להשתמש בביטוי נאצי- היהודים בני עמינו עברו התעללות לא ניתנת להבנה על ידם, אתם לא מתביישים לזרוק בקלות רוח שכזו לאוויר את המילים האלה?!

--- סוף ציטוט ---
השמאל קורא לתנועה שלנו תנועה נאצית, שתדע. וגם עיתונאים קראו לנועם פדרמן או איתמר בן-גביר נאצי. כך שהשמאל ה"נאור" ממש חוגג עם המילה הזאת עלינו.

מליק:
אני השמאל? אני רשמתי לך משהו לגבי השמאל?
לא... זה שהם משתמשים בביוטויים מביישים שכאלה אומר שאנחנו גם צריכים? לא- אנחנו צריכים להאבק בביטויים כל כך מכפירים ומעליבים.... תחשוב על יותר מ6 מליון אחינו בני משפחותינו ואבותינו אשר נספו , בואו נכבד אותם ולא נשתמש בביטויים שכאלה נגד בני עמינו או נגד כל אחד אחר.

Aaron:
יש אנשים שהיו שמחים שתקרה שואה נוספת ליהודים, אז למה לא לקרוא להם נאצים? מה הקשר שנהרגו 6 מיליון יהודים? נאציזם זאת אידיאולוגיה, מה אסור להשתמש במילה הזאת רק בגלל שהיה איזה משוגע אחד שהאמין באידיאולוגיה (היטלר ימח שמו וזכרו שישרף בגיהנום). זה כמו שאנשים לא ירגישו בנוח להשתמש במילה סוציאליזם כי סטלין ימח שמו היה סוציאליסט קיצוני (קומוניסט) ורצח הרבה אנשים שלא תמכו בו.
די כבר עם כל ההתבכיינויות האלה. יש הרבה נאצים בעולם, למה אסור להשתמש במילה הזאת לעזאזל? ראש הממשלה שלנו מוביל אותנו להשמדה והרס עצמי - הוא נאצי, כי הוא מוביל לשואה נוספת. מה נסגר איתך?

מליק:
אני מצפה מיהודים לכבדאת השואה ולא להשתמש על אנשים עלובים כאלה במילים המקשרות לשואה.
אבל תעשה מה שבא לך

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה