עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
יש לאסור על קיומה של "דת" האסלאם בארץ ישראל
DJ Luminus:
--- ציטוט ---לדעתי זה מיותר לחנך לפחות מגיל מוקדם לשנאה , זה רק יפגע בנו בחזרה.
--- סוף ציטוט ---
זו שנאה בריאה. זה בריא ונורמלי לחלוטין לשנוא את אויביך שרוצים לרצוח אותך, את בני משפחתך, את חבריך ואת כל בני עמך. הם כולם מוסלמים, והם כולם מאמינים בדת האסלאמית הנאצית שמצווה אותם להשמיד את כל ה"כופרים" הלא מוסלמים. אז מה, עלינו לאהוב אותם? כל ילד במדינת ישראל חייב לדעת את האמת.
--- ציטוט ---אבל אם אתם תשימו לב בכל המדינות של המוסלמים האדוקים , הם אוסרים קיום בגלוי של כל דת חוץ לאסלאם תחת האיום של הוצאה להורג ודווקא כן מסיתים נגד הדתות האחרון ( פרוטוקול זקני ציון אצליהם נחשב כעובדה) אני מתכוון כמובן לסעודיה וסוריה.
--- סוף ציטוט ---
זה חלק מהדת שלהם. על פי הקוראן הנאצי יש להשמיד את כל הדתות עד שהאסלאם תשאר הדת היחידה בעולם. האסלאם נותן לכל בן אדם בעולם שתי אפשרויות בלבד: אסלאם או מוות. על פי הקוראן הנאצי, מותר להשאיר את היהודים והנוצרים בחיים כבני חסות (ד'ימה) בתנאי שיהיו סגורים בשכונות משלהם מבלי שתהיה להם אפשרות לצאת מהן, יהיו מושפלים וישלמו מס גולגולת (ג'יזיה) כפיצוי על כך שאינם נטבחים. כמו כן ייאסר עליהם להקים בתי כנסת וכנסיות ולהתפלל.
--- ציטוט ---יש לתת למוסלמים לבקר בצורה מוגבלת באתרים הקדושים שלהם (אבל לא באל אקצה \ הר הבית) זה רק יתרום כספית למדינה בעצם תראו איך שהם בכלל לא יבואו....... אבל אפשר להתייחס אליהם כתיירים עם זכויות מוגבלות כל עוד הם לא מפרים את השקט
--- סוף ציטוט ---
כל מוסלמי הוא חבר בכת שטנית שנקראת אסלאם. אסור לאפשר לאף חבר בכת הזו להיכנס למדינה היהודית אפילו כתייר, לא רק מסיבות דתיות אלא גם מסיבות בטחוניות. היו אין ספור מקרים בארץ וברחבי העולם שתיירים מוסלמים נטלו חלק בביצוע פיגועי טרור או העבירו מידע מודיעיני לאויב המוסלמי הנאצי. האסלאם הוא האויב ולאויב יש להתייחס כאויב. לא ישארו מקומות קדושים לאסלם בארץ ישראל אחרי שהם יושמדו כליל על ידי הממשלה היהודית כך שלא יהיה למוסלמים היכן לבקר.
ליאו:
אני לא אתווכח איתך בקשר לחלק השלישי שאמרתי ,
אבל לדעתי אם כבר מלמדים את זה אז ללמד את זה בתיכון בגיל שכבר אפשר להסיק מסקנות לבד ,
עד אז להתעלם מהנושא , נראה לי שחלק לא קטן מהשמאלאנים באים ממשפחות ימניות וזה חלק מה" מרידה" שלהם במשפחה
DJ Luminus:
--- ציטוט של: ליאו על דצמבר 03, 2006, 21:59:48 ---אני לא אתווכח איתך בקשר לחלק השלישי שאמרתי ,
אבל לדעתי אם כבר מלמדים את זה אז ללמד את זה בתיכון בגיל שכבר אפשר להסיק מסקנות לבד ,
עד אז להתעלם מהנושא , נראה לי שחלק לא קטן מהשמאלאנים באים ממשפחות ימניות וזה חלק מה" מרידה" שלהם במשפחה
--- סוף ציטוט ---
אני מסכים איתך. גם אני בא ממשפחה שמאלנית ועכשיו אני ימני, אבל זה לא חלק ממרידה במשפחה אלא בגלל שאני מציאותי.
ליעד:
--- ציטוט של: DJ Luminus על נובמבר 27, 2006, 02:43:47 ---לדעתי, כשתקום מדינת ישראל הכהניסטית (והיא עוד תקום!), יהיה על הממשלה היהודית לאסור על מוסלמים להכנס לתוך ארץ ישראל, לגור בה או לבקר בה כתיירים. כמו כן צריך לפורר את כל המסגדים הנאציים בכל רחביה של א"י. התלמידים בבתי הספר יצטרכו ללמוד את האמת לגבי ה"דת" הנאצית הזו, על הקוראן הנאצי ועל מעשיו של ה"נביא" מוחמד ימח שמו וזכרו.
יהיה על הממשלה להכריז על האסלאם כדת אסורה.
האסלאם היא לא דת אלא כת שטנית שיש להשמידה (לכן אני מציין את המילה דת במרכאות) וכל מוסלמי הוא חבר בכת שטנית.
הרבה אנשים ששומעים אותי מדבר ככה טוענים שאני גזען, אך זוהי ממש לא גזענות. אם הייתי טוען שאני שונא ערבים בגלל צבע עורם השחום או בגלל עצם היותם ערבים, אז זו היתה גזענות. אבל להגיד שאני שונא ערבים בגלל עצם היותם אויבים, רוצחים, אנסים וגנבים ובגלל שהם רוצים לרצוח אותי, את משפחתי, את חברי ואת כל היהודים, הנוצרים והלא-מוסלמים האחרים בעולם כולו, זו לא גזענות, זו שפיות!
--- סוף ציטוט ---
צריך קודם כל צריך להרוס את הכנסיות כי זאת מצווה מהתורה להשמיד כל דבר שקשור לעבודה זרה
DJ Luminus:
--- ציטוט ---צריך קודם כל צריך להרוס את הכנסיות כי זאת מצווה מהתורה להשמיד כל דבר שקשור לעבודה זרה
--- סוף ציטוט ---
והאסלאם היא לא עבודה זרה? הנצרות בימינו אינה מהווה את הבעיה העיקרית שלנו, מאחר והיא אינה קוראת להשמדתה של היהדות ודתות אחרות. מה שהנוצרים עשו ליהודים בימי הביניים והאנטישמיות בימינו נובעים אך ורק מתוך רוע ואכזריות והיצר האנושי שקיים לצערי כמעט אצל כל בן אדם לשנוא אחרים ולפגוע בהם אפילו ללא סיבה מוצדקת. באף אחד מכתבי הקודש הנוצריים לא כתוב דבר בנוגע לצורך להשמיד את היהודים והלא-נוצרים האחרים. אבל הקוראן והחדית' מצווים במפורש להמיר או לרצוח כל לא-מוסלמי, לכן קודם כל צריך לטפל בבעיה הזאת. אני לא חושב שכדאי לפגוע במקומות קדושים לנצרות, לפחות לא עכשיו כאשר נוצרים רבים תומכים ולוקחים חלק בתנועה הכהניסטית בארה"ב ובמקומות אחרים בעולם. אם דבר כזה ייעשה, כל התמיכה הזאת תיאבד בין רגע ותהפוך לשנאה. הבעיה כרגע היא האסלאם ואיתה צריך להתמודד. האסלאם היא לא רק אויב היהדות אלא גם אויב הנצרות וכל הדתות האחרות. אם דבר כזה ייעשה, תהיה מלחמה לא רק עם המוסלמים אלא גם עם הנוצרים המאמינים. דרך אגב, אני בעצמי נוצרי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה