חדשות ודיונים > מערכת החדשות
100 אלף ש"ח למי שיביא ללכידתו של האנס הסדרתי בני סלע
אריה י:
לק"י [!!!]
בדיחה עצובה!
- למה לא הרגו אותו?
- למה מינימום לא סירסו אותו?
- יש כ"כ הרבה עבריינים ידועים, בין אם זה אנסים בין אם זה אחרים.... - שהמשטרה יודעת את המיקום שלהם. - והם משוחררים - למה אותם לא עוצרים? זה לא פחות מסוכן! - זאת ההזדמנות לכל אותם אנסים.. .אפחד לא חושב עליהם....
- המשטרה לא יודעת להשקיע את הכוח שלה כשצריך, אז היא נדפקת בכאלו דברים! מיליון ש"ח בקירוב כל יום....
DJ Luminus:
התשכורת הישראלית עושה רעש על בריחתו של בני סלע רק בלל שהוא יהודי. אני בטוח ב-100% שאם הוא היה ערבי לא היו עושים כזה רעש ולא היו משקיעים כל כך הרבה כסף במרדפים אחריו.
עז77:
--- ציטוט של: DJ Luminus על דצמבר 04, 2006, 05:28:47 ---התשכורת הישראלית עושה רעש על בריחתו של בני סלע רק בלל שהוא יהודי. אני בטוח ב-100% שאם הוא היה ערבי לא היו עושים כזה רעש ולא היו משקיעים כל כך הרבה כסף במרדפים אחריו.
--- סוף ציטוט ---
אתה וודאי מתכוון תשקורת, אם כי תשכורת אולי מהמילה "שכר" על כל המיליונים שהם מקבלים על השקרים שלהם זה גם רעיון
DJ Luminus:
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 04, 2006, 05:55:43 ---
--- ציטוט של: DJ Luminus על דצמבר 04, 2006, 05:28:47 ---התשכורת הישראלית עושה רעש על בריחתו של בני סלע רק בלל שהוא יהודי. אני בטוח ב-100% שאם הוא היה ערבי לא היו עושים כזה רעש ולא היו משקיעים כל כך הרבה כסף במרדפים אחריו.
--- סוף ציטוט ---
אתה וודאי מתכוון תשקורת, אם כי תשכורת אולי מהמילה "שכר" על כל המיליונים שהם מקבלים על השקרים שלהם זה גם רעיון
--- סוף ציטוט ---
התבלבלתי, מצטער. פשוט לא ישנתי כל הלילה.
ליאו:
אל תהיו הזוים , בני סלע זה לא יותר מגימיק זול של התקשורת כל עוד הוא "באופנה"
הוא לא הבן אדם הראשון שברח מהכלא ולא המסוכן מביניהם, עם כל הרעש מסביבו בואדאי שהוא כבר לא נמצא בארץ .
(חוץ מזה שלדעתי "בני סלע" הוא קונספירציה ענקית )
אל תוסיפו דלק למדורה שמסנוורת אנשים מדברים חשובים יותר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה