שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
"גזענות" של אוהדי בית"ר
אביר הקרנפים:
למה שלא אעז?
אתה בעד אורקים. אתה מתרגז שמדברים על אורקים.
אבל אתה נגד אלה שרוצים להגן על עם ישראל מהאורקים. אלה שאכפת להם מיהודים יותר מהאורקים.
איפה זה שם אותך ?
Rafoe:
--- ציטוט של: Dudi על נובמבר 20, 2012, 17:14:33 ---אוייש איזה הכללה לא נכונה. יש המון נוצרים שהם תומכים בישראל, ולא בהכרח מאינטרסים דתיים שלהם
אני מכיר בחור נוצרי אגב שהתגייס לצה''ל, שירת ושמר על המדינה כמונו היהודים
לא כולם נאצים.
--- סוף ציטוט ---
אני ציינתי נאצים?
הנצרות נוסדה הרבה לפני הנאצים. הנאצים בעצמם השתמשו בה (להגיד שהנוצרים הם נאצים זה עלבון לנצרות. יותר נכון להגיד שהנאצים היו נוצרים).
לכל תנועה אנטישמית באירופה (מאז אירופה קיבלה את הנצרות) היה צידוק מהנצרות (ובצדק. הנצרות היא דת אנטישמית אולי אף יותר מהאסלאם).
להגיד ש"נוצרי תומך בישראל ללא מניע דתי" זה משפט שסותר את עצמו. נוצרי הוא אדם המאמין בדת הנוצרית (נצרות היא לא מוצא או לאום). אם אדם המזדהה כנוצרי תומך בנו אז אני מיד חושד. כך נוהג מי שמכיר את החשיבה הנוצרית, ולצערי רוב היאהודים לא יודעים כלל.
אביר הקרנפים:
הגלותיות... הכיסופין הנוראים הללו לחשוב שאולי סוף סוף הפריץ בצד של מושקה ולא בצד של איוואן...
מוות_ליהודים הטובים והנאמנים:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על נובמבר 29, 2012, 22:33:17 ---למה שלא אעז?
אתה בעד אורקים. אתה מתרגז שמדברים על אורקים.
אבל אתה נגד אלה שרוצים להגן על עם ישראל מהאורקים. אלה שאכפת להם מיהודים יותר מהאורקים.
איפה זה שם אותך ?
--- סוף ציטוט ---
עוד פעם עם האורקים האלה... תבין - כל יום אורקים את אמא שלך בתחת תמורת 100 ש"ח.
כן עכשיו המנהל הטמבל יערוך לי את התגובה ל"אמא שלי" כמו שהוא עושה תמיד...
אתם הנחותים פה, הגזענים הם הגזע הנחות.
לאורקים ברברים נחותים כמוכם אין זכות לדבר על אנשים אחרים.
אתה נחות וכל אשר תומך בך נחות, אתה אדם שפל שאין לו זכות לחיות במדינה הזאת...
לא מתגייס, מבזה את דגל המדינה, קורא להשמיד את כל השונה ממנו
צריך לשרוף לך עם מצית א שתי העיניים חתיכת בוגד כפוי טובה
רגע... מי אתה חושב שבנה לך את הרכיבים של המחשב שלך?
האם אלה חברות יהודיות? בכל דבר שאתה משתמש בנו אנשים שאתה רוצה להרוג.
אביר הקרנפים:
באמת קשה לך להבין, נכון? או אולי אתה לא רוצה להבין?
גזענים זה לא גזע ולא שבט. זו נטיית אופי/השקפת עולם.
זה כמו שתגיד שאנשים שאוהבים מתמטיקה זה גזע...
לא ציפיתי ממך לטיעון הגיוני.
באותה מידה אני יכול לומר שלטיפוס ברברי נחות כמוך, אין זכות לדבר על אנשים אחרים. ואם לא אכפת לך, הסגנון הוולגרי שלך מתאים למילה "ברברי" הרבה יותר ממני.
אתה לא כותב לעניין, אתה לא מנמק, אתה לא מנסה להבין מה שכותבים לך, אתה לא מנסה לזכור מה שכותבים לך. אתה רק מתלהם ומנבל את הפה כמו הברברי שאתה, וברברי פחדן שמודה בזה בלי בושה, ועוד יש לך את החוצפה לדבר על אחרים...
אתה מלא סתירות. מצד אחד אתה מדבר על המדינה היהודית של העם היהודי. אבל כשאני מסביר שמדינה יהודית לעם היהודי זה אומר שיש פה מקום רק לאנשים מהעם היהודי, שכושים וערבושים הם לא יהודים וזו לא המדינה שלהם, שסינים ופיליפינים הם לא יהודים וזה לא המקום שלהם, אתה מתלהם, מנבל את הפה ומאיים.
ובנוסף לכל, בשונה ממך, אני לא קורא כל הזמן להשמיד ביסורים כל מי שלא מתאים לי. רק מי שמאיים על ההישרדות שלי. הרבה יותר ענייני, הרבה יותר רלוונטי.
אבל מי שיקרא את ההודעות שלך יתהה. ממתי אתה ענייני או רלוונטי?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה