שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

"גזענות" של אוהדי בית"ר

<< < (13/16) > >>

Dudi:

--- ציטוט של: Rafoe על נובמבר 05, 2012, 17:27:03 ---ערבי זה אוייב.
וסלים טועמה הוא סמל לדו קיום מזוייף שאינו קיים כלל (בפועל יש רצח של יהודים על ידי ערבים).

הפועל מהדירה את הדו קיום המזוייף הזה על ידי שחקניה הערבים, וכל מי שתוקף שחקן ערבי כזה או אחר של הפועל בעצם מוחה נגד הסילוף והשקרים של השמאל האדום.

--- סוף ציטוט ---
הערבים בכלליות- הם אויב, כן.
זה לא אומר שכל אחד ואחד מהם הוא אויב. כי זה ההבדל בין לדבר בת'כלס לבין לדבר גזענות.

אבל זה כולה ספורט
מה הוא כבר עשה? קוראים לו סלים טועמה, לא איסמעיל הנייה

ובלי קשר לזה שיש להפועל המון אוהדים שמאלנים
כבר יצא לי להיפגש עם אחד מהאוהדים שלהם שאמר ''לשים את ירושלים בירדן''
אגב זה תקף גם לגבי הפועל חיפה? בן דוד שלי אוהב שלהם והוא ימני שתומך בכהנא.

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על נובמבר 05, 2012, 22:16:01 ---כן... שכחנו שבשבילך כל אורק הוא מינימום קדוש או משהו...

--- סוף ציטוט ---
לא.
אבל אני מאמין בשלום, והדיבור שלך זה לא רצון לשלום, יש כאן גזענות ואני לא אוהב את זה. זה פשוט לא נכון.

המחשבה שמליארד וחצי אנשים הם השטן בהתגלמותו, רק בגלל שהם ערבים, זה מחשבה מטומטמת
אתה שוכח שיש גם מיעוטים שהם כן טובים ושהם כן רוצים שלום
כמו 'בן החמאס' לדוגמה, שגם עזב את האסלאם וחשף לעולם את השקרים שלה
וארגון הבריטים המוסלמים שתומכים בישראל

אני לא מחדש את המציאות.
הם לא רוב. הם מיעוט אפסי ביותר.
אבל המיעוט הזה קיים ידידי.

אביר הקרנפים:
אני אומר את זה שוב ושוב ואתה מתעלם מכך שוב ושוב.
א. יש מליארד וחצי מוסלמים. יש פחות מחצי מליארד ערבושים.
ב. העובדה שיש מיעוט אפסי שכזה, לא מעלה ולא מורידה. כי אפילו אתה מודה שהם מיעוט קצת וזניח.
ג. אני רוצה שלום. ואני יודע שאם אצל האורקים יש רק מיעוט זניח ביותר שרוצה לחיות כמו בני אדם ולא כמו אורקים, אני לא יכול להנהיג את המדיניות שלי על פיהם בגלל שיש מיעוט. זה הדבר הכי מפגר לעשות.
לסבול לנצח מהפרעות ותאוות הרצח של כל האורקים, בגלל שיש פחות מאחוז שאולי רוצה לחיות כמו בני אדם, בשלום עם היהודים.
ד. אם רובם המוחלט של האורקים לא רוצים שלום עם היהודים אלא רק לחסל אותם, ואם אני לא יכול להנהיג מדיניות של שלום בגלל שעם הרוב המוחלט של האורקים זה פשוט לא הולך, הדרך היחידה שנשארה היא לכסח אותם חזק כל כך, שישתרר שלום כפוי. שלום שאנחנו נכפה עליהם בכוח הנשק.
לא שלום אידיוטי שנכפה עלינו בכוח הטרור, מצב שבו אנחנו נותנים להם מתוך כפיה את כל הקדוש והיקר לנו, ואחרי יומיים הם ממשיכים עם הטרור והזוועה.
השלום היחידי שיהיה איתם, זה כשהם ישקשקו לומר מילה נגד היהודים. ישקשקו!
לא גברים מגיל 20 עד ארבעים, זו צביעות מסריחה. הרי כולם שם רוצים להרוג יהודים. אז... כולם צריכים לשקשק. מנער ועד זקן, טף ונשים. כל מי שמרים אצבע או פותח פה נגד יהודים, צריך לטעום את נחת זרועו של צה"ל (מה? יש צבא כזה?)

Rafoe:
בקשר ל"בן החמאס" - חייבים להעמיד דברים על דיוקם.
הנאצי ההוא לא עזר לישראל כי רצה לעזור, אלא עזר משום שחיפש דרך מילוט מהארץ לאחר שהתנצר (וידע מה עושים לערבים מסוגו).
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,30246.0.html

Dudi:

--- ציטוט של: Rafoe על נובמבר 07, 2012, 21:38:38 ---בקשר ל"בן החמאס" - חייבים להעמיד דברים על דיוקם.
הנאצי ההוא לא עזר לישראל כי רצה לעזור, אלא עזר משום שחיפש דרך מילוט מהארץ לאחר שהתנצר (וידע מה עושים לערבים מסוגו).
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,30246.0.html

--- סוף ציטוט ---
ועדיין, הוא המשיך לדבר כתומך של ישראל גם כשהוא היה באמריקה, למרות שהוא מודע היטב שעל כל שורה כזאת יביאו עוד תירוץ לשחוט אותו.

Rafoe:

--- ציטוט של: Dudi על נובמבר 10, 2012, 13:25:45 ---ועדיין, הוא המשיך לדבר כתומך של ישראל גם כשהוא היה באמריקה, למרות שהוא מודע היטב שעל כל שורה כזאת יביאו עוד תירוץ לשחוט אותו.

--- סוף ציטוט ---
אתה יודע איך זה.

כשאתה מסלמי אתה מנסה להשמיד את היהודי פיזית, וכשאתה נוצרי אתה מדבר במילים יפות אבל פועל מאחורי הגב (ומה רע כשאתה מקבל הרבה $ מיהודים מטומטמים?).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה