שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

"גזענות" של אוהדי בית"ר

<< < (10/16) > >>

UM-96:
ברוך הבא לפורום אחי! אוהדי ביתר תמיד מתקבלים פה בשמחה (למרות שאני אוהד מכבי  ;D).

אביר הקרנפים:

--- ציטוט של: papkin על יוני 14, 2012, 16:03:01 ---שלום חברים אני חדש פה בפורום שמי שרון,אני אישית לא הכי אוהב את הכדורגל בארץ אבל גאה באוהדי בית'ר אוהדים ציונים אוהבי ישראל אמתים ואתם יודעים מה זו הקבוצה הכי חביבה עלי בישראל בזכות ברא ובראשונה הקהל המדהים שלה אז אני גזען סבבה לי :P

--- סוף ציטוט ---
אנחנו מאוד אוהבים יהודים גזענים בקרבנו. ברוך הבא O0

Michael:

--- ציטוט של: papkin על יוני 14, 2012, 16:03:01 ---שלום חברים אני חדש פה בפורום שמי שרון,אני אישית לא הכי אוהב את הכדורגל בארץ אבל גאה באוהדי בית'ר אוהדים ציונים אוהבי ישראל אמתים ואתם יודעים מה זו הקבוצה הכי חביבה עלי בישראל בזכות ברא ובראשונה הקהל המדהים שלה אז אני גזען סבבה לי :P

--- סוף ציטוט ---

אתם פשוט גזענים מעצבנים,אני לא יקלל,אני אוהד הפועל ת"א ועד עכשיו לא הבנתי מה יש לכם נגד ערבים טובים,נכון יש ערבים רעים,יש גם ערבים טובים ואתם צריכים להכיר את הצד האחר שלהם,אני לא מתייחס לערבים החמאס שרוצחים כי הם רעים ואני שונא כאלו,אבל זו כבר חציית גבול,יש ערבים טובים שלא עשו לכם כלום ואתם רוצים להרוג אותם בלי שום סיבה אחרת,התנהגות לא נורמאלית אפשר לציין.

MAORO:
אף אחד לא רוצה להרוג אותם ..
פשוט לא רוצים אותם פה !!
ואין לנו בעיה איתם בתור אינדיבידואלים , יכול להיות וכנראה שיש גם יותר טובים ממך , אבל יש לנו בעיה מאוד רצינית עם האומה הערבית והאיסלמית כאומה ולא פרטים .

Rafoe:

--- ציטוט של: Michael על יוני 16, 2012, 20:07:42 ---אתם פשוט גזענים מעצבנים,אני לא יקלל,אני אוהד הפועל ת"א ועד עכשיו לא הבנתי מה יש לכם נגד ערבים טובים,נכון יש ערבים רעים,יש גם ערבים טובים ואתם צריכים להכיר את הצד האחר שלהם,אני לא מתייחס לערבים החמאס שרוצחים כי הם רעים ואני שונא כאלו,אבל זו כבר חציית גבול,יש ערבים טובים שלא עשו לכם כלום ואתם רוצים להרוג אותם בלי שום סיבה אחרת,התנהגות לא נורמאלית אפשר לציין.

--- סוף ציטוט ---
המלחמה היא לא בין יחידים.
זו התנגשות לאומית תרבותית.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה