שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
"גזענות" של אוהדי בית"ר
יהודון שאוהב נאצים:
--- ציטוט של: UM-96 על דצמבר 27, 2011, 18:17:15 ---אני לא רוצה לדבר בשם שאר החברים פה אבל אני לא רואה את עצמי גזען. אני שונא את העם של אויבי זהו זה. למה אני לא שונא את הסינים? או את היפנים? או את ההודים?-הם לא אויביי.
--- סוף ציטוט ---
היטלר ראה ביהודים ובבולשבקים כאויבים של הגרמנים. אז הוא החליט להשמיד אותם.
רוצה לעשות אותו דבר?
UM-96:
אבל ההבדל ביני לבין היטלר זה שהיהודים לא עשו לו כלום בעוד הערבים הורגים בנו ויורים עלינו טילים...
יהודון שאוהב נאצים:
--- ציטוט של: UM-96 על דצמבר 27, 2011, 19:24:44 ---אבל ההבדל ביני לבין היטלר זה שהיהודים לא עשו לו כלום בעוד הערבים הורגים בנו ויורים עלינו טילים...
--- סוף ציטוט ---
כמובן , הטענה ששמעתי מיליון פעם ממך בלבד.
לא רק שאתה טועה , אתה מטעה.
היהודים הם היו אלה שדחפו את השלטון הגרמני להיכנע במלחמת העולם הראשונה , זאת אחת הסיבות שהיטלר שנא אותנו.
הוא לחם במלחמה הזו ואמר שזאת הייתה התקופה הכי טובה בחייו.
והיהודים הרסו את זה ונכנעו למרות שהצבא הגרמני היה כמה עשרות קילומטרים מפריז.
לפי איך שהוא ראה את זה.
UM-96:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 27, 2011, 19:36:50 ---כמובן , הטענה ששמעתי מיליון פעם ממך בלבד.
לא רק שאתה טועה , אתה מטעה.
היהודים הם היו אלה שדחפו את השלטון הגרמני להיכנע במלחמת העולם הראשונה , זאת אחת הסיבות שהיטלר שנא אותנו.
הוא לחם במלחמה הזו ואמר שזאת הייתה התקופה הכי טובה בחייו.
והיהודים הרסו את זה ונכנעו למרות שהצבא הגרמני היה כמה עשרות קילומטרים מפריז.
לפי איך שהוא ראה את זה.
--- סוף ציטוט ---
סליחה על ההשוואה הבלתי נמנעת אבל אתה ממש נשמע תומך נלהב של היטלר...
היטלר לא הרג אותנו בגלל דחיפה לכניעה במלחמה אלא בגלל טענות על נחיתות גזעית שצריך להעלים מן העולם
(כמובן שטענות אלא הן רק המשך לאנטישמיות הקלאסית של לפני 200 שנה שטענה שאנו כופרים בהסבה לעת המודרנית בה הדת לא משחקת תפקיד רציני יותר ולכן הועברה ההתמקדות לנושא הגזע)
El Blanco:
הוא אומר שמי ששונא נאצים הוא נאצי. אני סיימתי איתו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה