שונות > מה שבראש

הצ'אט הגדול חוזר ובענק!

<< < (567/588) > >>

IRON_MAN:
בא לי לנגב חומוס בפינתי.אה ואם אפשר גם סטייק מאל גאוצ׳ו.נפל עלי רעבבב איו פה מה להכין בבית.אם היה פה בשכונה משהו מעניין הייתי מזדרז ללכת לבלוס ממש עכשיו.

MAORO:
חחחחחח עדיף להתחיל מאיזה ריבוע מתכת +הגנה על הידיים, אבל גם זה יכול לזרום ..  :old_laugh:

UM-96:
אל גאוצ׳ו לא בד״צ...

IRON_MAN:
שמע יש דרגות בהכל.החיים זה לא שחור לבן.לא רק שוחטי הבד״ץ הם יראי השם.לאף אחד אין מונופול על האמת.יש רבנים צדיקים גם אצל החרדים וגם אצל הדתיים לאומים.יש הכשרים טובים גם לאו דווקא בד״ץ.אומנם נכון שעדיף לספרדים לאכול בשר חלק.אבל לדוגמא לאשכנזים זה מותר.הנה הרב שמלמד אותי הוא בכלל לא חרדי ולטעמי הוא אדם ירא השם אפילו יותר מלא מעט חרדים.הוא היה תלמיד של הרב בנימין כהנא הי״ד.והוא גם שוחט מוסמך.הנה לאחרונה יצא הכשר של הרב עזרא שיינברג שליט״א ושל הרב שמואל אליהו שליט״א ואחד הבדצ״ים לא אהב את זה שנכנס מתחרה חדש לשוק.הם אף הגדילו לעשות והוציאו דיבה על כך שהשליטה של בד״ץ אורות(של הרבנים שיינברג ואליהו) הוא טרף..מיותר לציין שכמובן זה שקר גמור.הם אף הודו לאחר מכן שהם עשו זאת בגלל שחששו מתחרות ואף ציינו שרמת השחיטה שם אפילו עולה בכמה רמות על בדצ״ים אחרים.

אביר הקרנפים:

--- ציטוט של: MAORO על מאי 20, 2012, 22:50:43 ---חחחחחח עדיף להתחיל מאיזה ריבוע מתכת +הגנה על הידיים, אבל גם זה יכול לזרום ..  :old_laugh:

--- סוף ציטוט ---
קירות ועמודים

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה