שונות > מה שבראש
הצ'אט הגדול חוזר ובענק!
UM-96:
--- ציטוט של: MaorJudah על מאי 17, 2012, 00:10:28 ---בס״ד
12 בלילה וכולם בורחים למיטות כבר?
--- סוף ציטוט ---
איזה אחי יש לי מתכונת באזרחות מחר ולא למדתי עדיין את כל החומר. טפי על המדינה המסריחה הזאת והחוקים והזכויות והעקרונות וכל הזבל שלהם. טפי.
UM-96:
״אגדות נרקמות בלילות, ציפורים כבר נמות וחולמות. חרישי הוא הלילה ואפל, כוכבי מלמעלה גם שואל...מה לך ילדה? מה לך קטנה? על מה את חולמת? אני גם חולם...״
UM-96:
״גלויה לבנה ולוהטת ואני כאן בדד, שט בספינה מתרחקת אל חופי טרינידד. לפתע תוקפני געגוע ומושכני שוב לשם, מה הסיבה זה ידוע, היא ספוגה בי בדם...״
מהשירים הגדולים אי-פעם!
גק׳י מקייטן ז״ל.
MAORO:
חחחחחחחחחח שתהיה בריא 600 הודעות לעצמך באמצע הלילה ... מי רואה את זה ?
UM-96:
עזוב אחי קיבלנו פיצול אישיות מהשעמום כבר. שישרף משרד החינוך ובית הספר השמאלני המסריח הזה! מה עכשיו מבחן באזרחות? מה? אני בכלל לא רוצה להיות אזרח של המדינה המסריחה הזאת אני צריך עוד ללמוד את החוקים השמאלניים וכל הזבל של השוויון והכבוד האדם ובג״ץ שמייצג את ה״צדק״ ומאזן את הממשלה שחס וחלילה לא תעשה דברים שנוגדים את ״ערכי הדמוקרטי״ הקדושים. >:(
במדינת יהודה נעביר חוק שלא צריך אזרחות!
והשמאלנים האלה עשו לי גם מבחן בספרות ביום ירושלים שרציתי ללכת לריקודגלים. יש לי מורה לספרות אחד השמאלנים בדוק הוא עשה את זה בכוונה. >:( >:( >:( >:(
בקיצור לילה טוב אני הפעם חותך ולתמיד (עד מחר כמובן שתצטרכו לסבול את השטויות שאני כותב שוב). ;D ;D ;D
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה