שונות > מה שבראש

הצ'אט הגדול חוזר ובענק!

<< < (38/588) > >>

El Blanco:

--- ציטוט של: MrMaor100 על אוגוסט 27, 2011, 22:33:58 ---אחי עזוב זה אבוד חחח
גם אם אני יוצא עם חברים זה רק באיזור שלנו

--- סוף ציטוט ---

הם לא יתנו לך לצאת עם חברים מחוץ לקיבוץ?

לא חשובה:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על אוגוסט 27, 2011, 22:36:02 ---הורים יש לכבד (תלוי איזה), אבל לא כשהם אוסרים לעשות מצוה או דורשים לעשות עבירה

--- סוף ציטוט ---

איזה מצווה יש בלבוא למפגש ולשקר להם ?
וגם צריך לכבד כול הורה מזה תלוי איזה

MaorJudah:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על אוגוסט 27, 2011, 22:37:05 ---הם לא יתנו לך לצאת עם חברים מחוץ לקיבוץ?

--- סוף ציטוט ---

כן אבל מעל 4 שעות הם כבר יחשדו

חוץ מזה אני לא אוהב לשקר להורים  :old_sad:

MaorJudah:
אני הייתי בסכנת חיים בריאותית ואני לפעמים לא מרגיש טוב מבחינה בריאותית וגם קרה לי כמה פעמים שהתעלפתי ונחנקתי כשהייתי קטן

אמא שלי ממש דואגת לי היא מפחדת מכל דבר קטן שיקרה לי ככה שזה גם לא קל

El Blanco:

--- ציטוט של: לא חשובה על אוגוסט 27, 2011, 22:37:34 ---איזה מצווה יש בלבוא למפגש ולשקר להם ?
--- סוף ציטוט ---

כל מטרת קיומו בעולם היא לפעול למען עם ישראל.

--- ציטוט של: לא חשובה על אוגוסט 27, 2011, 22:37:34 ---וגם צריך לכבד כול הורה מזה תלוי איזה

--- סוף ציטוט ---

בן שהוריו רשעים (אני לא יודע דבר על הוריו אז אני לא יכול לשפוט) צריך לשנוא אותם. לא רק לשנוא אותם - הוא צריך לשמוח ולחגוג ביום מותם. אני מתכוון לרשעים כמו יוסי שריד, לא לסתם חילוני שדינו כמומר לתאבון.

"כל הפורשין מדרכי צבור והם האנשים שפרקו עול המצות מעל צוארן ואין נכללין בכלל ישראל בעשיית המצות ובכבוד המועדות
וישיבת בתי כנסיות ובתי מדרשות אלא הרי הן כבני חורין לעצמן כשאר האומות וכן האפיקורוסין והמומרים והמוסרין כל אלו אין
מתאבלין עליהן, אלא אחיהם ושאר קרוביהם לובשין לבנים ומתעטפים לבנים ואוכלים ושותים ושמחים שהרי אבדו שונאיו של הקב"ה,
ועליהם הכתוב אומר הלא משנאיך ה' אשנא."

(רמב"ם הלכות אבל א,י ; שולחן ערוך יו"ד שמ"ה)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה