עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

שאלה לחיים:ערבים בצה"ל

<< < (13/13)

דניאלJTF:

--- ציטוט של: צביון יהודי על אוגוסט 05, 2011, 00:16:03 ---יש בלבנון איזה יישוב עתיק שהתגלה בשם "בעלבכ" שאומרים שהוא מדהים, היית נוסע ללבנון רק כדי לראות אותו.
כמו שנסעתי לירדן לראות את פטרה ולמצרים כדי לראות כמה מקומות יפים(מדבר סהרה, הפירמידות, מקדש כרנך ועוד כמה)

--- סוף ציטוט ---
מדבר הסהרה במצרים???
בבעלבק יושבות מפקדות של חיזבאללה ומשמרות המהפכה,וצה"ל עשה שם  פשיטה במלחמת לבנון השנייה

צביון יהודי:
מדבר סהרה הוא במלא ארצות, חלק ממנו במצרים.
וזה באמת המפקדה של חיזבאללה אבל זה עדיין מקום מדהים.

צביון יהודי:
ו T 800, למצרים זה באמת קצת מפחיד עכשיו בגלל החילוף שלטונות אבל בירדן אין לך מה לדאוג, המלך שם מרחיק בכוונה את הגורמים האנטישמים מהאזורים התיירותיים.
לך לקפינסקי, זה המלון הכי טוב שהייתי בו בחיים שלי.

El Blanco:
הזכות לגור בארץ אינה נקבעת לפי "נאמנות למדינה" - בפרט כשמדובר במדינה שאינה נאמנה ליהדות ולעם היהודי. הגיע הזמן להוציא את הביטוי הסטליניסטי "נאמנות למדינה" מהלקסיקון שלנו

לוחם יהודה:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על אוגוסט 05, 2011, 08:44:56 ---הזכות לגור בארץ אינה נקבעת לפי "נאמנות למדינה" - בפרט כשמדובר במדינה שאינה נאמנה ליהדות ולעם היהודי. הגיע הזמן להוציא את הביטוי הסטליניסטי "נאמנות למדינה" מהלקסיקון שלנו

--- סוף ציטוט ---

פה אני מסכים אתך, עד כמה שאני יודע יש הלכות שמתירות לגויים בתנאים מסויימים לגור בארץ. אבל זה לא רלוונטי לגבי אוייב.
חיים הפתעת אותי שאמרת שאם יהיה מוסלמי שיוכיח את נאמנותו (דבר שכולנו יודעים שלא הגיוני) הוא יוכל להיות פה ועוד לשרת בצבא..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה