עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

שאלה לחיים:ערבים בצה"ל

<< < (9/13) > >>

דניאלJTF:

--- ציטוט של: צביון יהודי על אוגוסט 04, 2011, 19:04:43 ---אני מכיר מישהי שהייתה במוסד, והיא חייה בבירות ונוצרים אירחו אותה.
אני לא מדבר על לוחמים נוצרים, אלא לרוב אלה פעילים פוליטים שרוצים להפיל את השלטון המוסלמי הנאצי בלבנון.

--- סוף ציטוט ---
ישראלית?איך היא חייה בבירות?חוץ משומרי הארזים אין היום שום מפלגה נוצרית בלבנון שרוצה
יחסים כלשהם עם ישראל.אפילו באשיר כשהוא היה נשיא ב82' רצה יחסים חשאיים ולא יחסים דפלומטיים
אמיתיים

צביון יהודי:
כן ישראלית, היא לא מספרת לי הרבה הרוב חסוי(בכל זאת מוסד).
אבל לפי מה שהיא אמרה ביירות זה מקום מדהים שחיים בו ממש טוב.
ב82 באשיר כמעט עשה שלום עם ישראל(אם לא היה נרצח).
והרוב זה אני מניח קשרים חשאיים.
זה כמו שבדרום סודאן עד לא מזמן הנשיא אמר שהוא שונא אותנו אבל מתחת לפניי השטח מכרנו להם נשק.

דניאלJTF:

--- ציטוט של: צביון יהודי על אוגוסט 04, 2011, 19:17:28 ---כן ישראלית, היא לא מספרת לי הרבה הרוב חסוי(בכל זאת מוסד).
אבל לפי מה שהיא אמרה ביירות זה מקום מדהים שחיים בו ממש טוב.
ב82 באשיר כמעט עשה שלום עם ישראל(אם לא היה נרצח).
והרוב זה אני מניח קשרים חשאיים.
זה כמו שבדרום סודאן עד לא מזמן הנשיא אמר שהוא שונא אותנו אבל מתחת לפניי השטח מכרנו להם נשק.

--- סוף ציטוט ---
היא חייה בבירות סתם להנאתה?ואנחנו רצימו הסכם שלום,לבאשיר היו תוכניות אחרות.הוא בעיקר
רצה את הנשק והאימונים שנתנו ללוחמים שלו

צביון יהודי:
חחח לא. זה היה בשביל המוסד.
לא נכון, כבר היה הסכם שלום מוכן(חתום ע"י באשיר ושר החוץ שלו).

דניאלJTF:

--- ציטוט של: צביון יהודי על אוגוסט 04, 2011, 19:46:30 ---חחח לא. זה היה בשביל המוסד.
לא נכון, כבר היה הסכם שלום מוכן(חתום ע"י באשיר ושר החוץ שלו).

--- סוף ציטוט ---
אתה יכול לקרוא את הספר "נקודת האל-חזור" יש שפ פרקים שלמים על לבנון.באשיר הסכים ליחסים
חשאיים,אח שלו שהיה נשיא במקומו הסכים לפתוח נציגות ישראלית בבירות שנסגרה אחרי כמה שבועות

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה