עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

חינוך מוסלמי אמיתי

<< < (4/6) > >>

עז77:

--- ציטוט של: liorso על נובמבר 29, 2006, 15:37:23 ---
--- ציטוט של: GY על נובמבר 26, 2006, 01:43:42 ---בס"ד
סתם תעמולה ערבית מטופשת בטלביזיה. שתי ילדות מפגרות בנות 10 שלא מבינות מה הן אומרות מחייכות לטלביזיה ואומרות בהתחנחנות שלהיות מחבל מתאבד זה משאת חייהן. נו, מילא. פרובוקציה בגרוש.
GY

--- סוף ציטוט ---

אתה טועה זה כל החינוך שלהם.... והם לא יודעות מה שהן אומרות עד הפיצוץ באוטובוס רחמנא ליצלן

--- סוף ציטוט ---

מחזק את דבריו של ליאורסו,
יש ברשות הפלסטינאצית קייטנות! קייטנות טרור!!

שילדים קטנים מגיאלי 6 עד 14
לומדים ירי ברובי סער, לוחמת גרילה, קרב מגע, צליחת שדות מוקשים וכו'.

הילדים הקטנים נמרחים בצבעי הסוואה, ונקראים לצווח בקולי קולות "אללה ואאכבר"  "איטבח אל יהוד".

זוהי תרבות הרצח המעוותת של הערבים, עוד מהינקות...

יותר מזה מה כבר אפשר לומר:

תפתחו את העיניים יהודים!..

GY:
בס"ד
עז77 מה ציפית שילמדו בקיטנה ערבית לקרא את פאוסט של ניטשה חלק א' וחלק ב'? 
התקציב של כל הקיטנה הוא 3 ש"ח ליום או 10 אגורות ליום לילד - שווי של מנה פלאפל בעזה.
הערבים תמיד לימדו רק את זה. אין להם תוכן אחר.  לכן אין שום סיכוי אי פעם לשלום איתם. לא רק לנו, לכל עם בעולם שיש לו תרבות. המוסלמים הם אנטי תרבות. ללא ניצול העמים התרבותיים מסביב כמו טפילים הם לא יכולים להתקיים בכלל. בנצרות יש הרבה תיאורים של אנשים ואמונות מהסוג הזה ושיטות להילחם בהם. החל מהשטן, דרך המאגיה השחורה וכל מיני כאלו. הנצרות נאלצה כנראה להתמודד עם תופעות דומות בתחילת דרכה.
ביהדות יש מעט יחסית: יש את מלחמת יהושוע בעמלק ואולי עוד כמה פעמים שמוזכרים העמלקים וזהו. רוב ההתמודדויות ביהדות היו פנימיות עם יהודים ולא עם אויבים חיצוניים. אפשר להגיד שהדת שלנו נותנת פתרון מאד חלקי למצב שאנחנו מנמצאים בו היום ואין בה תשובה מלאה למצב העכשווי. הייתי שמח אם היה בתורה תיאור יותר מלא של העמלקים וטבעם, חולשותיהם וחזקם,  ואיך לנצח אותם במלחמה ומהי אסטרטגית המלחמה נגדם.
GY

דוקא_כך:

--- ציטוט של: GY על נובמבר 29, 2006, 19:21:36 ---בס"ד
עז77 מה ציפית שילמדו בקיטנה ערבית לקרא את פאוסט של ניטשה חלק א' וחלק ב'? 
התקציב של כל הקיטנה הוא 3 ש"ח ליום או 10 אגורות ליום לילד - שווי של מנה פלאפל בעזה.
הערבים תמיד לימדו רק את זה. אין להם תוכן אחר.  לכן אין שום סיכוי אי פעם לשלום איתם. לא רק לנו, לכל עם בעולם שיש לו תרבות. המוסלמים הם אנטי תרבות. ללא ניצול העמים התרבותיים מסביב כמו טפילים הם לא יכולים להתקיים בכלל. בנצרות יש הרבה תיאורים של אנשים ואמונות מהסוג הזה ושיטות להילחם בהם. החל מהשטן, דרך המאגיה השחורה וכל מיני כאלו. הנצרות נאלצה כנראה להתמודד עם תופעות דומות בתחילת דרכה.
ביהדות יש מעט יחסית: יש את מלחמת יהושוע בעמלק ואולי עוד כמה פעמים שמוזכרים העמלקים וזהו. רוב ההתמודדויות ביהדות היו פנימיות עם יהודים ולא עם אויבים חיצוניים. אפשר להגיד שהדת שלנו נותנת פתרון מאד חלקי למצב שאנחנו מנמצאים בו היום ואין בה תשובה מלאה למצב העכשווי. הייתי שמח אם היה בתורה תיאור יותר מלא של העמלקים וטבעם, חולשותיהם וחזקם,  ואיך לנצח אותם במלחמה ומהי אסטרטגית המלחמה נגדם.
GY

--- סוף ציטוט ---

התחלה מבטיחה, וסיום מאכזב...

--- ציטוט ---הייתי שמח אם היה בתורה תיאור יותר מלא של העמלקים וטבעם, חולשותיהם וחזקם,  ואיך לנצח אותם במלחמה ומהי אסטרטגית המלחמה נגדם.
--- סוף ציטוט ---

ראשית כל, אנחנו לא דת, אנחנו עם.

שנית, איך יהודי אמוני כמוך שבקרוב יקיים בע"ה את המצוה של ישוב וכיבוש הארץ (ישר כח!), מטיל ספק בשלמותה של התורה?  שוב אתה מגלה את השקפתך האמיתית, שה"דת" שלנו היא בעיקר מסורת נחמדה ומעניינת שקשורה לעבר, ולא מספיקה להבטחת הצלחה בהווה ובעתיד.   איפה הבטחון והאמונה?  הרי אתה לא רוצה לקיים מצוות בעניין של "מצוות אנשים מלומדה", נכון?

ושלישית, העניין של "אסטרטגיה":  לדעתי, איך מה ולמה הן שאלות ממש לא רלוונטיות.  מה שחשוב זה לא האמצעים אלא המטרה שמקדשת אותם.  שאול הביס את אגג, והכתובים לא טרחו ליידע אותנו בנוגע ל"אסטרטגיה".  מה שחשוב זה היעד הסופי---למחות את זכר עמלק.  לחלוטין.  הווה אומר:  genocide.  כמובן שכל יפי הנפש השמאלנים יתחלחלו למראה (או לשמע) מלה זו, אבל זו עובדה.  זו ההלכה.  וזה העתיד של המוסלמים ושל האיסלם.

אני מזכיר לך סרטון על הרב כהנא שבטוח צפית בו, ובסופו הוא אומר (ציטוט לא מדויק):  "מה זה 'איך נגרש אותם'?  אדם שיודע שאם לא נגרש אותם...  הבן שלו, הבת שלו, מה יהיה כאן איתם?  זה לא אבא זה, זה פושע!"

והכי חשוב---שמירת טוהר מחנה ישראל ואמונה וביטחון בה', מפני שאם ה' לא עמנו, כל האסטרטגיות שבעולם נועדו מראש לכישלון, בעוד שאם ה' עמנו, צבא קטן של יראי ה' יכול להביס (ואכן הביס בעבר) צבאות אדירים של אויבינו.

liorso:
אני דווקא חושב שהכל הכל הכל נמצא בתנ"ך אם ניהיה מספיק חכמים ונקרא נכון את התנ"ך נוכל לפעול בצורה הנכונה ביותר.
לפי דעתי אם יש בעיה רצינית צריך רק לדעת איפה לפתוח את התנ"ך והתשובה מופיע שם רק צריך את המקום הנכון ובשביל זה צריך ידיעות רבות בתנ"ך שלצערי בית ספר חילוני כמו שלי לא מספק לי מספיק... אבל בכל זאת אם אני נתקל בבעיה רצינית אני מנסה לעבור על כל מה שאני מכיר בתנ"ך ולנסות למצוא מקרה דומה...

DJ Luminus:

--- ציטוט ---והכי חשוב---שמירת טוהר מחנה ישראל ואמונה וביטחון בה', מפני שאם ה' לא עמנו, כל האסטרטגיות שבעולם נועדו מראש לכישלון, בעוד שאם ה' עמנו, צבא קטן של יראי ה' יכול להביס (ואכן הביס בעבר) צבאות אדירים של אויבינו.
--- סוף ציטוט ---

אתה צודק בהחלט. אין צבא בעולם שיוכל לעצור יהודים בעלי אמונה שלמה בקב"ה. ההוכחה הכי מוצקה לכך היא נצחונה של ישראל על כמעט כל צבאות ערב בשישה ימים. אם כבר הזכרתי זאת, שחרורה של כמעט כל ארץ ישראל השלמה, מדבר סיני, מזרח ירושלים, הר הבית, יו"ש, עזה, הגולן היא ללא ספק נס אלוקי, ומה שהחזירים הבוגדניים בממשלה עשו בפינוי ימית ונתינת הסיני למצרים הנאצית, בהסכמי חברון, בהסכמי אוסלו ההתאבדותיים, בהסכמי Y וכו' זוהי ממש, סליחה על הביטוי, יריקה בפרצופו של הקב"ה.
זה כמו שתקנה לבן שלך מתנה ואז הוא ירק לך בפרצוף ויגיד לך שהוא לא רוצה ממך שום דבר.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה