שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
סרטון שהכנתי על האוהדים של הפועל ת"א
לא חשובה:
--- ציטוט של: fox12 על יוני 26, 2011, 20:45:26 ---גועל נפש של אוהדים ביגלל זה עשיתי את הסירטון
איפה עוד לפרסם אותו?
--- סוף ציטוט ---
תפרסם בפייסבוק יש כול מיני קבוצות תפרסם שמה ..
הרכבת טו טו:
אני מעדיף להגיד 1000000 פעמים דברים כאלה (שכמובן בגשר הצחוק והסרקזם ורוב אוהדי הפועל לא מאמינים בהם כמוני) ולא להיות גזען מסריח ומכוער כמוכם , איפה שלושת הילדים הקטנים ששרים ערבים ימותו ?
Rafoe:
--- ציטוט של: הרכבת טו טו על יולי 19, 2011, 19:06:20 ---אני מעדיף להגיד 1000000 פעמים דברים כאלה (שכמובן בגשר הצחוק והסרקזם ורוב אוהדי הפועל לא מאמינים בהם כמוני) ולא להיות גזען מסריח ומכוער כמוכם , איפה שלושת הילדים הקטנים ששרים ערבים ימותו ?
--- סוף ציטוט ---
חחחח :laugh: :laugh:
אנחנו לפחות לא יצאנו מהמים כשכושים נכנסו לבריכה (ואנחנו גזענים?)
עדיף להיות "גזען" כנה ולא גזען במסווה של הומניות ונאורות.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: Rafoe על יוני 17, 2011, 01:44:00 ---קודם כל אני אפתח בהבהרה (ולא בפעם הראשונה) - אני לא אוהד בית"ר.
שני כל - לא אמרתי שאין אלימות בקרב אוהדי בית"ר (תקרא את התגובות הקודמות שלי), וגם לא הרחבתי במיוחד על הסיקור בתקשורת (אבל אפילו אתה צריך להודות שהסיקור ממש לא אובייקטיבי).
מה שכן התייחסתי אליו במיוחד הוא על ההתחסדות והצביעות של אוהדי הפועל כשהם מדברים על הגזענות והאלימות של אוהדי בית"ר (על מי הם כאילו באים לעבוד?).
כל אותם אוהדים שמצטלמים יפה עם שחקנים ואוהדים ערבים ומגנים את הגזענות של אוהדי בית"ר.
--- סוף ציטוט ---
סלח לי על התגובה המאוחרת של כמה חודשים. אבל ו?
יש אוהדי הפועל שמצטלמים עם ערבים, מגנים את הגזענות ואלימות שלא אוהדי בית''ר- ואחר כך שורקים בוז לשירי נאצים ושואה(היה אפשר לשמוע את זה שבוע שעבר מול פ''ת) יש אוהדים
של הפועל שעושים אותו דבר ואז שרים שואה למכבי. הם לא טוענים לרגע שהם נאורים, נחמדים וחביבים. אין להם שום בעיה עם השיר "הפועל חיזבאללה" או "הפועל נאצים". יש להם בעיה ספציפית עם שירים גזעניים ואלימות פיזית.
אין כאן סתירה. זה שאתה מחליט שהתנהגות א שווה ערך להתנהגות ב, זה בעיה שלך.
ולא ענית על השאלה- כיצד אוהדי הפועל יותר אלימים פיזית מאוהדי בית''ר?
--- ציטוט של: Rafoe על יולי 19, 2011, 20:14:47 ---חחחח :laugh: :laugh:
אנחנו לפחות לא יצאנו מהמים כשכושים נכנסו לבריכה (ואנחנו גזענים?)
עדיף להיות "גזען" כנה ולא גזען במסווה של הומניות ונאורות.
--- סוף ציטוט ---
והנה עוד דוגמה עלובה שבדיוק מדמה את מה שאני אומר. לא כל האנשים שהיו בבריכה יצאו מהמים. לא כל אלו שיצאו מהמים רוצים שאותם סודנים יישארו במדינה(גם אם הם מצפון ת''א).
ומה זה קשור בכלל לאוהדי הפועל? אפשר לחשוב שכל ה-50-100 איש שהיו בבריכה באותו יום הם כולם הגרעין הקשה של שער 5.
ברצינות, זה נשמע כמו פרשנות של פוקס ניוז.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה