כתב נושא: האם שהייה של הרבה שעות ביום באינטרנט היא עלולה להזיק לבריאות?  (נקרא 6606 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
האם שהייה של הרבה שעות ביום באינטרנט היא עלולה להזיק לבריאות?
« עריכה אחרונה: יוני 02, 2011, 21:57:06 על ידי arabhater »
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
כן.

קודם כל ישנה סכנה של פגיעה בראייה (ולכן לא מומלץ לשבת יותר מדי זמן מול המסך).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה גם גורם לכאבי גב אם יושבים יותר מדי. אנחנו לא שמים לב שאנחנו מעקמים את הגב מדי פעם וזה לא טוב. חוץ מזה שבכללי לשבת יותר מדי זה לא טוב.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
האינטרנט גם פולט קרינה כמו בפאלפון?

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
בס"ד
בס"ד

במסכים ישנים זה כן,אבל ע"פ מה ששמעתי במסכים הדקים זה רק פולט מאחורה

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

זה לא האינטרנט, זה המסך עצמו. אתה יכול לכתוב מסמך בוורד והקרינה תימשך, אין קשר לטיב הפעילות שאתה מבצע. אני מעוניין לחזק את מה שנכתב בתגובה שמעלי: מסכי CRT (המסכים ה"שמנים") אכן פולטים קרינה אך במסכי LCD (המסכים הדקים) הקרינה זעירה. אם אתה משום מה עדיין משתמש במסך CRT מומלץ לרכוש LCD שהיום ניתן למצוא במחירים ששווים ל(כמעט) כל נפש.

בנוגע לנושא הדיון המרכזי: האם אינטרנט, בשימוש לא מבוקר, עלול להזיק לבריאות? חד משמעית כן: הן מבחינה גופנית והן מבחינה נפשית. מבחינה גופנית זה מזיק כי בהייה ממושכת במסך עלולה לגרום לבעיות ראייה בחלוף הזמן. בנוסף, אני מאמין שכשאתה משתמש במחשב (ובכלל זה גולש באינטרנט) אתה יושב. ישיבה ממושכת גם כן לא בריאה ולכן מומלץ לקחת הפסקה מדי פעם, לקום על הרגליים ולהגביר את הזרימה במחזור הדם. מבחינה נפשית שימוש מוגזם באינטרנט הוא התמכרות לכל דבר ועניין. כבר היו מקרים קיצוניים של אנשים שהגיעו למצב בו הם גלשו ימים שלמים ברצף, לא עלינו.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
אז לא שווה ללמוד הנדסת תוכנה? :old_huh:

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד
אז לא שווה ללמוד הנדסת תוכנה? :old_huh:

הנדסת חשמל, לא תוכנה. ההבדל הוא עצום.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה לא האינטרנט, זה המסך עצמו. אתה יכול לכתוב מסמך בוורד והקרינה תימשך, אין קשר לטיב הפעילות שאתה מבצע. אני מעוניין לחזק את מה שנכתב בתגובה שמעלי: מסכי CRT (המסכים ה"שמנים") אכן פולטים קרינה אך במסכי LCD (המסכים הדקים) הקרינה זעירה. אם אתה משום מה עדיין משתמש במסך CRT מומלץ לרכוש LCD שהיום ניתן למצוא במחירים ששווים ל(כמעט) כל נפש.

בנוגע לנושא הדיון המרכזי: האם אינטרנט, בשימוש לא מבוקר, עלול להזיק לבריאות? חד משמעית כן: הן מבחינה גופנית והן מבחינה נפשית. מבחינה גופנית זה מזיק כי בהייה ממושכת במסך עלולה לגרום לבעיות ראייה בחלוף הזמן. בנוסף, אני מאמין שכשאתה משתמש במחשב (ובכלל זה גולש באינטרנט) אתה יושב. ישיבה ממושכת גם כן לא בריאה ולכן מומלץ לקחת הפסקה מדי פעם, לקום על הרגליים ולהגביר את הזרימה במחזור הדם. מבחינה נפשית שימוש מוגזם באינטרנט הוא התמכרות לכל דבר ועניין. כבר היו מקרים קיצוניים של אנשים שהגיעו למצב בו הם גלשו ימים שלמים ברצף, לא עלינו.

אבל ישנן הוכחות שבאמת הוא מזיק לראייה?

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הנדסת חשמל, לא תוכנה. ההבדל הוא עצום.
בס"ד
הכוונה לא היתה אליך להגיד לך שאתה כאילו לומד הנדסת תוכנה שכאילו שחשבתי שאתה לומד את זה אני יודע שיש הבדל
אני סתם שאלתי בכללי...

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
אבל ישנן הוכחות שבאמת הוא מזיק לראייה?
בס"ד

זה מזיק לראייה ב100% מנסיון,זה מזיק לא בגלל הקרינה של המסך(אין קרינה במסכים דקים),זה מזיק בגלל שהעין מתייבשת,שאתה נמצא הרבה זמן במחשב אתה לא ממצמץ הרבה וזה גורם להדרדרות בראייה
וד"א
רק עכשיו שמתי לב שכתבת באינטרנט חשבתי התכוונת רק למסך,בכל מכשיר חשמל כולל במודם יש כמות קרינה,למרות שאין לי מושג כמה.