שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

האם אתם בעד שחיפה תיקח דאבל?

<< < (2/5) > >>

Rafoe:

--- ציטוט של: F-C-B-J על מאי 25, 2011, 22:08:50 ---זאת נבלה וזאת טרפה...! בעד שיפול שם טיל וימחק מעל האדמה את כל ה40 אלף אוהדים

--- סוף ציטוט ---
לא בעד טיל, אבל אני אסתפק בקריסה כלכלית של 2 המועדונים הללו.

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: F-C-B-J על מאי 25, 2011, 22:08:50 ---זאת נבלה וזאת טרפה...! בעד שיפול שם טיל וימחק מעל האדמה את כל ה40 אלף אוהדים
--- סוף ציטוט ---

גישה קלאסית של פעיל ב"חמין האמיתי". הניאנדרטליות של חלק מהמשתמשים פה מוציאה אותה מדעתי.

Panzer:
ובינתיים, הפועל מסכלת את הדאבל החיפאי בכל מקרה

InvadersMustDie:

--- ציטוט של: אדם שפוי על מאי 26, 2011, 12:42:10 ---גישה קלאסית של פעיל ב"חמין האמיתי". הניאנדרטליות של חלק מהמשתמשים פה מוציאה אותה מדעתי.

--- סוף ציטוט ---
אתה לא יותר טוב ממנו, ההבדל ביניכם הוא שאתה מסכים שערבים ירצחו יהודים והוא מסכים שימותו רוב אוהדים יהודים בגלל שיש לחיפה גם אוהדים ערבים.
בסך הכל שניכם אנשים מגעילים.

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: InvadersMustDie על מאי 26, 2011, 13:23:53 ---אתה לא יותר טוב ממנו, ההבדל ביניכם הוא שאתה מסכים שערבים ירצחו יהודים והוא מסכים שימותו רוב אוהדים יהודים בגלל שיש לחיפה גם אוהדים ערבים.
בסך הכל שניכם אנשים מגעילים.

--- סוף ציטוט ---

אני מסכים שערבים ירצחו יהודים? מעניין, לא ידעתי את זה. אני ממש שמח שנפלה בחלקי הזכות לגלוש ב"חמין האמיתי" (יאמי, זה טעים!) ולגלות על עצמי דברים שלא ידעתי. להלן רשימה חלקית ביותר של הדברים שגיליתי על עצמי ב"חמין האמיתי":

אני נאצי.

אני בוגד.

אני שמאלני קיצוני.

אני אנטישמי.

אני מרקסיסט.

אני חלק מקונספירציה חובקת עולם.

אני רוצה שיהודים ימותו.

אני חובב ערבים מושבע.

הרשימה הזו הולכת ונמשכת, אני יכול להמשיך כך שעות תוך פירוט כל הדברים שלמדתי ב"חמין האמיתי". תודות לכם אני לומד על עצמי כל יום דבר חדש. אני כבר לא אתפלא אם מחר אגלה שאני בעצם חייזר מגלקסיה רחוקה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה